Sen free listede devam et canım hedefini 65 diyelim yavas yavas inersin olmaz miElif ben korkuyorum şimdi gaza gelip ,62.9 olur sam bide koruyamasam kafayı yerim
Alt kilo gördükçe insan gaza gelir
Kouryamayinca da üzülür
Geçen bir hoca nöbet günü bir övdü beni
Kanatlanıp ucacaktim
Tabiki olur canim sadece bunlar takimi spor acisindan motive etsin diye sectiklerimKaptanım ben spor konusunda kafama göre takılsam olur mu?
Benim düşüncem 89'u görene dek kardiyo ağırlıklı gitmek. Eliptik bisiklet ve yürüyüş ile.89'u görünce de sıkılaşma hareketlerini yavaş yavaş eklerim die düşünüyorum.
Teşekkür ederimTabiki olur canim sadece bunlar takimi spor acisindan motive etsin diye sectiklerim
Listeye hemen girmem zatenSen free listede devam et canım hedefini 65 diyelim yavas yavas inersin olmaz mi
62.9 senin icin az olabilir sen ilk basta 71 de bırakırım diyordun :))
Sağol tohumHadi ya
Her hafta seabahar bir karne hazırlasin biizm takıma
Sen yüzde 90 bı hesapla
Ben seni motive edecem
Kız sen deli misin
Tartıya öyle çıkılır mı
Ben incecik akıllı saati bile çıkarıyorum
Plastik zaten kaç gram olacak düşün
Çorap bile çıkarırım
Öğütülmüş ise at çöpe
Tohum sa kokusuna tadına bak
Gunaydin mutu hafta sonlari
Günaydın kızlarrrrrr,keyifli haftasonları dilerimmm
Gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr
Gunaydin hepinize
Günaydın musmutlu sabahlar
Günaydınn
Evde 10 bin adım atanlar el kaldırsın bi bakim ben Bugun evin icinde deli divane gibi gezmek istiyorum
Herkese günaydın
Tünaydın hatunlar
Ben 1ay yasadim sorun canim hergun aradim mail attim şikayet ettim sende oyle yap gelmiyolar yoksaGünaydın, dün biraz İnternet problemi yaşadım hala da ev İnterneti arızalı yaa
Geldiler gittiler çözemediler. Kızın dersleri için telefonumu yanına aldı pc ye bağladı vs fırsat bulup dünkü Menümü de yazamadım.
Gayet hafif bi menüBu arada ben dün menümü yazmamisim kızlar yeni farkettim
Perşembe menüsü
Sabah 10:30 2 haşlama yumurta 50 gr peynir 8 zeytin 2 ceviz 2 kuru kayısı
Ara bir fincan sütlü kahve
Akşam 19:00 fırında hindi bir tabak, közlenmiş kırmızı biber salatası
Spor 14000 adım @Nidsalii
GüzellllSabah 10.30
Sucuklu yumurta
7 zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam 17.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase Ankara pilavı
18.00
Kahve 2 ceviz 2 kayısı
Afiyet olsunBugün ki menüm
08: 1/4 simit şekersiz çay
10: bi avuç leblebi
12: patlıcan türlüsü bir dilim ekmek
15: muz
18: yayla çorbası yarım kase bulgur pilavı 4 kaşık et sote 4 kaşık yoğurt
2 litre su
Gayet iyiHayırlı akşamlar ❤ Bugün iştahsızdım insallah hasta olmam
Bugün kü menüm
Sabah 08.00
2 bardak limonlu su şekersiz türk Kahvesi
30 dakika lesli
Öglen . 14.30
Kabak haşlama tavuk budu haşlanmış (yağsız , tuzsuz ) 1 kase yogurt
30 dakika lesli
Akşam 18.00
1 kase yogurt bi tane ceviz
3 litre su , 1 litre maydanoz limon suyu
Cnm benim ev içindeki kabloları kontrol ettiler dün. Kablo uçlarındaki jaklar değişti. Modeli değiştirdiler. Binadaki swici kontrol ettiler sinyal gelmiyormuş.kurumun Sisteminde hata var onlar çözecek Deyip gittiler. Sabah aradım yine bakalımBen 1ay yasadim sorun canim hergun aradim mail attim şikayet ettim sende oyle yap gelmiyolar yoksa
Cok zor valla oglan 1ay boyunca derse giremedi altyapi dediler kablolarda dediler gelmediler ensonunda sikayet ustune sikayet ettimde geldilerCnm benim ev içindeki kabloları kontrol ettiler dün. Kablo uçlarındaki jaklar değişti. Modeli değiştirdiler. Binadaki swici kontrol ettiler sinyal gelmiyormuş.kurumun Sisteminde hata var onlar çözecek Deyip gittiler. Sabah aradım yine bakalım
Fıstığım yeşil olmana az kalmışCnm benim ev içindeki kabloları kontrol ettiler dün. Kablo uçlarındaki jaklar değişti. Modeli değiştirdiler. Binadaki swici kontrol ettiler sinyal gelmiyormuş.kurumun Sisteminde hata var onlar çözecek Deyip gittiler. Sabah aradım yine bakalım
Öğretmen öğretmeni çekiyor..asliogretmen günaydın kız
Nerdesin gel iki lafin belini kıralım
Meslektaşım
Gel biizm takımıasysss meslektaş lar ile doldurdu sağolsun
Tebrikler
Geçmiş olsun tebriklerGünaydınlar♀
Başlangıç kilom:64.5
Geçen hafta:63.3
Bu hafta giden 600 gram
Dünki menüme göre yine iyi gitmişAh bu ben. Karnım pötür pötür üşüttüm heralde gece
Hadi bismillahBir bismillah dedim başladım kızlar
Başlangıç73,300
Kahvesel, kilosal gibi olmuş bu sefer :)Eki Görüntüle 2716185
7.00 den beri kaç kere tartıldım hatırlamıyorum ama 84.1 değişmiyoo
Geçen hafta cuma 84.00
Bu hafta 84.1
Fark. +100gr
Genel konuşmak gerekirse, Takım hakkına girmek kolay değil, çünkü zaten kuralı var, iki hafta üstüste kilo alırsan zaten takımdışı oluyorsun yanlış hatırlamıyorsam bu tip bi kuraldı (ya da sabit gelirsen miydi) Kimse takımı etkilemek istemez; Olmazsa ben de takım dışı yarışıcam, stres oluyorum,Liste isi sorumluluk istiyo canim birazda, herhafta kilo vermen gerekiyo tabiki donem donem sabit gelebilirsin ama eksiyle gelmen lazimki takimlarla yaris halindeyiz herkes kilo verirken senin vermemen takimin hakkina girmek demek oyuzden kendine guvenin yoksa frede devamet
Bende şikayet kaydı bıraktım 2 ayrı yere bakalım Bekliyoruz inşallah uzamaz.bende 15 GB İnternet var kızında 6 GB idare edicez artık. Kız ders çalışıyor birde netten yetmicek İnternetsiz kalıcaz ortada. Ek te almak istemiyorum inşallah uzamaz..Cok zor valla oglan 1ay boyunca derse giremedi altyapi dediler kablolarda dediler gelmediler ensonunda sikayet ustune sikayet ettimde geldiler
Ne detoksu kızzFıstığım yeşil olmana az kalmış
Detoks a gel haftaya seni yeşil yapalım
Yeşil nasıl oluyorFıstığım yeşil olmana az kalmış
Detoks a gel haftaya seni yeşil yapalım
Göstergeden bahsediyor cnm kilo vkı varya imzada oYeşil nasıl oluyor
Okul açılınca kıyafetler olmayınca mecbur kaldı çoğu kişiÖğretmen öğretmeni çekiyor..
Ben de şaşırıyorum ama baya öğretmen var grupta...
Ne detoksu kızz
Vki normal sınıra iniyor canım.Yeşil nasıl oluyor
Güle güle oturun canım bize nasip olmaz artık biz Izmır den emekli oluruz artık düzenimizi buŕaya kurmaya başladık..Görev için Aydın'a geldim canım, 11 yıl oldu. Çok sevdim burayı, yaşadığım yer de bayağı küçük, çok samimi, herkes birbirini tanıyor falan. Bir gün belki dönmek size de nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?