İstersen herşeyi başarırsınDışarıda daha kolay. :) Bugün yarın arkadaşlarımla buluşacağım, muhtemelen akşam yemeğini beraber yeriz. Bakalım, yazarım o zaman. :) Ama salatalar pahalı.Sen yaza kalmazsın, yeni yıla girersin fit. :)
Çok geçmiş olsun canımAğrılar içindeyim canım
Demir eksikliği de olabilir mi?Eksik mi bilmiyorum canım, bugün sağlık ocağına gidip test vermeyi düşünüyordum ama gidemedim. Yarın yapacağım bakalım. Aşırı üşüyorum bugünlerde, soğuk algınlığı muhtemelen.
Gözünaydın herşey istediğin gibi olsunKizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
Tebrikler N Nidsalii
N Nidsalii N Nidsalii 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 65,00
Bitiş Kilosu (699. Etap) : 53,50
Verilen Toplam Kilo : 11,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,69%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,93%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 605
Sevgili Nidsalii 27 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası dönüş üyeliği 677. etapta onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 6 Kasım 2020 (699. etap) tarihinde toplamda 11,50 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız 693. - 699. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi (612. etap) detayları aşağıda yer almaktadır:
çok teşekkürler canım daha 2 yaşında konuşmuyor da daha biraz büyüsünde tabiiki konuşarak anlatabilirim :)Menün yine de güzel canım yarın uyarsın
İştahsız olmasına üzüldüm ısrar etmek işe yaramıyor diye duymuştum onun yerine arkadaşımın ablası çocuğuna mutfakta kendisine yardım ettiriyordu kendi yaptığını yiyormuş işe yaramıştı ama o 10 yaşında falandı
teşekkürler canımAfiyet olsun canim menude su miktarında güzel
Afiyet olsun canim kek dışında gerisi guzel sporunda gayet iyi
Afiyet olsun canim menun guzel saatlerinde yazarsan daha iyi yorumlariz
Afiyet olsun canim menude sporda güzel
Afiyet olsun canim menü güzel sporda herzamanki gibi mükemmel
Afiyet olsun canim menü güzel ama meyveler için saat biraz geç olmuş
Afiyet olsun canim menunu biraz daha dikkat etmelisin kaçamaklar olmamış ve akşam menusunde manti da olmamış
Afiyet olsun menu guzel sporunda gayet iyi
Afiyet olsun canim menü de sporda güzel
inan acıkmıyor 2 gün aç durabilir yemedenAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Zorlama acıkcak illaki kendisi istesin
Hazırlamaya yardım etsin benim 9yaşındaki yardım eder her işime ben istemem o teklif eder bende tamam derim dün menemeni o yaptı mesela tabi yardım ettim
Hamburger pizza mı seviyo evde sağlıklısını yapın seveceği tabağı çatalı olsun
Büyük tabağa koyduğunda az görünür bak az koyuyorum diyebilirsin
tamam yaparız bir challenge bu hafta bi geçsin de :)Yine yapalım ama hemen değil
missadangel bize liderlik edecek musait olsun ayarlar bize bir Challenge ama en az bir hafta ara verip dinlenelim
Bende seni
Oğlan okula gidiyor mu?
Benim veliler dökülüyor aynı gruptakiler özellik perşembe cuma grubu
Sen benim ezeli ve ebedi hem ortim hem rakibem sin
Hazır senden daha zayıf im
Senden ala rakip mı olur
teşekkürler canımAfiyet olsun,güzel menü ve güzel spor
Afiyet olsun canım,menü de spor da cok iyi
Kutlamaya rağmen menünü iyi tutmuşsun canım tebrikler.Sadece öğlen etli yemeğin yanına salata akşam ise yoğurt eklesen daha iyi olurmuş.Sabah da 4 kaşık lor yiyebilirsin.Diyetisyen şok diyetlerde lor verirdi bana,acayip protein içeriyor,daha cok kilo verdirir.1 kaşık cok az.
Afiyet olsunn
afiyet olsun güzel sporr
Güzel spor afiyet olsun
Afiyet olsun canım.2 ana öğün yaptığından kalori olarak çok fazla olamamıştır ama cok diyet günü gibi de olmamış.Akşam keşke 1 dilim pizza,bol salata,1 bardak ayran şeklinde gitseydin.Hem nefsini köreltmiş olur hem de diyete sadık kalmış olurdun ( ben ara ara cozup diyeti bozuyorum maalesef,mükemmel olduğumdan değil de sadece yardımcı olmak amaclı yorum yazdım.Umarım yanlıs anlamazsın)
Afiyet olsunn
Günaydınnn :)
Günaydınn :)
çok daha iyiyim cok teşekkür ederim :)Anne sütü içeceği kaç kaloridir bilemiyorum ama emzirirken acaba bir tık fazla mı yemek gerekir? Gerçi bu konuya hakim bir sürü kadın vardır burada. :) İlk bakışta perşembe menüsü gibi hafif duruyor ama emzirirken bilemedim.
if yapıyordun sen galiba. Eğer öyleyse çok akıllıca seçimler yapmışsın. Afiyet olsun.
Canım senin bu menünle 53 kilodakiler 48'e düşer. Bu kadar az yememelisin. Takımda 60-70 kilo arasındaki arkadaşların menüsüne bakıp kendininkini ona göre ayarlama. Bütün gün hareketsiz olsan bile 2200 kalori ihtiyacın var. Ama şu menü taş çatlasa 800 kalori. Bunu çok tekrarlamamalısın, uzun vadede sonuçları ters tepebilir.
Çikolata ve piko üst üste çok sık yapma, acıktırır. Sonra yarın o mantı bir tabağa çıkar, yanındaki ekmek de azla kalmaz. :) Kahvaltı güzel ama.
Çok sıkıntı yoktur umarım. Bugün iyi olmanı dilerim.
Sen zayıflıyorsun diye heveslenip hoşbeş mi almış? Arkadaşın kafası mı karışık?
seninde mi iştahsız canım Allah yardımcın olsun çok zor insan üzülüyor tabiBenim de oglumdan yana canım çok sıkıldı normal yaşıtlarına göre ortalama kilonun altında...
Ben yediriyorum emziriyorum maalesef kilosu az
tebrikler N Nidsalii
N Nidsalii N Nidsalii 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 65,00
Bitiş Kilosu (699. Etap) : 53,50
Verilen Toplam Kilo : 11,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,69%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,93%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 605
Sevgili Nidsalii 27 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası dönüş üyeliği 677. etapta onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 6 Kasım 2020 (699. etap) tarihinde toplamda 11,50 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız 693. - 699. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi (612. etap) detayları aşağıda yer almaktadır:
geçmiş olsun şimdiden umarım çok iyi geçer canımKizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
Suyu arttirmayi deneyebilirsin. Ayran, şekersiz komposto fayda saglayabilir. Rezene cayi iki gunde bir iciyorumEn az 2 litre içiyorumdur. 6 buçuk aylık
Keşke anladığım birşey olsa ama sen çözersin geçicidir canımçok teşekkürler canım daha 2 yaşında konuşmuyor da daha biraz büyüsünde tabiiki konuşarak anlatabilirim :)
teşekkürler canım
inan acıkmıyor 2 gün aç durabilir yemeden
daha 2 yaşında tatlım :)
tamam yaparız bir challenge bu hafta bi geçsin de :)
teşekkürler canım
çok daha iyiyim cok teşekkür ederim :)
seninde mi iştahsız canım Allah yardımcın olsun çok zor insan üzülüyor tabi
sağlıklı olsunlar da :)
Canım haklısın mahsus veriyordur iş evden yapmak zaten zor oluyor ararsa da evdesin nasılsa WC ye de mi gitmeyeceksinKızlarrrr çok sinirim bozuk..Bazı günler uzaktan çalışıyorum pandemiden dolayı ve evde çalışırken öğle arası mesai saati dışı olduğundan 1 saat annemle yürüyüş yapıyorduk..Tam 12'de çıkacakken müdürüm aradı ve iş istedi.Bir saattir onunla uğraşıyorum .10.000 adım yalan oldu ama gidip eliptik yapıcam şimdi.İnşallah gene aranmam,şans dileyin bana :)
Benim buyuk olan da özellikle bu yaz cok zor yedirdim biseyler. Zaten seciciydi de. Kan değeri daha dogrusu demiri asiri dusuk cikti. Birde idrar enfeksiyonu varmiş. Şuan bir tik daha iyi diyebilirim. Kan ilacini birakmistim ama tekrar baslicam sanirim. Nutrigen balik yagi ve uzum surubu aldim. Ayriyetten d vitamini de veriyorum.çok teşekkürler canım daha 2 yaşında konuşmuyor da daha biraz büyüsünde tabiiki konuşarak anlatabilirim :)
teşekkürler canım
inan acıkmıyor 2 gün aç durabilir yemeden
daha 2 yaşında tatlım :)
tamam yaparız bir challenge bu hafta bi geçsin de :)
teşekkürler canım
çok daha iyiyim cok teşekkür ederim :)
seninde mi iştahsız canım Allah yardımcın olsun çok zor insan üzülüyor tabi
sağlıklı olsunlar da :)
Geçmiş olsun hava insanın içini kapatıyorBugun basim ağrıyarak kalktim. Daha da hayr etmez bugünden
Cuma 3 -4 kadar bildirim yapabilirsin canim ama tarti resmi ve nickin olsun mutlakaherkese selam
oğlum çok şükür daha iyi yiyor eskisi gibi yine az ama en azından kaşığı sokabiliyorum ağzına
anneme şileye geldim ama tartımı almayı unutmuşum
annem vardı bizde dedi ama ardiyeye koymuşlar sanırım ona bir bakacağım olmazsa bulcam bi yerden
cuma kaça kadar bildirim kaptanım?
Zipzip-
teşekkürler canım ben de valla iştahsız yok bizim ailede kime çektiyseKeşke anladığım birşey olsa ama sen çözersin geçicidir canımBen çocukken de iştahlıydım empati bile yapamıyorum
Benim buyuk olan da özellikle bu yaz cok zor yedirdim biseyler. Zaten seciciydi de. Kan değeri daha dogrusu demiri asiri dusuk cikti. Birde idrar enfeksiyonu varmiş. Şuan bir tik daha iyi diyebilirim. Kan ilacini birakmistim ama tekrar baslicam sanirim. Nutrigen balik yagi ve uzum surubu aldim. Ayriyetten d vitamini de veriyorum.
3 yaş 4 aylik, 13.8 kg 95 cm. Persentilin baya altinda
tamam kaptanım tartıyı buldu annem şimdi ama pili zayıf galiba annem 50 kilo çıktı 109 kilo normaldeCuma 3 -4 kadar bildirim yapabilirsin canim ama tarti resmi ve nickin olsun mutlaka
İnşallah canım hayırlısı ile gireyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?