Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elif ben korkuyorum şimdi gaza gelip ,62.9 olur sam bide koruyamasam kafayı yerim
Alt kilo gördükçe insan gaza gelir
Kouryamayinca da üzülür
Geçen bir hoca nöbet günü bir övdü beni
Kanatlanıp ucacaktim
Sen free listede devam et canım hedefini 65 diyelim yavas yavas inersin olmaz mi
62.9 senin icin az olabilir sen ilk basta 71 de bırakırım diyordun :))

Tabiki olur canim sadece bunlar takimi spor acisindan motive etsin diye sectiklerim

Sen free listede devam et canım hedefini 65 diyelim yavas yavas inersin olmaz mi
62.9 senin icin az olabilir sen ilk basta 71 de bırakırım diyordun :))
Listeye hemen girmem zaten
Tartı pili iki haftadır beni benden almış haberim yokmuş
Hedefim haftalık 200 gramdi zaten
Tamam 65 olsun ama aylık hedef aynı kalsın 67.8 di o.
Mezun olalı iki hafta oldu normalde her hafta 100-200 arası vericem dedim kendime bu durumda bu cuma 67.5 görmem lazım
Haftalık 200 gram koruma hedefi için
İnşallah tarti bozuk değildir
Bide yarın 70 geri görür muşum

Sağol tohum

Gunaydin mutu hafta sonlari

Günaydın kızlarrrrrr,keyifli haftasonları dilerimmm

Gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr

Gunaydin hepinize

Günaydın musmutlu sabahlar

Evde 10 bin adım atanlar el kaldırsın bi bakim ben Bugun evin icinde deli divane gibi gezmek istiyorum

Herkese günaydın

Tünaydın hatunlar
İnşallah mutlu bi haftasonu olsunnn

Ben 1ay yasadim sorun canim hergun aradim mail attim şikayet ettim sende oyle yap gelmiyolar yoksa

Gayet hafif bi menü
Sabah 10.30
Sucuklu yumurta
7 zeytin
Peynir
2 dilim ekmek

Akşam 17.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase Ankara pilavı

18.00
Kahve 2 ceviz 2 kayısı
Güzellll
Bugün ki menüm
08: 1/4 simit şekersiz çay
10: bi avuç leblebi
12: patlıcan türlüsü bir dilim ekmek
15: muz
18: yayla çorbası yarım kase bulgur pilavı 4 kaşık et sote 4 kaşık yoğurt
2 litre su
Afiyet olsun
Gayet iyi

Ben 1ay yasadim sorun canim hergun aradim mail attim şikayet ettim sende oyle yap gelmiyolar yoksa
Cnm benim ev içindeki kabloları kontrol ettiler dün. Kablo uçlarındaki jaklar değişti. Modeli değiştirdiler. Binadaki swici kontrol ettiler sinyal gelmiyormuş.kurumun Sisteminde hata var onlar çözecek Deyip gittiler. Sabah aradım yine bakalım

Cok zor valla oglan 1ay boyunca derse giremedi altyapi dediler kablolarda dediler gelmediler ensonunda sikayet ustune sikayet ettimde geldiler

Fıstığım yeşil olmana az kalmış
Detoks a gel haftaya seni yeşil yapalım

Tebrikler
Günaydınlar ‍♀
Başlangıç kilom:64.5
Geçen hafta:63.3
Bu hafta giden 600 gram
Dünki menüme göre yine iyi gitmiş Ah bu ben. Karnım pötür pötür üşüttüm heralde gece
Geçmiş olsun tebrikler
Bir bismillah dedim başladım kızlar
Başlangıç73,300
Hadi bismillah
Eki Görüntüle 2716185
7.00 den beri kaç kere tartıldım hatırlamıyorum ama 84.1 değişmiyoo
Geçen hafta cuma 84.00
Bu hafta 84.1
Fark. +100gr
Kahvesel, kilosal gibi olmuş bu sefer :)
Genel konuşmak gerekirse, Takım hakkına girmek kolay değil, çünkü zaten kuralı var, iki hafta üstüste kilo alırsan zaten takımdışı oluyorsun yanlış hatırlamıyorsam bu tip bi kuraldı (ya da sabit gelirsen miydi) Kimse takımı etkilemek istemez; Olmazsa ben de takım dışı yarışıcam, stres oluyorum,

Cok zor valla oglan 1ay boyunca derse giremedi altyapi dediler kablolarda dediler gelmediler ensonunda sikayet ustune sikayet ettimde geldiler
Bende şikayet kaydı bıraktım 2 ayrı yere bakalım Bekliyoruz inşallah uzamaz.bende 15 GB İnternet var kızında 6 GB idare edicez artık. Kız ders çalışıyor birde netten yetmicek İnternetsiz kalıcaz ortada. Ek te almak istemiyorum inşallah uzamaz..

Öğretmen öğretmeni çekiyor..
Ben de şaşırıyorum ama baya öğretmen var grupta...
Okul açılınca kıyafetler olmayınca mecbur kaldı çoğu kişi ..
Ben kilo okul açıldıktan sonra 7 kilo daha verdim
Ne detoksu kızz
Felicio etiket yaptı ya sabah sabahat in diyeti 3 .kez yapıyoruz biz
Yeşil nasıl oluyor
Vki normal sınıra iniyor canım.
Vücut kitle indeksin
Yani boyunun karesini kilona bolunce 25 in alti ise kilon normal bu da genelde boyundan en fazla iki kilo üstü filan oluyor

Görev için Aydın'a geldim canım, 11 yıl oldu. Çok sevdim burayı, yaşadığım yer de bayağı küçük, çok samimi, herkes birbirini tanıyor falan. Bir gün belki dönmek size de nasip olur.
Güle güle oturun canım bize nasip olmaz artık biz Izmır den emekli oluruz artık düzenimizi buŕaya kurmaya başladık..
Anladığım kadarıyla ilçedesin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…