Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Psikolojik herhalde tartıda 70 filan görünce genişledim basenim büyüdü göbeğim çıktı diyodum
Şimdi 68 görünce hafiflemiş hissi var
Olmaz mi gecen ben aksam tartildim biliyorum gercek kilom degil uzerimde hirka felan var 60 kiloyu gordum kendime diyorum cok sistin kilo aldin

Kahvenin yanina %80 bitter cikolata yiyebilirsin ama miktari önemli
Evin icinde hareket et firsat buldukca
Biraz zor biliyorum hem is hem cocukla ama istersen yapabilirsin

Çok güzel aslında teşekkür ederiz, ben şimdilik kendime güvenemedim,

Kahvenin yanina %80 bitter cikolata yiyebilirsin ama miktari önemli
Evin icinde hareket et firsat buldukca
Biraz zor biliyorum hem is hem cocukla ama istersen yapabilirsin
Aldığım kitapta evde yapmam gereken sporlar bıle var ama ben yapmıyorum ya bu sabah cam sildim cama zor çıktım bu iş böyle olmaz Ilk defa bu kılolara çıktım ben vermeye başlasam motive olucam ama daha veremedim bravo bana şu diyete baslıcam bende bakalım sonuç ne olacak.

Leyla pazartesi salı ve perşembe kahvaltı okul saatine denk geliyor gerekirse ara öğünü 11 e alayım kahvaltıyı öğlen 13 de eve gelince yapayım
Yada direk 13 de kahvaltı ile öğüne başlarım.
3 gün sıkıntı.
Diğer iki gün rahat pazar ve çarşamba evdeyim

Bunu ben az dusuneyim
Hadi ya
Her hafta seabahar bir karne hazırlasin biizm takıma
Sen yüzde 90 bı hesapla
Ben seni motive edecem

Olmaz mi gecen ben aksam tartildim biliyorum gercek kilom degil uzerimde hirka felan var 60 kiloyu gordum kendime diyorum cok sistin kilo aldin
Kız sen deli misin
Tartıya öyle çıkılır mı
Ben incecik akıllı saati bile çıkarıyorum
Plastik zaten kaç gram olacak düşün
Çorap bile çıkarırım
Kızlar, kavanozda keten tohumu var baya, sizce bozulmuş olabilir mi, 2 seneye yakın oldu, kullanmadım ve zayıflamak için nasıl değerlendirebilirim, şimdi mesajda görünce aklıma geldi
Öğütülmüş ise at çöpe
Tohum sa kokusuna tadına bak

Tam bana göre aslında diyete başladığımdan beri canım pek bisey istemiyo zaten
Olsun sen yine cok azaltma canim yediklerini zamanla azaltirsin
Kilo veremiyorum deme surekli kilo veremiyorum dedikce beyin onu kabul ediyor ve kilo veremiyorsun
Yediklerine dikkat et kilo verecegine inan ve bir bakmissin yavas yavas kilo vermeye baslamissin
Kızlar, kavanozda keten tohumu var baya, sizce bozulmuş olabilir mi, 2 seneye yakın oldu, kullanmadım ve zayıflamak için nasıl değerlendirebilirim, şimdi mesajda görünce aklıma geldi
Hic kullanmadim canim bozulma olmamistir belki ama tamda bilemedim :)

Kız sen deli misin
Tartıya öyle çıkılır mı
Ben incecik akıllı saati bile çıkarıyorum
Plastik zaten kaç gram olacak düşün
Çorap bile çıkarırım
Deliyim galiba azıcık

Hadi ya
Her hafta seabahar bir karne hazırlasin biizm takıma
Sen yüzde 90 bı hesapla
Ben seni motive edecem
Kiz baska mezun adayi bulalim benim yuzde 90 bile 52.8 ediyor galiba

Kilo vericem ınanıyorum ben bu kiloyu sonradan aldım Insallah başarıcam canım sizlerin desteklerıyle ve Allahın ızni ile

Baslagic kilom 58 di canim hedef 52 hedef kilo 6
58-5.4=52.6
Hesaplamasam daha iyiydi
Elif ben korkuyorum şimdi gaza gelip ,62.9 olur sam bide koruyamasam kafayı yerim
Alt kilo gördükçe insan gaza gelir
Kouryamayinca da üzülür
Geçen bir hoca nöbet günü bir övdü beni
Kanatlanıp ucacaktim

Kaptanım ben spor konusunda kafama göre takılsam olur mu?
Benim düşüncem 89'u görene dek kardiyo ağırlıklı gitmek. Eliptik bisiklet ve yürüyüş ile.89'u görünce de sıkılaşma hareketlerini yavaş yavaş eklerim die düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…