- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Iste etiketledim gormedinNezamanen sonkin den sonra ilk defa bu aksam girdim
Neysem etiket yapinca falan telime seli bildirim gelmediginden görmüyorumkiIste etiketledim gormedin
Peki liliNeysem etiket yapinca falan telime seli bildirim gelmediginden görmüyorumki
Üstelik temizligi bitiremedim. Mutfagi temizledim sadece. Yerleri supurup silemedim. Cunku esim bey yemegi yedi cikti gitti. Cocuklar durmadi. Bende kahve yaptim oh sefam olsunAz cok tahmin edebiliyorum bende hic biri yok ama surekli birseyle ugrasmak insani yoruyor su an bende cok yorgunum
Teşekkürler canım ❤❤Afiyet olsun canım
TanisiyormuyuzÜstelik temizligi bitiremedim. Mutfagi temizledim sadece. Yerleri supurup silemedim. Cunku esim bey yemegi yedi cikti gitti. Cocuklar durmadi. Bende kahve yaptim oh sefam olsun
Ne yedin onun derdindeyimAnnanem kesmedi babamin koy3 gittigini duhmamla annemide cagirdim dunden beri annemde varsabah ayri oglen ayri aksam ayri misafir geliyore
Ekliyorum bak
Hayirli geceler canim da cok misafir kabul etmesen keskeHayırlı geceler kizcelerim ballarim naparsiniz ben misafir misafir bir yillik kapasitemi doldurmak uzereyim annanemin gelmesiyle eve bir bereket geldi
Bana da yabanci gelmedinTanisiyormuyuz
Afiyet olsun canim guzel menu olmuşEvet ilk günlük listemi yazayım o zaman ben de
06.11.2020
08.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kıtır ekmek+labne peynir
Yeşillik, salatalık
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin
Şekersiz çay
11:00
Ara öğün:muz
15:00
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 2 ceviz 3 badem
18:00
Fırında karnabahar havuç ve patates, 1 kase yoğurt.
3 lt su içtim ortalama.
İlk gün için fena değildi sanki. Normalde kahvaltıda yarım ekmeği geçiyordu yediğim ekmek miktarısizin menüleri gördükçe motive oldum iyice
Birazdan kızlarla en az 15 dk Leslie de yapacaz
Afiyet olsun canim bunu cuma menüsü olarak degerlendiriyorum guzel menu sporda güzelBugünkü menümü yazayım
Sabah 9:00 5 çatal patates kızartması 30 Gr kadar peynir 5 zeytin 2 dilim tb ekmeği 1 tatlı kaşığı reçel
Ara 12:40 bir macchiato kahve kalorisi fazla olabilir ama çok canım çekti eşimle ne zamandir bı yerde kahve icemedik
Akşam 17:00 fırında köfte patates yemeği bir tabak, bir kase yoğurt, avus içi kadar mısır ekmeği
Çayın yanında iki tane ekler yedim
Spor 15,000 adım 450p @Nidsalii
Afiyet olsun canim :))Üstelik temizligi bitiremedim. Mutfagi temizledim sadece. Yerleri supurup silemedim. Cunku esim bey yemegi yedi cikti gitti. Cocuklar durmadi. Bende kahve yaptim oh sefam olsun
Sormuyorlarki gelelimmi diye kapiya gelince zile basiyorlarEkliyorum bak
Hayirli geceler canim da cok misafir kabul etmesen keske
Ekle anasini satimmmmEkliyorum bak
Hayirli geceler canim da cok misafir kabul etmesen keske
Acma kapiyi evde yokuz deSormuyorlarki gelelimmi diye kapiya gelince zile basiyorlar
Yok kuzum ben gozumu 6. Takimda actim burada serpildim büyüdüm yuvadan uctum baska yirler bilmem bennnBana da yabanci gelmedin8. Takimda bulundun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?