Canım dereceni tebrik ederimYaaaa hiç bakmadım o bölüme cok.sevindim simdi
TamamdırrrDiyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak
@PAPATYAM
@asysss
@Tesnim1989
@Yazagelen
@missadangel
@madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
N Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
@buketx
D Dileksnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
E Elif_Eylul
@Gulumse25
@Elhan
sonngulen
sudem34
Zipzip-
Süper
Karışık birazTam gidiyordum mesajını gördüm. Kaç kg oldun cnm sennnDikkat ettt
Seni de şaşırtıcam
Tamam canım.Diyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak
@PAPATYAM
@asysss
@Tesnim1989
@Yazagelen
@missadangel
@madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
N Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
@buketx
D Dileksnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
E Elif_Eylul
@Gulumse25
@Elhan
sonngulen
sudem34
Zipzip-
Katil mezun edek seniKatilamam belki ama destek olurum canim
Canim bu ogunler senin kilona gore biraz az sen artir miktarlariTamamdırrr
Utandığımdan yapamadımDun bildirim yapmadin canim uyguladigin sistem ise yaradi mi
Hedefim 52 ydi ne diye 52 olacam demisim kiKatil mezun edek seni
Denemekten zarar çıkmaz pazartesi başlıcaz degılmi ?Daha öncede yaptık en kötü veren 600 gram falan vermişti diye hatırlıyorum canım 2 kg yakın bile veren olmuştu
Kahvenin yanindaki cerezler olmamis canim çerezler hic masum değil miktarı cok önemliUtandığımdan yapamadımben listeye uydum her aksam kahvenın yanında çerez yedim yoksa dıkkat ettım ama bırde aybasıyım şuan dün bı tartıldım yıne aynı 81 kafayı yicem kendıme çok kızıyorum ama şu kaçamakları yapmasam vercem bıliyorum ama yok iradeli olamıyorum.
Kaptan cildirdi
tüm leslie puanlarinda kampanya yapiyorum
her leslienin dakikasi 10 puan
Görev için Aydın'a geldim canım, 11 yıl oldu. Çok sevdim burayı, yaşadığım yer de bayağı küçük, çok samimi, herkes birbirini tanıyor falan. Bir gün belki dönmek size de nasip olur.Aaa bilmiyordum..
Ne güzel memleketimde oturuyorsun..
Ben de çok oturmak istedim hatta doğudayken ordan ev aldık Aydın da otururuz diye ama nasip tercihlerde İzmir cıktı
İzmir de büyüdüğüm şehir gerçi ama Aydın küçük ya oranın sıcaklığı bir başka gibi geliyor bana
Tartınin pilini değişHedefim 52 ydi ne diye 52 olacam demisim ki
Su an cok uzak gorunuyor o rakam
Ben fırsat bulup gıremıyorumki küçüğüm 2 yaşında benı bırakmaz iş güç anca akşam dan akşama o uyuyunca giriyorum.bu hafta attım onu arabasına öyle yürüdüm yağmur yağınca çıkamıyorum bensiz durmuyor. Evet çerez masum degıl bıliyorum. Ama ışte çayın kahvenin yanında tutamadım kendımı diğerlerinden yemiyorum dıye çereze yüklendim. Neyse bu hafta şu diyete dıkkat edıyim bari belkı verırım.Kahvenin yanindaki cerezler olmamis canim çerezler hic masum değil miktarı cok önemli
Moralini bozma daha cok burda ol ve menu paylas
Spora basla illaki vereceksin
Yarın sabah canım başlıyoruzDenemekten zarar çıkmaz pazartesi başlıcaz degılmi ?
Öylemi Tamam başlayalım bunuda deniyimYarın sabah canım başlıyoruz
Günaydın canım nedenini cok sorgulama ne guzel 68 i görmüşsün yineKızlar günaydın
Çok şaşkın bir o kadar mutlu bir o kadar kafan karışık.
Dün tartıldim tartınin pili zayıftı lo lo lo diyodu
70 geldim dün pizza pasta yedim
Bugün pili değiştim 68.3
Eşim tartıldı dunle bugün kilo farkı onda yok gibi birşey çok az yani
Anlamadım ben bir günde o kadar kilo vermem çünkü detoks yapmadım.
Tartı pili zayıf olduğu için beni fazla tartıyorsa son bir aydır filan nerdeyse 2 kilo fark var
Belki de 66 ile mezun oldum 68 sandım bilmiyorum
Hem mutluyum hem kafam karışık.
Korusam aceba ödem mı yok
Geçen haftaki 70000 adım ise mı yaradı
Bazen deli gibi yedim.
Çikolata yedim geçen bitter
İf e bazen dikkat ettim bazen etmedim.
Çekirdek çok çiftledim.
Regl im pazartesi bitiyor belki onun ödemi indi
Tartinin pili saglam yaa hem evde 2 tarti var ikisi ilede tartiliyorum ayni cikiyoTartınin pilini değiş
Direk 56 olursun
Az da diyet baktın 52
Eğer bide 2 kilo filan ödemse 66 bile görünürGünaydın canım nedenini cok sorgulama ne guzel 68 i görmüşsün yine
Tartinin pili saglam yaa hem evde 2 tarti var ikisi ilede tartiliyorum ayni cikiyo
Psikolojik herhalde tartıda 70 filan görünce genişledim basenim büyüdü göbeğim çıktı diyodumGünaydın canım nedenini cok sorgulama ne guzel 68 i görmüşsün yine
Tartinin pili saglam yaa hem evde 2 tarti var ikisi ilede tartiliyorum ayni cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?