Hafta içi kendime güvenemedim.Çok güzel spor yapmışsınBugün En iyi kamp sporu senden ve papatyamdan geldi galiba
Bunu yiyip kilo veren de ne bilimEki Görüntüle 2717855
Her hafta bireysel 1. Ye bunu verseler takımlarda yarış bitmezZipzip- bunu bı dusunelim
Tunaydin canim guzel eksi tebrik ederimTunaydin Kizlar
Fark :300 gr
bireysel birinci bir sonraki hafta bireysel sonuncu olurEki Görüntüle 2717855
Her hafta bireysel 1. Ye bunu verseler takımlarda yarış bitmezZipzip- bunu bı dusunelim
İnşallah cnm bakalım, kısmetCanım hem sonbahar hem de direnç kilondasın sanırımstreste etkili uykusuzluk şu okul sınav olayları bitse biraz daha rahat hissedersin sanırım İyi düşünelim iyi olsun belki çok güzel bir eksi gelecek senden yine
Bende düşünüyordum bu hafta 2 günnsalayım azcık diye ama kampa da girdik bakarım artık olmadı azcık salarım biraz 2 yada 3 günGunaydin ablacım
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim
Sabah 5.30 da baktim 117 de bende vardi
Ben mi atese attim simdi cuma bildirim yaptin bende seni listeye ekledim
Bence zeytin degil karnabahari dun yemistin degil mi
Gunaydin canım eksin cok güzel
Gunaydin canim ekside olman guzel
Günaydın canım eksin cok guzel cumaya 4 gun var kaçamaksiz gidersen 1 kiloya yakin gider
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Günaydın ❤❤
Vücudunu sasirtsan mi acaba bugun fazla mi yesen belki kirilma noktasindadir
Gunaydin canim cumaya gore eksidesin tebrik ederim ❤
Günaydın canım aksami cok erken kapatmışsın
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Gunaydin canım eksin cok guzel
Günaydın canim
Sağlıkla kucakla sın inşallahhh. Kolay doğum olsun, gerçi geç gördüm mesajı belkide çoktan kucağına aldı bebişiKardeşimi almislar doğuma
Oldu oldu canim.sagolSağlıkla kucakla sın inşallahhh. Kolay doğum olsun, gerçi geç gördüm mesajı belkide çoktan kucağına aldı bebişi
Sağlıklı uzun bir ömrü olsun bahtı açık olsun
Eki Görüntüle 2717855
Guzel eksi tebrik ederim canimGenel olarak hep eksi görmüşsünüz kızlar tebrik ederim...
Ben de eksiyim
Cuma 60.3
Bugün 59.9
Fark -400
Cuma cumartesi deneseydin aslinda arti olursa duruma gore hareket edersin ama olsun olmazsa bugun yarin denersinBende düşünüyordum bu hafta 2 günnsalayım azcık diye ama kampa da girdik bakarım artık olmadı azcık salarım biraz 2 yada 3 gün
Cuma ve PazartesiSadece cuma değil miydi
Sağol :) öyle oldu vallaKız 21 yeşil zeytin ne nasıl yedin öyle saymışsın birde üşenmeden
Afiyet olsun
Hedefi bulman lazımmm
Allah bağışlasınSagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?