- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum hala etkisi altındayım, üniversiteden ortak bir arkadaşımla konuştum geçenlerde, mertinde yakın arkadaşlarındandı, nedense biz ayrıldıktan sonra olayın tamamını dinleyip mertle görüşmeme kararı almış diğer arkadaşlarımız anlatmış sanırım, mert bunu düğününe çağırmış, bende ne zamandı ki düğünü dedim ve bir tarih söyledi şirkette ekrana bakakaldım,ve düğünü ne zaman olmuş biliyormusunuz biz ayrıldıktan 17 gün sonra :bbo:
Şaka gibi değilmi? Bunu size söylemişmiydim hatırlamıyorum ama yeni bir gelişme varmış arkadaşım söyledi, sanırım bu kız hamileydi ya da evlenir evlenmez hamile kalmış, bir kızları olmuş ve belden aşşağısı tutmuyormuş çocuğun, öyle üzüldümki sonuçta o sabi sübyanın günahı ne? Eşinin suçu ne? Bir anne için en zorudur bu durum sanırım, mert efendi de demişki bu ortak arkadaşımıza gözdeme görürsen söyle yalvarıyorum affetsin beni üzerime beddu ettiyse çeksin demiş, oysaki hiç beddua etmemiştim ben, allahıma havale etmenin tam 12 den vuracağını biliyordum, neden beddua edip içimi kirleteyimki, o şerefsize müstahak demekle birlikte annesi ve bebek için çok üzülüyorum rabbim bir şekilde şifasını versin inşallah, keşke ölseydi bebek doğarken de bunları yaşamasaydı diyormuş mert, ortak arkadaşımızda ''ektiğini biçiyorsun mert'' demiş... Böyle işte :1no2:
Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum hala etkisi altındayım, üniversiteden ortak bir arkadaşımla konuştum geçenlerde, mertinde yakın arkadaşlarındandı, nedense biz ayrıldıktan sonra olayın tamamını dinleyip mertle görüşmeme kararı almış diğer arkadaşlarımız anlatmış sanırım, mert bunu düğününe çağırmış, bende ne zamandı ki düğünü dedim ve bir tarih söyledi şirkette ekrana bakakaldım,ve düğünü ne zaman olmuş biliyormusunuz biz ayrıldıktan 17 gün sonra :bbo:
Şaka gibi değilmi? Bunu size söylemişmiydim hatırlamıyorum ama yeni bir gelişme varmış arkadaşım söyledi, sanırım bu kız hamileydi ya da evlenir evlenmez hamile kalmış, bir kızları olmuş ve belden aşşağısı tutmuyormuş çocuğun, öyle üzüldümki sonuçta o sabi sübyanın günahı ne? Eşinin suçu ne? Bir anne için en zorudur bu durum sanırım, mert efendi de demişki bu ortak arkadaşımıza gözdeme görürsen söyle yalvarıyorum affetsin beni üzerime beddu ettiyse çeksin demiş, oysaki hiç beddua etmemiştim ben, allahıma havale etmenin tam 12 den vuracağını biliyordum, neden beddua edip içimi kirleteyimki, o şerefsize müstahak demekle birlikte annesi ve bebek için çok üzülüyorum rabbim bir şekilde şifasını versin inşallah, keşke ölseydi bebek doğarken de bunları yaşamasaydı diyormuş mert, ortak arkadaşımızda ''ektiğini biçiyorsun mert'' demiş... Böyle işte :1no2:
geldim güzelim .....:1hug:Günaydın kızlarcığım, dükkanı ben açıyorum aeben ablişim özlüyoruz nerelerdesin senŞeniz
oy miskinim benim .....
şurdan kalkayım bende okumaya başlıycamDün akşam 8 adet fetih suresi okudum süheyla ablam için, 4 tanede annem okudu ona söylemiştim, bizden 12 eder, okyanlar yazarsa kalanını bu gece tamamlarız inşallah, hepiniz sağolun varolun aşklarım allahım hepimizin gönlüne göre versin, dün gece 8 tane okuduktan sonra inanılmaz bir uyku bastı ve seccade üzerinde uyuyakalmışım :bbo: annem uyandırdı gece bir vakit yatsıdan da sonraydı zaten bayağı geç uyudum dün gece bugün çabucak geçer umarım :1rolleyes:
Bu arada günaydın nazlışım kaymaklı bisküvim Şeniz
günaydın kızlar..
Gözdem çok üzüldüm bebek için gerçekten eden buluyor ama kendisi bulsa imiş keşke..ayyy evleneceğim kişi (olursa) böyle ahhh falan almış olmasın inşallah:saruboceq:
hayırlı olsun ...:1hug:buarada Ergenlikten Menopoza Kadına Özel kitabımı aldım sositososito
bende bu akşam okuyacağım fetih süresini simoşum. akşam eşimin bir arkadaşına gittik perde ölçüsü almak için eve geç gelince okuyamadım . bide bugün misafirim gelecek onun için akşamdan tatlımı falan yaptım çok geç olunca başlayamadım .
günaydın kızlar..
gözdem çok üzüldüm bebek için gerçekten eden buluyor ama kendisi bulsa imiş keşke..ayyy evleneceğim kişi (olursa) böyle ahhh falan almış olmasın inşallah:Saruboceq:
nazcım ayran detoxunu yapıyormusun.ben bugün başladım yapmaya gerçi daha yemedim sadece kahvaltımı ettim tarifteki gibi.2 gün dayanabilirmiyim bilmiyorum ama zaten 2 günü obezite sorunu olanlara vermişler bakalım inşallah güzel bir sonuç alırım hemen sizinle paylaşırım.bu arada bu sabah baskülde harika bir rakam gördüm inşallah yarında daha güzelini görürüm.bir şeyi itiraf edeyim ben bu pazartesi sabah tartıldıgımda haftasonunda yediklerimden dolayı baskülde 72.000 rakamını görmüştüm :kedi:
merhaba kızlar elektrik yoktu bu yüzden ancak gelebildim.
gözdem yazdıklarını okuyuncu dondum kaldım.Allahım bilerek kul hakkına girmemeye çalışıyorum ama bilmedende olsa kul hakkına girip birinin canını sıktıysam o kişinin içine bana hakkını helal etme yumuşaklıgı ver inşallah.en korktugum şeydir kul hakkı .inşallah Rabbim şifasını gönderir bebeğin ve anladıgım kadarıyla babasıda gereken dersi almış görünüyor
gözdemcim ben sanırım biraz fazla iyi niyetliyim.dün akşamdan beri kendimi yedim bitirdim.ben nasıl o adamlara laf anlatmak için ugraştım diye.direk yapmam gereken siz kimsiniz diyerek kovmak olmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?