Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canımm,öğlen bir tıkkk kaçmış ama dediğin gibi cuma ödül günü olmuş cogumuz icin :)
Afiyet olsunnn,kestanenin baya kalorisi var die biliyorum amaaa diğer öğünlerin cok hafif oldugundan kalori bakımından hiç sıkıntı olmayacaktır.

Uyku cok onemli faktor erken yat erken kalk ama sabah kalhvaltiyi gec yapman yanlis degil aksine suan revansda olan görüş canim

Uzme kendini ileri dogru duzelicektir merak etme uyku problemim benimde var gece gec yatip erken uyanmak gibi

Kesinlikle uyku cok önemli canim
Kilona gore menulerin guzeldi canim simdi senin bizler gibi az yemeni bekleyemeyiz zaten
Sporada basladin yavas yavas haftaya daha guzel olacaktir
Haftaya senide listeye ekleriz

Afiyet olsun güzel menü

Canım bizim biraz fazla kilomuz olduğundan bana aralıklı oruç mantıklı gelmiyor..3 öğün iyi ama öğün saatleri de çok önemli.Ben diyetisyene giderken kahvaltıyı özellikle kaçta yaptıgımı sormustu.İşte yersem 8.30 ,evde yersem 7 demiştim.Ne kadar erken yersen o kadar iyi ,evde ye demişti . baktım şimdi senin menü saatlerine.kahvaltı 12,öğle 4,aksam 7 imiş misal bugün.Öğünler arasında fazla saat olmadıgından sindirim de zor olur.Kahvaltıyı erken edip ana öğünler arasındaki zamanı açıp araya bazen meyve ekleyebilirsin ara öğün olarak.Zamanla oturacaktır

Evet ya 3 e giden kızım bugün konuşmayacağım zaten yarın konuşurum..
Çok Da duygusaldır ama bazen böyle çıkışları oluyor maalesef...
Oyyy yavrum minik o daha. Kırılan kalbini yerim onun. En kısa sürede barisacaginiza eminim canım, üzme kendini

Kestane hakkında hicbir fikrim yok ama çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…