Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nice senelere iyiki doğmuş prenses Doğum Günü Kutlu Olsun canım

merhaba yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben kalori hesaplayarak zayıflanabileceğini okudum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
158 boy
66 kilo
34 yaşındayım
işe yürüyerek gidiyorum genelde ve gunde 3km den fazla yürüyorum
bunun dısında bır hareketım yok
diyetkolik programını indirdim ve yediklerimi yazıyorum
orada bu kılomu yazınca 1400 kalori çıktı
ben gunde en fazla 1400 kalorı mı almalıyım daha dusuk mu almalıyım kılo vermek ıcın ?
birde sadece kaloriye mi bakmalıyım
mesela bugun
sabah 1 poğaça yedim
öğlen 1 porsiyon zeytinyağlı kereviz, kabak tatlısı 1 mandalina yedim
akşam da annem pişi yapacak sanırım patates salatası eşliğinde

bütün bunların kalorilerini hesapladıgımda 965 kalori oldu
karbonhidrat 122 gr protein 20 gr yağ 44 gr gösteriyor aşağıda

şimdi ben akşam yemeğini de bu şekilde yiyip başka bir şey yemem bu şekilde kalori 1000 i bulmuyor ama yediğim şeyler tatlı var hamur var oluyor mu boyle ?

kalori hesaplayarak zayıflayan arkadaslar yazarsa cok memnun olurum
1 ayda 7-8 kilo vermem lazım

1400 civarı alırsan ayda 2 kiloya yakın verebilirsin. 7000 kalori 1 kg yağ yapar. Kilo vermek derken vermek istediğimiz şey de aslında yağdır. Su ve kas kaybı rakamları başta yüksek gösterse de çok aldanmadan istikrarla devam etmelisin. :)

Ana ölçek kaloridir. Ama karbonhidrat insanı acıktırır. 1400 kaloriyi patatesli börek olarak yesen bir türlü doymazsın mesela, sonra 1400 hedeflerken 200 yersin. en az %30 unu protein olarak almalısın. Poğaça, açma, simit ailesinden mümkün olduğunca uzak dur. :) Pogaça ve açma ekstra yağlı, rejiminin intiharı olıur onları yersen.

Pişi de yağlı sanırım, ne kadar yemeyi planlıyorsun bilmiyorum, kabak tatlısını ne kadar yedin bilmiyorum. Ama ikisi de çok değilse 1400 ü bulmazsın. Pişinin yanına 2 de yumurta haşla, biraz protein ye. :)

Çayına kahvene şeker atma, salatana yağ koyma.

Kardeşimi almislar doğuma
Kolay geçsin.

Eki Görüntüle 2717855
Her hafta bireysel 1. Ye bunu verseler takımlarda yarış bitmez Zipzip- bunu bı dusunelim
Sonra herkes şeker hastası olsun.

Ayyy ne güzel tek boynuzlu at. Bayılıyorum özel pastalara.

teşekkür ediyorum cevap için
o zaman ben 4 gundur yapıyorum kalori hesabını ve şimdiye kadar 1400 ü hiç tamamlamadım en fazla 1200 yaptım gunde
su içemiyordum artık su içmeye çalışıyorum zorla da olsa ve en zoru bu benım için
kabak tatlısını 3 küçük parça yedim bir o kadar daha olsa yerdım ama yemedim
pişi de evet hamur kızartması ondan da az yiyeceğim
bakalım verecek miyimn çok merak ediyorum

Bayağı küçükmüş bebek Allah hayırlı bir bebek daha nasip etsin inşallah canım. Bugün daha güzel olacaktır bence de.

Tüp bebek tedavisine başladigim için igneler iştahımı açtı hemde ödem yaptı canım ama gelen hemen gidiyo çok şükür seninde gidecek merak etme
Aaa karar verip başladın mı sen canım eltim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah.

Selamlar dün menümü yazmamisim oğlum çok canımı sıktı dün gece zaten iştahsız çocuk dün ağzının kenari yara olmuş hiç bir şey sürmedi aç aç yattı hala birşey yemedi sinirden ağladım durdum
Tartıda sabitim bu arada
Dünkü menüm
Sabah 10:30 2 yumurta haşlanmış 40 Gr peynir 5 zeytin 2 ceviz 2 kayısı
Ara 14;00 bir fincan sütlü kahve
Akşam 150 Gr tavuk tava yoğurt salata 1 hurma
Spor 10000 adım 300p N Nidsalii Felicio

Sağlıklı ve mutlu yaşları olsun canım kızının.

Felicio canım bugün menüye hiç uyamadim. Sabah kalktığımdan beri hasta gibiyim. Yerimden pek kalkamıyorum, eşim ne koyduysa onu yedim. En son saat 4te peynir ekmek yedim ilaç almak için. Bu saatten sonra yemem muhtemelen, yarın kamp menüsüne tekrar uyarak devam edeceğim, bir gün fire vermiş oldum. Dünden bugüne 700 Gr eksideydim ama bilgin olsun. Bugün kusuruma bakma canım olur mu, kalkıp kendim hazirlayamayinca kötü oldu.

Selam. Bugun hic ugrayamadim kk ya.
Cok moralim bozuk. 107.7 geldim +200 gr. Aslinda menuler iyi diye dusunurken boyle olmasi hemde spora başlamişken. Sanki bir takılma var gibi..
Ya beslenme azaltımına gidicem. Ya da spor arttirimina

Zipzip- senin gozunden sorun nerede sence? Menuler vasat mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…