Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yavrum ya inşallah şifasını verir rabbim çok üzüldüm

kimsenin yaptığı yanına kalmaz işte ama bebeğe yazık üzüldüm

ALLAH bebeğin yardımcısı olsun simoşum . onun bir günahı yok nede olsa ALLAH acil şifalar versin İNŞALLAH mert efendide senin ahını aldı okadar üzdü ağlattı seni ... bebek için çok üzüldüm ama . bir baba evladı için nasıl keşke doğarken ölseydi diye düşünebilir. her ne olursa olsun onun canından kanından bir parça ....

Günaydın kızlarcığım, dükkanı ben açıyorum aeben ablişim özlüyoruz nerelerdesin senŞeniz
geldim güzelim .....:1hug:
oy miskinim benim .....
elifim menü versen inan diyeti daha çabuk toparlarsın ....olumunekankayizsmile
şurdan kalkayım bende okumaya başlıycam
üzüldüm gerçekden . edenin asla yanına kalmıyor ama cezasınıda başkalarının cekmesi özeliklede bir yavrunun çok acı ...:çok üzgünüm:

geçenlerde doguda mayın patladıya ... görmüşünüzdür o yavruyu ayaklarını kaybetmekden son anda kurtuldu ... ekranda onu görünce içim parçalanıyor ... ne güzel melek gibi yatıyordu içim bi tuhaf oldu .. eşime de dedim bu çocugu bize verseler evlad edinsek ...:gitme:içim okadar ısındıkı küçük kıza.. sonra babasının vede kardeşlerinin oldugunu ögrendim .boshayallersmile

bende bu akşam okuyacağım fetih süresini simoşum. akşam eşimin bir arkadaşına gittik perde ölçüsü almak için eve geç gelince okuyamadım . bide bugün misafirim gelecek onun için akşamdan tatlımı falan yaptım çok geç olunca başlayamadım .

günaydın kızlar..
gözdem çok üzüldüm bebek için gerçekten eden buluyor ama kendisi bulsa imiş keşke..ayyy evleneceğim kişi (olursa) böyle ahhh falan almış olmasın inşallah:Saruboceq:

kızlar benim regl dönemime bir hafta falan var..iştahım çok açıldı çikolata yeme isteği falan..vee çok suçluyum dün gece saat 00.30 da peynir,1kase yoğurt ve 1/2 dilim buğday ekmeği yedim ingilizce kursuna gittiğim için akşam yemeğimi saat 17.30 da yiyorum normalde gelince sadece meyve yiyordum ama dün gece olmadı işte klava:klava:klava: size itiraf etmesem içim daha kötü oluyor

günaydın kızlar..
Gözdem çok üzüldüm bebek için gerçekten eden buluyor ama kendisi bulsa imiş keşke..ayyy evleneceğim kişi (olursa) böyle ahhh falan almış olmasın inşallah:saruboceq:

günaydın emineciğim . Kitabında hayırlı olsun başla bakalım okumaya .

merhaba kızlar elektrik yoktu bu yüzden ancak gelebildim.

gözdem yazdıklarını okuyuncu dondum kaldım.Allahım bilerek kul hakkına girmemeye çalışıyorum ama bilmedende olsa kul hakkına girip birinin canını sıktıysam o kişinin içine bana hakkını helal etme yumuşaklıgı ver inşallah.en korktugum şeydir kul hakkı .inşallah Rabbim şifasını gönderir bebeğin ve anladıgım kadarıyla babasıda gereken dersi almış görünüyor

gözdemcim ben sanırım biraz fazla iyi niyetliyim.dün akşamdan beri kendimi yedim bitirdim.ben nasıl o adamlara laf anlatmak için ugraştım diye.direk yapmam gereken siz kimsiniz diyerek kovmak olmalıydı.

ben kitabımı bir kere okuduktan sonra kızımın kreşteki muhasebecisine verdim kadın aylardır kitabımı getirmiyor.üstelik kibarca iki kere istememe ragmen akannehir ben onu taaaaa internetlerden bulup sipariş edip dört gözle yolunu bekledim.elimin altında olsaydı ne güzel olurdu yaaa boshayallersmile

Olsun hayatım bugün okursun Şeniz

günaydın kızlar..
gözdem çok üzüldüm bebek için gerçekten eden buluyor ama kendisi bulsa imiş keşke..ayyy evleneceğim kişi (olursa) böyle ahhh falan almış olmasın inşallah:Saruboceq:

ben ah etmemiştim emineciğim :çok üzgünüm: sadece o ara çok ağlayıp rabbime sığınmıştım gece gündüz duasız vakitim geçmiyordu, rabbim sen bilirsin, sen taktir et bana bu yapılanları diyordum sürekli :1no2:

nazcım ayran detoxunu yapıyormusun.ben bugün başladım yapmaya gerçi daha yemedim sadece kahvaltımı ettim tarifteki gibi.2 gün dayanabilirmiyim bilmiyorum ama zaten 2 günü obezite sorunu olanlara vermişler bakalım inşallah güzel bir sonuç alırım hemen sizinle paylaşırım.bu arada bu sabah baskülde harika bir rakam gördüm inşallah yarında daha güzelini görürüm.bir şeyi itiraf edeyim ben bu pazartesi sabah tartıldıgımda haftasonunda yediklerimden dolayı baskülde 72.000 rakamını görmüştüm :kedi:

ben haftaya yapıcam canım ayran detoksunu

Denizciğim bebek inşallah iyileşir, ama ümit yokmuş öyle diyormuş doktorlar, sanırım doğumdan kaynaklanan bir sorun kordon falanmı dolandıki :bbo: allahım büyük ama ne mucizeleri var, belki iyileşir :Saruboceq: Babası ise asla dersini alıp akıllanmaz, mayası bozuk onun çünkü, her ne kadar kimseye kin tutamasamda, bu adama inanılmaz kinliyim-tüm hayallerimi alıp götürdüğü için-ondan sonra hiçbir ilişkide dikiş tutturamama huyuna sahip ettiği için, evimizin eşyalarını bile almaya başlamışken bunu yaptığı için, belkide o zaman biraz daha çocuk olduğum için affedemiyorum onu, adı bile midemi bulandırıyor artık, halbuki öl dese ölecek konumdaydım bir zamanlar, insanoğlu ne ilginç değilmi, velhasıl tüm acılar külleniyor üzeri örtülüyor, tek gerçek imtihan dünyasında olduğumuz. Umarım hepimiz bu sınavı atlatabiliriz

gözdemcim ben sanırım biraz fazla iyi niyetliyim.dün akşamdan beri kendimi yedim bitirdim.ben nasıl o adamlara laf anlatmak için ugraştım diye.direk yapmam gereken siz kimsiniz diyerek kovmak olmalıydı.

Denizim evet sen çok narin ve iyi niyetlisin, bende çok iyiniyetliyimdir ama hakkımın gram gasp edildiği yerde tırnaklarımı çıkartırım hemen hiç affetmem :jeyyar: o yüzden cadı derler bana, aeben ablişim daha ilk günlerde cadı demeye başlamıştı :icecream:
Annemde bana hem aynı anda bu kadar merhametli iyi- hemde haksızlıga ugrayınca 180 derece dönüş yapabilen bir evlat doğurmuşum diyor laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…