Kız saat 4 te napıyonHepinize afiyet olsun
Nice senelere iyiki doğmuş prenses Doğum Günü Kutlu Olsun canımAni bir kararla yarın aksam küçük kızımın doğum gününü kutlayacağız dedemiz köyden geliyor anneannemizi alıp götürecek her ikisi de olsun diye yapalım dedik
Bugün pasta siparişi verdik geldik eşimle
Konsept de tek boynuzlu at...
1400 civarı alırsan ayda 2 kiloya yakın verebilirsin. 7000 kalori 1 kg yağ yapar. Kilo vermek derken vermek istediğimiz şey de aslında yağdır. Su ve kas kaybı rakamları başta yüksek gösterse de çok aldanmadan istikrarla devam etmelisin. :)merhaba yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben kalori hesaplayarak zayıflanabileceğini okudum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
158 boy
66 kilo
34 yaşındayım
işe yürüyerek gidiyorum genelde ve gunde 3km den fazla yürüyorum
bunun dısında bır hareketım yok
diyetkolik programını indirdim ve yediklerimi yazıyorum
orada bu kılomu yazınca 1400 kalori çıktı
ben gunde en fazla 1400 kalorı mı almalıyım daha dusuk mu almalıyım kılo vermek ıcın ?
birde sadece kaloriye mi bakmalıyım
mesela bugun
sabah 1 poğaça yedim
öğlen 1 porsiyon zeytinyağlı kereviz, kabak tatlısı1 mandalina yedim
akşam da annem pişi yapacak sanırım patates salatası eşliğinde
bütün bunların kalorilerini hesapladıgımda 965 kalori oldu
karbonhidrat 122 gr protein 20 gr yağ 44 gr gösteriyor aşağıda
şimdi ben akşam yemeğini de bu şekilde yiyip başka bir şey yemem bu şekilde kalori 1000 i bulmuyor ama yediğim şeyler tatlı var hamur var oluyor mu boyle ?
kalori hesaplayarak zayıflayan arkadaslar yazarsa cok memnun olurum
1 ayda 7-8 kilo vermem lazım
Kolay geçsin.Kardeşimi almislar doğuma
Sonra herkes şeker hastası olsun.Eki Görüntüle 2717855
Her hafta bireysel 1. Ye bunu verseler takımlarda yarış bitmezZipzip- bunu bı dusunelim
Ayyy ne güzel tek boynuzlu at.Ani bir kararla yarın aksam küçük kızımın doğum gününü kutlayacağız dedemiz köyden geliyor anneannemizi alıp götürecek her ikisi de olsun diye yapalım dedik
teşekkür ediyorum cevap için1400 civarı alırsan ayda 2 kiloya yakın verebilirsin. 7000 kalori 1 kg yağ yapar. Kilo vermek derken vermek istediğimiz şey de aslında yağdır. Su ve kas kaybı rakamları başta yüksek gösterse de çok aldanmadan istikrarla devam etmelisin. :)
Ana ölçek kaloridir. Ama karbonhidrat insanı acıktırır. 1400 kaloriyi patatesli börek olarak yesen bir türlü doymazsın mesela, sonra 1400 hedeflerken 200 yersin. en az %30 unu protein olarak almalısın. Poğaça, açma, simit ailesinden mümkün olduğunca uzak dur. :) Pogaça ve açma ekstra yağlı, rejiminin intiharı olıur onları yersen.
Pişi de yağlı sanırım, ne kadar yemeyi planlıyorsun bilmiyorum, kabak tatlısını ne kadar yedin bilmiyorum. Ama ikisi de çok değilse 1400 ü bulmazsın. Pişinin yanına 2 de yumurta haşla, biraz protein ye. :)
Çayına kahvene şeker atma, salatana yağ koyma.
hayır canım kastamonu :)İçel sen mersinlimisin
Gözünüz aydın canimAmaaaaa cok tatliiii pamuk gibi
Ama ben gidemiyorum
Bayağı küçükmüş bebekFelicio haklısın bugün dışarda olunca açıkçası tarhana ve makarna kolaya kaçtım yapamadım bişey yarın daha güzel olur umarım uymaya çalışacağım mümkün mertebe
sonngulen yok canım emzirme dönemi değil benim bebeği 5,5 yaşında tamamen kolaya kaçtım dışardaydım ama keşke ikinci olsa da emzirsem tekrar
Hayırlı akşamlar
Aaa karar verip başladın mı sen canım eltim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah.Tüp bebek tedavisine başladigim için igneler iştahımı açtı hemde ödem yaptı canım ama gelen hemen gidiyo çok şükür seninde gidecek merak etme
Oğlan yine uyandı yoksa o saatte top atsalar duymamKız saat 4 te napıyon
Ben aramam pek, ıvır zıvır sevmem ama tatlı, hamurişi, vb severimEki Görüntüle 2717855
Her hafta bireysel 1. Ye bunu verseler takımlarda yarış bitmezZipzip- bunu bı dusunelim
Gözünüz aydın, Hayırlı uğurlu olsun canımKizlar bebisimiz oldukiiii
Sağlıklı ve mutlu yaşları olsun canım kızının.Ani bir kararla yarın aksam küçük kızımın doğum gününü kutlayacağız dedemiz köyden geliyor anneannemizi alıp götürecek her ikisi de olsun diye yapalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?