Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel spor yapmışsın Bugün En iyi kamp sporu senden ve papatyamdan geldi galiba
Hafta içi kendime güvenemedim.
Programa layık olmak istiyorum
Birde iyi kilo kaybı istiyorum
Pazar tartı 68.6
68.8
68.6 verdi
Bende o yüzden 68.6 yı baz aldım.
Bir kaç farklı tartimda farklı sonuç verdi çünkü

İnşallah cnm bakalım, kısmet
Evet uyku sorunu yaşıyorum son dönemde ve gerçekten spor çok ağır gelmeye başladı nedense enerjim yok gibi birde kas ağrıları var sanki spora yeni başlamışım gibi ama spor yapmaya başlayınca 10 dk sonra normale dönüyor spor sonrası da oturunca kalkamıyorum ayaklarım taşımıyor sanki beni. D vitamini alıyorum eksikti benim B12 de alıyorum aslında ama iğnem bitti son iğnem de düştü kırıldı yaptırmadı teste gitmem lazım gidemedim bir türlü onada Bi baktırmak lazım

Bende düşünüyordum bu hafta 2 günnsalayım azcık diye ama kampa da girdik bakarım artık olmadı azcık salarım biraz 2 yada 3 gün

Sağlıkla kucakla sın inşallahhh. Kolay doğum olsun, gerçi geç gördüm mesajı belkide çoktan kucağına aldı bebişi
Sağlıklı uzun bir ömrü olsun bahtı açık olsun
Oldu oldu canim.sagol

Genel olarak hep eksi görmüşsünüz kızlar tebrik ederim...
Ben de eksiyim
Cuma 60.3
Bugün 59.9
Fark -400
Guzel eksi tebrik ederim canim
Bende düşünüyordum bu hafta 2 günnsalayım azcık diye ama kampa da girdik bakarım artık olmadı azcık salarım biraz 2 yada 3 gün
Cuma cumartesi deneseydin aslinda arti olursa duruma gore hareket edersin ama olsun olmazsa bugun yarin denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…