- 23 Mart 2016
- 32.211
- 95.156
- 598
Yaris yapalim dedik herkes sessizlesti mi
Çok sağolllCanım ben Su ve yeşillik artırıyor diye biliyorum
Zira ben diyete başladıktan sonra sütüm harika yoğun gelmişti ve ben bu surede suyu zorla artırıp yeşillik bol yemiştim
Bir de bulgur ve soğan yemek artırıyor diye biliyorum
Barbunyanin şişliği olabilir canim
Diyet etkiliyor ne yazık ki bence de, ama benim zaten yeni gelmişti bu duruma, diyetten çok az önce. Oyy çok ağlamış annesiEmziren baya kisi var sanirim. Biz 9 aylik oldugumuz icin ek gida da baya yol katettik. Ama 7 aylik olana kadar ne zaman diyete kalkissam hep süt azaldı. Yaz boyu stres altinda gecti bende yedim ictim tablette kullandim. Bir sekilde bu zamana geldik iste.
Benim de suan sorunum bazen sütüm cok gec iniyor. Gecen gece 20 dk da indi bebegim mahvoldu ağlamaktan
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarsamba Persembe @Kirmizi pabuc @PAPATYAM @Haticesnr @asysss @Faunaaa @missadangel Tesnim1903 buketx @Yazagelen madamhd @selensu82 @HuzuRRR @sleepy angel @Hepfitim @misskokulumm @timesinfinity @Sonsuz umut Gulumse24 @Sevgi22884550 @icell_84 Amine Busra @Kahvesel Eline sağlık
Öyle miii ilan edelim mi Elifcim 1.liğimiziBence herkes kacti
10 Kasım Salı
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2718689
Akşam 18.30 (bi avuç da fındık yedim)
Eki Görüntüle 2718691
Su 2 lt olur
30 dk leslie boosted 300p
10267 adım 307p (40dk tempolu yürüyüş de var içinde) N Nidsalii
Eki Görüntüle 2718692
Aramakla zahmet etme kaptanım benim menüye bi bak heleÖhöö öhöö menülere bakıp çıkcam
Dereyi görmediniz kaptanım bi cumayı bekleyin heleÖyle miii ilan edelim mi Elifcim 1.liğimizi
Kandırmıyorsunuz değil mi
Asıl silahı keşfetmişsinizPazartesi bir girdim ekibinize kızlarGulumse24 in eksiyi gördüm laf atasım bile kalmadı beni benden aldı o eksi ben doğum yaptığım gün o kadar kilo vermedim
Tebrik ederim canım ama neyseki bizde daha iyisi varAramakla zahmet etme kaptanım benim menüye bi bak hele
Ben emziriyorum bi kereAaaaaa bisküviyi ele aldıysan öyle elini korkar alıştırmasaydın
Salepte tammm diyetlikkkk1 kupada 5.takım için
Perşembe de menüme bakmaya gel o zaman kaptanım bakalım ondan iyisini de bulabilirmisinTebrik ederim canım ama neyseki bizde daha iyisi var
:))))
Vay arkadaş herkes menüde yazıyor bu ekipte06-12 KASIM MENÜ BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarsamba Persembe @Kirmizi pabuc @PAPATYAM @Haticesnr @asysss @Faunaaa @missadangel Tesnim1903 buketx @Yazagelen madamhd @selensu82 @HuzuRRR @sleepy angel @Hepfitim @misskokulumm @timesinfinity @Sonsuz umut Gulumse24 @Sevgi22884550 @icell_84 Amine Busra @Kahvesel
Ooo ozmann klasik kaynana baskısı gibi ye ye yeeee süt olsunn çocuk açç aççççBen emziriyorum bi kere
Hayır hayır bir dost
Su orucuPerşembe de menüme bakmaya gel o zaman kaptanım bakalım ondan iyisini de bulabilirmisin
Kaptanım sen kimse olmaz rahat rahat bilgi toplarım diye mi bu saatte geldinVay arkadaş herkes menüde yazıyor bu ekipte
Ekip kalabalık ama çoğu ekibe bile gelmiyordur diyordum yine mi hüsran yine mi hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?