Kabap yiyebilirsin ki lavaş pide yeme zaten kebap yani bulgur da olurhaftasonları haftaiçinden daha zorlu geçiyor benim için. Genelde öyledir tabi . Hem evde oturdukça yiyesim geliyor . Dışarda geziyorsak, gezdikçe yiyesim geliyor, herşekilde geliyorgeçen haftasonu uzun zamandır yemediğim hatta yıllar olmuştur, tavuk şiş yedim, napalım diyet için. Yoksa kebap yediğim bi mekândı bu haftasonu ayrı bir zorlamıyorum; çünkü yemekler de tam damağıma göre bazen ağzıma layık denk gelmiyor. İşin özeti, bugün daha zor bir günnn
Sağolll sütle yulaf yedimAçsan 2 tane salatalık ye süper detoks olur.
Yoğurda tarçın kat.
Bence deKebapta yiyebilirsin canim salatayla falan tereyag olmadan yada lavasi az
Yeşil elma da içine koyabilirsinSağolll sütle yulaf yedim
Sağol yaa, kalori demişken belki kalori diyeti de yaparım, plan kurma yolunda...Kabap yiyebilirsin ki lavaş pide yeme zaten kebap yani bulgur da olur
Bolda salata
Diğer öğünlerle dengelersin.
Aynı gün diğer öğünlerin kalori miktarlarıni düşürüp yersin dayanirsan tek öğün yaparsın
Kafa bayağı karışık canımKızlar günaydın
Çok şaşkın bir o kadar mutlu bir o kadar kafan karışık.
Dün tartıldim tartınin pili zayıftı lo lo lo diyodu
70 geldim dün pizza pasta yedim
Bugün pili değiştim 68.3
Eşim tartıldı dunle bugün kilo farkı onda yok gibi birşey çok az yani
Anlamadım ben bir günde o kadar kilo vermem çünkü detoks yapmadım.
Tartı pili zayıf olduğu için beni fazla tartıyorsa son bir aydır filan nerdeyse 2 kilo fark var
Belki de 66 ile mezun oldum 68 sandım bilmiyorum
Hem mutluyum hem kafam karışık.
Korusam aceba ödem mı yok
Geçen haftaki 70000 adım ise mı yaradı
Bazen deli gibi yedim.
Çikolata yedim geçen bitter
İf e bazen dikkat ettim bazen etmedim.
Çekirdek çok çiftledim.
Regl im pazartesi bitiyor belki onun ödemi indi
Başka sefer aklımda olsun. Detoks dediğin 5 günde 3 kilo foroğraflı paylaşımdan bahsediyorsan maalesef yaa, ona dayanamam şimdilik. İlerki zamanlarda olurYeşil elma da içine koyabilirsin
Tarçın mutlaka koy
Kuru kayisi da olur
Yarın biizm detoksa katılıyor musun?
Boşver görmüşsün yaaKafa bayağı karışık canımödem mi gitti kilo mu verdin bilemem ama gördüğün rakam çok güzel
Kalori sayma da protein sebze yoğunluğu önemliSağol yaa, kalori demişken belki kalori diyeti de yaparım, plan kurma yolunda...
O menü 1000 kalori sen 1400 yapabilirsin.Başka sefer aklımda olsun. Detoks dediğin 5 günde 3 kilo foroğraflı paylaşımdan bahsediyorsan maalesef yaa, ona dayanamam şimdilik. İlerki zamanlarda olur
Doğru diyorsun. Çok proteinli beslenmek de saç dökülmesi yapıyor, tabi abartmayız da genel bi bilgi :) peki et, tavuk, süt dışı doyurucu bişey var mı aklında protein ağırlıklıKalori sayma da protein sebze yoğunluğu önemli
100 kalori karbonhidrat yersen 93 kalori sana kalır.
100 cal protein yersen sindiirm için vücut 30 calori harcar sana 70 kalır
Vermek için bişey yapamadım kiKafa bayağı karışık canımödem mi gitti kilo mu verdin bilemem ama gördüğün rakam çok güzel
Aklımı çeldin, bi daha bakayımO menü 1000 kalori sen 1400 yapabilirsin.
Kilona göre bir öğün daha ekleyip protein karbonhidrat sebzeli bir öğün ekle oldu bitti
Yoğurt kefir peynir en iyi protein kaynaklarıDoğru diyorsun. Çok proteinli beslenmek de saç dökülmesi yapıyor, tabi abartmayız da genel bi bilgi :) peki et, tavuk, süt dışı doyurucu bişey var mı aklında protein ağırlıklı
Eğlenceli olur kız gel.Aklımı çeldin, bi daha bakayım
Evet canım ilcedeyim. İnşallah merkeze geçmek nasip olur bir gün.Güle güle oturun canım bize nasip olmaz artık biz Izmır den emekli oluruz artık düzenimizi buŕaya kurmaya başladık..
Anladığım kadarıyla ilçedesin???
Kebap yemekte sorun yok ki canım tabi yağlı ve soslu değilse (İskender gibi). Yanında ekmek vs. De yemezsen diyete uygun hale gelebilir.haftasonları haftaiçinden daha zorlu geçiyor benim için. Genelde öyledir tabi . Hem evde oturdukça yiyesim geliyor . Dışarda geziyorsak, gezdikçe yiyesim geliyor, herşekilde geliyorgeçen haftasonu uzun zamandır yemediğim hatta yıllar olmuştur, tavuk şiş yedim, napalım diyet için. Yoksa kebap yediğim bi mekândı bu haftasonu ayrı bir zorlamıyorum; çünkü yemekler de tam damağıma göre bazen ağzıma layık denk gelmiyor. İşin özeti, bugün daha zor bir günnn
Gule güle kullan canimİyi akşamlar
Bugun hic gelemedim. Çünkü eliptik almaya gittik. Artik eliptigim ve ben y katedicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?