Ye canım ye afiyet olsun ama ben normal kek yemedim ıslak kek ye sendeEvet ya senin hoş sohbetini çok özledim
Niye kız daha mı aşağısı
Atıştırmak için almış nefsini korelt meye
45 yaşında filan hatun
Buyrun benim
Hadi bakalım
Birde 65 görür muşum
Cuma bir kek de ben yiyim
Senin yaşadığın ağrıları bende 100 kiloda yasadim 2 yıl oturarak namaz kıldım dizlerimi kırıp oturamiyordum hepsi kilonun sebebi ben kendime ne yapmışım dedim ani bir kararla diyete başladım ilk ay 6 kilo verdim diyete yeni başlayan biri için hemen kaçamak olmamasi lazım ipin ucu kaçıyor çünkü bı kaç ay kacamaksiz devam ettikten sonra tartıda eksileri görünce zatın canın istesede yemek istemeyeceksin tartidaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte olmadığını fark edeceksin biraz irade gerekiyor yoksa 2 ileri bir geri devam edersen başarısız olursun şöyle düşün burda herkesin çabası aynı yanlız değilim de eline aldigin her yiyeceği ben bunun tadını biliyorum daha önce defalarca yedim ve şuan ben bunlar yüzünden bu haldeyim de ve elinden bırak zor ama imkansız değil canım nacizane tavsiyem 6 öğün beslen 3 ara 3 ana şeklinde ara öğün yaparsan diğer öğünde sofraya aç oturup daha çok yemek zorunda kalmazsin bu düzeni oturttuktan sonra yavaş yavaş azaltmaya calis öğünleriGeçen haftasonu için bir doğumgünü kutlaması olacak demiştim, belki hatırlayan vardır. Sonuçta o kutlama 2 güne yayıldı, 2 gün hiç dikkat etmedim ve geçen hafta içine girdiğim montun içine giremez oldum. Ne kadar çabuk alınıyor ya. Bu sabah 90.3 çıktım, özür dileyip affınıza sığınıyorum. Bütün haftayı özellikle kontrollü geçireceğim, dün de kötü yedim sayılmaz. Zaten sanırım üst üste 3 kere kilo veremezsem atılıyorum.Yani daha 1 hafta oldu tabi de, riske girmemeyi tercih ederim.
Şimdi ben sürekli bir koşturma halindeyim. Zaman planması konusunda çok iyi olduğum söylenemez. O yüzden evden çıkarken de, işten çıkarken de metroya yetişmek için sürekli hızlı yürüme ya da koşma halindeyim. Hatta üç vasıta değiştiriyorum, onlar da hep ucu ucuna yakalanacak şekilde zamanlandığı için bir metrodan inince diğerine yine koşuşturma halindeyim. Doğal olarak dizlerim 90 kiloya isyan etmeye başladı. Merdiven inerken sürekli acıyorlar, hızlı yürüyünce koşunca batıyorlar.
Bir arkadaşım var, onu bildim bileli 90 civarında, benimle aynı boyda. Hep dizlerinden yakınır, hatta diz kapağı yerinden falan çıkıyor. Ben bu kiloyu daha 5-6 aydır çekiyorum, şimdiden başladı. Bu durumu aslında 2 haftadır yaşıyorum ama bu doğumgünü kilolarının üstüne son birkaç gündür ekstra artışlı yaşıyorum. Bir insan kendine bu işkenceyi yapmamalı diye düşünüyorum, ben yapamam.
Neyse, sonuç olarak bu olaylar bana sihirli değnek değdirdi. Zaten çok veremiyorum, çok kalori kısmak da istemiyorum ama sanırım şöyle bir 10 kilo verene kadar bir tık daha kısacağım. İçimde rejim tanrısının taze bağışladığı bir azim hissediyorum.Tavuk falan söylediğimde yanına pide koymasınlar diye not düşeceğim, malzeme sorununu çözebilirsem en azından haftada 2 gün iş yerindeki mutfakta kahvaltı hazırlamayı deneyeceğim.Dolapta ne varsa herkes ortak çıktığı için 20 lira verdiğim peynir birkaç güne bitsin istemiyorum, yumurta ya da domates vs. alsam da aynı şekilde. Keşke şöyle cep boy, şarjlı bir buzdolabı falan olsa. :)
Hayirlisiyla guzel sonuclar alman dilegiyle canimKizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
Sağol canım benimHayirlisiyla guzel sonuclar alman dilegiyle canim
Ya çokta dikkat etmiyorum heralde tahinle dereotu yiyorum bolca ama gece bile dolmuyor pekCanim bol bol su ic ceviz badem rokayi eksik etme pirinc yerine bulgur ye sabah kahvaltisinda tahin ye bende mama takviyesi vermistim bunlari yapinca sütüm artti yani takviye edici icecekler fasa fiso biseye yaramiyo
Kizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
Bence şu kaçamak kavramı sıkıntılı bir kavram. Oturup bir pizza ya da 2 kase tatlı yenirse olmaz tabii. Ama makul kaloriler içinde haftada 2 kere falan yenebilir. Yani bir kase az şekerli tatlı, küçük bir paket cips, 50 gr çikolata, geri kalanı temiz menülerin arasına girebilir. Çünkü rejim bittikten sonra onları yemeye geri dönüyoruz. En iyi ihtimalle karbonhidrattan ve yağdan uzaklaşan vücut gelenleri hemen yağa çeviriyor. Ya da biz mahrumiyetten ipin ucunu kaçırıp o sakıncalı şeyleri çok yiyoruz. Yani biliyorum 90 kiloyken dediklerim pek ciddiye alınası olmayabilir. Ama ben biri hariç bütün başarılı rejimlerimde bunları tamamen kesmemiştim. Ortalamaya vurduğumda her defasında ayda 2 kilo verdim ama koruması kolay oldu. Ne zaman ki biraz daha vereyim diye daha dramatik, yasaklı bir rejime başladım, onu bıraktıktan sonra daha çok yiyip kilo aldım.Senin yaşadığın ağrıları bende 100 kiloda yasadim 2 yıl oturarak namaz kıldım dizlerimi kırıp oturamiyordum hepsi kilonun sebebi ben kendime ne yapmışım dedim ani bir kararla diyete başladım ilk ay 6 kilo verdim diyete yeni başlayan biri için hemen kaçamak olmamasi lazım ipin ucu kaçıyor çünkü bı kaç ay kacamaksiz devam ettikten sonra tartıda eksileri görünce zatın canın istesede yemek istemeyeceksin tartidaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte olmadığını fark edeceksin biraz irade gerekiyor yoksa 2 ileri bir geri devam edersen başarısız olursun şöyle düşün burda herkesin çabası aynı yanlız değilim de eline aldigin her yiyeceği ben bunun tadını biliyorum daha önce defalarca yedim ve şuan ben bunlar yüzünden bu haldeyim de ve elinden bırak zor ama imkansız değil canım nacizane tavsiyem 6 öğün beslen 3 ara 3 ana şeklinde ara öğün yaparsan diğer öğünde sofraya aç oturup daha çok yemek zorunda kalmazsin bu düzeni oturttuktan sonra yavaş yavaş azaltmaya calis öğünleri
Bebek mi?Benim de oglumdan yana canım çok sıkıldı normal yaşıtlarına göre ortalama kilonun altında...
Ben yediriyorum emziriyorum maalesef kilosu az
Simdiden gecmis olsun. Agrisiz olsun insallahKizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
Sağolasın birtanem inşallahHayırla sonuçlansın inşallah canım
Sağol tatlım inşallah meme çok rahat atlattım bunuda atlatirim evvel Allah diyorumSimdiden gecmis olsun. Agrisiz olsun insallah
Su miktari ne kadar birde bebek ne kadarlıkYa çokta dikkat etmiyorum heralde tahinle dereotu yiyorum bolca ama gece bile dolmuyor pek
aslında çıkıntılık değil biliyo musunArkadaşlarla kalabalık bir kutlamaydı, herkesin içinde çıkıntılık yapmak istemedim. 3 gün değildi.
Nasıl uygun görürsen...
Yolda dayanır mı emin değilim, kaba koyup götürmek aklımda var, teşekkürler.
En az 2 litre içiyorumdur. 6 buçuk aylıkSu miktari ne kadar birde bebek ne kadarlık
Dışarıda daha kolay. :) Bugün yarın arkadaşlarımla buluşacağım, muhtemelen akşam yemeğini beraber yeriz. Bakalım, yazarım o zaman. :) Ama salatalar pahalı.aslında çıkıntılık değil biliyo musun
Ben iradeli insanlara özenirim hep. Diyetteyim diye almayan yada az alan çok hoşuma gidiyo. Mesela dışarı yemwğe gidince benim çeşit çeşit şey canım ister karşımda biri almış salatasını yiyo.
Sen istersen herşeyi yaparsın kendine güven o gün yedin mi sonrasında bolca dikkat et ben başarırım de
Yaza hepbirlikde fit gircez
N Nidsalii Mezuniyet karnen hazir tebrik ediyorum tekrardan
N Nidsalii N Nidsalii 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 65,00
Bitiş Kilosu (699. Etap) : 53,50
Verilen Toplam Kilo : 11,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,69%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,93%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 605
Sevgili Nidsalii 27 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası dönüş üyeliği 677. etapta onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 6 Kasım 2020 (699. etap) tarihinde toplamda 11,50 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız 693. - 699. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi (612. etap) detayları aşağıda yer almaktadır:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?