Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çooook tebrikkkk ederimmmmm N Nidsalii Süpersin canım İnşallah hepimiz alınımızın akıyla böyle karneler görebiliriz burada.Tebriklerrrrr

Meme olduğum için daha dokundurmuyorum benimdde belim de fazla yağ kaldı gitmiyor doktor onlarında alicak karinima dümdüz olsun diye liposuction da yapıp gericek yani garantiliyor güzel bir göbek deliği de yapicam sana dedi bu büyük diye beğenmiyorum dedim iptal edicem onu dedi.
Çok şükür dusuncelidir evet harika bir eştir Allah razı olsun ondan iyiki sevmiş iyiki evlenmisim

Selam kızlar; burada emziren iki anne vardı sanırım, mesajımı görürler inşallah. Sütüm iki göğsümden toplam 2 damla geliyor. Bitiyor ama tekrar kazanmanın yolunu biliyor musunuz, en azından bir fikir, belki bi umut etkili olabilir. Not: 1 senedir az az idare ediyorum şükür, ama tabi 30-60-90 çıkıyordu, şimdi tükenmek üzere. Bu açıklamayı yapma sebebim, yani çoğaltma gibi amacım yok, hiç çoğalmadı. Bira mayası tableti, damla dahi denedim, sadece 2-3 damla arttırmak amacındayım, bir, ikincisi; dün az yediğimi düşünüyorum ama neden sabit kalmışım anlayamadım, barbunya iki öğün diye olabilir mi sizce? Uzun oldu bayağı. Teşekkürler

Canım ben Su ve yeşillik artırıyor diye biliyorum
Zira ben diyete başladıktan sonra sütüm harika yoğun gelmişti ve ben bu surede suyu zorla artırıp yeşillik bol yemiştim
Bir de bulgur ve soğan yemek artırıyor diye biliyorum

Barbunyanin şişliği olabilir canim

Emziren baya kisi var sanirim. Biz 9 aylik oldugumuz icin ek gida da baya yol katettik. Ama 7 aylik olana kadar ne zaman diyete kalkissam hep süt azaldı. Yaz boyu stres altinda gecti bende yedim ictim tablette kullandim. Bir sekilde bu zamana geldik iste.
Benim de suan sorunum bazen sütüm cok gec iniyor. Gecen gece 20 dk da indi bebegim mahvoldu ağlamaktan

Havuc ye ,havuc suyu ic,dereotu,roka,bulgur bide bol su gunde 2bUcuk 3litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…