Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler N Nidsalii

İstersen herşeyi başarırsın
Ama sakın olmazsa olmaz diye düşünme ben öyle düşünüp vazgeçmesdydim şimdiye 55dim

Ağrılar içindeyim canım
Çok geçmiş olsun canım
Demir eksikliği de olabilir mi?
Kizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
Gözünaydın herşey istediğin gibi olsun çok sevindim
Tebrikler N Nidsalii süper spor kaptanımız

çok teşekkürler canım daha 2 yaşında konuşmuyor da daha biraz büyüsünde tabiiki konuşarak anlatabilirim :)
teşekkürler canım
inan acıkmıyor 2 gün aç durabilir yemeden
daha 2 yaşında tatlım :)
tamam yaparız bir challenge bu hafta bi geçsin de :)
teşekkürler canım

çok daha iyiyim cok teşekkür ederim :)
Benim de oglumdan yana canım çok sıkıldı normal yaşıtlarına göre ortalama kilonun altında...
Ben yediriyorum emziriyorum maalesef kilosu az
seninde mi iştahsız canım Allah yardımcın olsun çok zor insan üzülüyor tabi
sağlıklı olsunlar da :)

tebrikler N Nidsalii
Kizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
geçmiş olsun şimdiden umarım çok iyi geçer canım

herkese selam
oğlum çok şükür daha iyi yiyor eskisi gibi yine az ama en azından kaşığı sokabiliyorum ağzına
anneme şileye geldim ama tartımı almayı unutmuşum
annem vardı bizde dedi ama ardiyeye koymuşlar sanırım ona bir bakacağım olmazsa bulcam bi yerden
cuma kaça kadar bildirim kaptanım?
Zipzip-

Kızlarrrr çok sinirim bozuk..Bazı günler uzaktan çalışıyorum pandemiden dolayı ve evde çalışırken öğle arası mesai saati dışı olduğundan 1 saat annemle yürüyüş yapıyorduk..Tam 12'de çıkacakken müdürüm aradı ve iş istedi.Bir saattir onunla uğraşıyorum .10.000 adım yalan oldu ama gidip eliptik yapıcam şimdi.İnşallah gene aranmam,şans dileyin bana :)

Keşke anladığım birşey olsa ama sen çözersin geçicidir canım Ben çocukken de iştahlıydım empati bile yapamıyorum

Canım haklısın mahsus veriyordur iş evden yapmak zaten zor oluyor ararsa da evdesin nasılsa WC ye de mi gitmeyeceksin

Benim buyuk olan da özellikle bu yaz cok zor yedirdim biseyler. Zaten seciciydi de. Kan değeri daha dogrusu demiri asiri dusuk cikti. Birde idrar enfeksiyonu varmiş. Şuan bir tik daha iyi diyebilirim. Kan ilacini birakmistim ama tekrar baslicam sanirim. Nutrigen balik yagi ve uzum surubu aldim. Ayriyetten d vitamini de veriyorum.
3 yaş 4 aylik, 13.8 kg 95 cm. Persentilin baya altinda

Cuma 3 -4 kadar bildirim yapabilirsin canim ama tarti resmi ve nickin olsun mutlaka

Keşke anladığım birşey olsa ama sen çözersin geçicidir canım Ben çocukken de iştahlıydım empati bile yapamıyorum
teşekkürler canım ben de valla iştahsız yok bizim ailede kime çektiyse

bende veryorum hep vitamin omega :)
hmm biraz zayıf benimkide 2 yaşında 12 kilo
hangi kan ilacı kullanıyorsun canım ilaç verirkende savaş veriyor musun benim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…