Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kabap yiyebilirsin ki lavaş pide yeme zaten kebap yani bulgur da olur
Bolda salata
Diğer öğünlerle dengelersin.
Aynı gün diğer öğünlerin kalori miktarlarıni düşürüp yersin dayanirsan tek öğün yaparsın

Sağol yaa, kalori demişken belki kalori diyeti de yaparım, plan kurma yolunda...

Kafa bayağı karışık canım ödem mi gitti kilo mu verdin bilemem ama gördüğün rakam çok güzel

Sağol yaa, kalori demişken belki kalori diyeti de yaparım, plan kurma yolunda...
Kalori sayma da protein sebze yoğunluğu önemli
100 kalori karbonhidrat yersen 93 kalori sana kalır.
100 cal protein yersen sindiirm için vücut 30 calori harcar sana 70 kalır

Başka sefer aklımda olsun. Detoks dediğin 5 günde 3 kilo foroğraflı paylaşımdan bahsediyorsan maalesef yaa, ona dayanamam şimdilik. İlerki zamanlarda olur
O menü 1000 kalori sen 1400 yapabilirsin.
Kilona göre bir öğün daha ekleyip protein karbonhidrat sebzeli bir öğün ekle oldu bitti

Kalori sayma da protein sebze yoğunluğu önemli
100 kalori karbonhidrat yersen 93 kalori sana kalır.
100 cal protein yersen sindiirm için vücut 30 calori harcar sana 70 kalır
Doğru diyorsun. Çok proteinli beslenmek de saç dökülmesi yapıyor, tabi abartmayız da genel bi bilgi :) peki et, tavuk, süt dışı doyurucu bişey var mı aklında protein ağırlıklı

Doğru diyorsun. Çok proteinli beslenmek de saç dökülmesi yapıyor, tabi abartmayız da genel bi bilgi :) peki et, tavuk, süt dışı doyurucu bişey var mı aklında protein ağırlıklı
Yoğurt kefir peynir en iyi protein kaynakları .
Yumurta

Kebap yemekte sorun yok ki canım tabi yağlı ve soslu değilse (İskender gibi). Yanında ekmek vs. De yemezsen diyete uygun hale gelebilir.

@Felicio
@PAPATYAM
Detoks a katılacak arkadaşlar göbek bel basen ölçümü de yapalım yarın kilo ile beraber
Cuma aradaki farka bakalım 1 cm olsa süper olur fark
Ben de öyle düşünüyordum zaten canım. Bayagidir tartilmiyor ve ölçü almiyordum. Bakalım 5 gün sonunda ne olacak, acayip heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…