Olmaz mi gecen ben aksam tartildim biliyorum gercek kilom degil uzerimde hirka felan var 60 kiloyu gordum kendime diyorum cok sistin kilo aldinPsikolojik herhalde tartıda 70 filan görünce genişledim basenim büyüdü göbeğim çıktı diyodum
Şimdi 68 görünce hafiflemiş hissi var
Kahvenin yanina %80 bitter cikolata yiyebilirsin ama miktari önemliBen fırsat bulup gıremıyorumki küçüğüm 2 yaşında benı bırakmaz iş güç anca akşam dan akşama o uyuyunca giriyorum.bu hafta attım onu arabasına öyle yürüdüm yağmur yağınca çıkamıyorum bensiz durmuyor. Evet çerez masum degıl bıliyorum. Ama ışte çayın kahvenin yanında tutamadım kendımı diğerlerinden yemiyorum dıye çereze yüklendim. Neyse bu hafta şu diyete dıkkat edıyim bari belkı verırım.
Çok güzel aslında teşekkür ederiz, ben şimdilik kendime güvenemedim,Diyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak
@PAPATYAM
@asysss
@Tesnim1989
@Yazagelen
@missadangel
@madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
@Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
T timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
buketx
D Dileksnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
@Eliff Eylull
@Gulumse25
@Elhan
@snglmlk
sudem34
Zipzip-
Tam bana göre aslındaCanim bu ogunler senin kilona gore biraz az sen artir miktarlari
Aldığım kitapta evde yapmam gereken sporlar bıle var ama ben yapmıyorum ya bu sabah cam sildim cama zor çıktım bu iş böyle olmaz Ilk defa bu kılolara çıktım ben vermeye başlasam motive olucam ama daha veremedim bravo bana şu diyete baslıcam bende bakalım sonuç ne olacak.Kahvenin yanina %80 bitter cikolata yiyebilirsin ama miktari önemli
Evin icinde hareket et firsat buldukca
Biraz zor biliyorum hem is hem cocukla ama istersen yapabilirsin
Leyla pazartesi salı ve perşembe kahvaltı okul saatine denk geliyor gerekirse ara öğünü 11 e alayım kahvaltıyı öğlen 13 de eve gelince yapayımDiyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak
@PAPATYAM
@asysss
@Tesnim1989
@Yazagelen
@missadangel
@madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
@Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
T timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
buketx
D Dileksnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
@Eliff Eylull
@Gulumse25
@Elhan
@snglmlk
sudem34
Zipzip-
Hadi yaBunu ben az dusuneyim
Kız sen deli misinOlmaz mi gecen ben aksam tartildim biliyorum gercek kilom degil uzerimde hirka felan var 60 kiloyu gordum kendime diyorum cok sistin kilo aldin
Öğütülmüş ise at çöpeKızlar, kavanozda keten tohumu var baya, sizce bozulmuş olabilir mi, 2 seneye yakın oldu, kullanmadım ve zayıflamak için nasıl değerlendirebilirim, şimdi mesajda görünce aklıma geldi
Olsun sen yine cok azaltma canim yediklerini zamanla azaltirsinTam bana göre aslındadiyete başladığımdan beri canım pek bisey istemiyo zaten
Kilo veremiyorum deme surekli kilo veremiyorum dedikce beyin onu kabul ediyor ve kilo veremiyorsunAldığım kitapta evde yapmam gereken sporlar bıle var ama ben yapmıyorum ya bu sabah cam sildim cama zor çıktım bu iş böyle olmaz Ilk defa bu kılolara çıktım ben vermeye başlasam motive olucam ama daha veremedim bravo bana şu diyete baslıcam bende bakalım sonuç ne olacak.
Hic kullanmadim canim bozulma olmamistir belki ama tamda bilemedim :)Kızlar, kavanozda keten tohumu var baya, sizce bozulmuş olabilir mi, 2 seneye yakın oldu, kullanmadım ve zayıflamak için nasıl değerlendirebilirim, şimdi mesajda görünce aklıma geldi
Tamam canım öyle yaparımOlsun sen yine cok azaltma canim yediklerini zamanla azaltirsin
Deliyim galiba azıcıkKız sen deli misin
Tartıya öyle çıkılır mı
Ben incecik akıllı saati bile çıkarıyorum
Plastik zaten kaç gram olacak düşün
Çorap bile çıkarırım
Kiz baska mezun adayi bulalim benim yuzde 90 bile 52.8 ediyor galibaHadi ya
Her hafta seabahar bir karne hazırlasin biizm takıma
Sen yüzde 90 bı hesapla
Ben seni motive edecem
Sen bidaha hesaplaDeliyim galiba azıcık
Kiz baska mezun adayi bulalim benim yuzde 90 bile 52.8 ediyor galiba
Baslagic kilom 58 di canim hedef 52 hedef kilo 6Sen bidaha hesapla
Eee hedefi yukarı çekelim
Olmaz mı?
Sonicta BMI ye göre değil ya
Herkes kendi kafasına göre belirliyor
Sen mezunum diye mi 58 le listeye girdinBaslagic kilom 58 di canim hedef 52 hedef kilo 6
58-5.4=52.6
Hesaplamasam daha iyiydi
Zaten ilk girdigimde 58.5 du 75 oldugum zamanlar burayi bilmiyordumSen mezunum diye mi 58 le listeye girdin
Gerçi bir kez 51 i görünce gaza gelir insan
Ben iki haftadır kilo aldimdiye içim içimi yiyodu
Kilo vericem ınanıyorum ben bu kiloyu sonradan aldım Insallah başarıcam canım sizlerin desteklerıyle ve Allahın ızni ileOlsun sen yine cok azaltma canim yediklerini zamanla azaltirsin
Kilo veremiyorum deme surekli kilo veremiyorum dedikce beyin onu kabul ediyor ve kilo veremiyorsun
Yediklerine dikkat et kilo verecegine inan ve bir bakmissin yavas yavas kilo vermeye baslamissin
Hic kullanmadim canim bozulma olmamistir belki ama tamda bilemedim :)
Elif ben korkuyorum şimdi gaza gelip ,62.9 olur sam bide koruyamasam kafayı yerimBaslagic kilom 58 di canim hedef 52 hedef kilo 6
58-5.4=52.6
Hesaplamasam daha iyiydi
Hadi bakalım insallahKilo vericem ınanıyorum ben bu kiloyu sonradan aldım Insallah başarıcam canım sizlerin desteklerıyle ve Allahın ızni ile
Kaptanım ben spor konusunda kafama göre takılsam olur mu?Leslie boosted dakikasi 10 puan
Adim 1000 tanesi 30 puan
Bolgesel dakikasi 10 puan
spor puanlarini bu haftada böyle hesaplayalim canim
senin yaptigin leslie nasıldı acaba boosted gibi hareketliyse 10 dan hesaplayabilirisn
hatta tum leslieler 10 puan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?