- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Denizciğim rabbim yardımcı olsun, ne zor işler bunlar, ne o öyle tehtit eder gibi yanında velisi ile gelmiş gibi, ne insanlar var şu hayatta, sen sıkma canını hayatımda bu insanlar nasıl ellerini kollarını sallayarak sana bunu söyleyebilirler, yokmu şirketin bir patronu bir genel direktörü falan, yol geçen hanımı burası, çok sinirlendim şimdi
ah keşke kaymaklı bisküvimmm, keşke en başında ben aynı evde oturmak istemiyorum deseydin nazlım, hepimiz zor olacağını söylemiştik hatta sende katılmıştın bize ama işte içine girmeden de anlaşılmıyorki, şimdi en güzeli hem kayınvalideni hem eşini kırmadan hatta kimsenin kalbi kırılmadan ayrı eve çıkman :1hug:
keşke en başından isteseydim simoşum bunun pişmanlığını çok yaşıyorum . Kaynanam kötümü hayır ama olmuyor işte ev ev üstüne olmuyor . Bide gelen giden cabası evliğimden bişey anlamadım . Kaynanam sanki o evde bende yaşamıyormuşum gibi hareket ediyor buda benim sinirlemi bozuyor . Rabbim en kısa zamanda gönlüme göre hayırlı olanı versin inşallah
Kızlar bende varım fetih süresini okumaya . Benim içinde okuyalım . Tez zamanda evimde iç huzurum olsun hatta yüce rabbim ayrı bir eve çıkmamı nasip etsin
geçmiş olsun canımmm olumunekankayizsmile
Merhaba kızlar. Ne var ne yok. Benden iyilik.
Kaçtır kk ya bağlanıyorum , sitemize giriyorum ; ama işlerden iki satır yazamadım.
Bugün benim doğum günüm. Doğum günüm vesilesiyle eşimle yemeğe çıktık. Bugün toplamda 1800 kalori alacağım bu yüzden. şutarafagitti
İki günlük menü ve aktivitelerimi hemen sizlerle paylaşıyorum.. Şeniz
keşke en başından isteseydim simoşum bunun pişmanlığını çok yaşıyorum . Kaynanam kötümü hayır ama olmuyor işte ev ev üstüne olmuyor . Bide gelen giden cabası evliğimden bişey anlamadım . Kaynanam sanki o evde bende yaşamıyormuşum gibi hareket ediyor buda benim sinirlemi bozuyor . Rabbim en kısa zamanda gönlüme göre hayırlı olanı versin inşallah
canım bazı şeyleri yaşamadan insan anlamıyor.senin birlikte yaşama konusunda evet demen bence çok erdemli bi davranış bir anneyi yanlız bırakmamak adına.ama maalesef kolay bir durum değil.neler olup biteceği allah c.c. Katında saklı.belkide ayrı bir evde olsan bu seferde başka sıkıntılarla ugraşacaktın.biz şöyle dua edelim ''allah c.c. Senin ve eşinin ayrı evde yaşaman hayırlıysa inşallah sebepler bir araya gelsin ve biran önce ayrı bir eve çıkın ve hayırsızsada bu durum rabbim hayırlara çevirsin inşallah.
19/09/2010
SABAH
1 Haşlanmış Yumurta
Domates
Salatalık
Maydanoz
Peynir (Yağsız)
3 Zeytin
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Tabak Nohut Yemeği
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
1 Parça Izgara Tavuk Göğsü
1 Tabak Salata
UYUMADAN
1 Bardak Soda
1,5 Saat Yürüyüşkaydirigubbakcemile2
20/09/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği İçerisinde Beyaz Peynir-Domates Yağsız Tost
Yarım Tabak Maydanoz
3 Zeytin
1 Salatalık
ARA
5 Ceviz
ÖĞLEN
1 Tabak Kaşarlı Mantar
1 Kase Yoğurt
1 Kase Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
1 Tabak Bamya
1 Bardak Ayran
1,15 Dakika Yürüyüş kaydirigubbakcemile2
gözdem harika menüler ....biri montimi yapıyor ne ..:lepi::lepi:...21/09/2010
SABAH
2 Dilim Tam Ekmek
1 Parça Peynir
Domates
Salatalık
Maydanoz
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
ÖĞLEN
3 Adet Izgara Ekmeksiz Köfte
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Avuç Fındık
AKŞAM
8 Kaşık Tavuk Sote (Domates-Tavuk Göğüs-Biber-Soğan)
1 Kase Yoğurt
UYUMADAN
1 Bardak Süt
1,20 Dakika Yürüyüşkaydirigubbakcemile2
kıslar bu akşam deyil ama yarın bende okurum . eksik rakamı söyleyin . a.s(bu konularda sayıyı pek tasvip etmem ama ). önemli olan kalben istemek kalben dua etmek ...madem 41 niyetlendik öyle olsun ..vereliniortakIsırgan taze ablacığım yani öyle kullanmış arkadaşımın annesi, taze olarak günlük içimlik kaynatıyorlarmış, günde 5 bardak içmiş. Süheyla ablam için bu akşam duaya başlayacağım ablacığım, ablacığım fetih suresi çok önemlidir, ben çok faydasını gördüm, cumaya kadar 41 tane okuyabilirmiyiz, bu gece 10 tane okurum ben, eğer sende okursan ona göre bana yarın adedini yazarsan yarın aksamada kalanını tamamlarım ben, bu akşam belki 10 dan da fazla okuyabilirim ben, yarın yazarım buraya ablacığım
ne güzel düşünmüşsün elifim ...a.sŞenizbak aslında çok güzel bir fikir bu
her cuma başlayıp sırayla herkes için yasin ya da fetih suresini okuyabiliriz sonraki cumaya kadar
herkesin gönlündeki için sırayla olur
narincim valla sizin şirketin başıan benim eşim gibi oteriter biri lazım galiba .-tatlicadiarzu-mide kanaması geçiriyorum galiba biraz önce işten ayrılan bi bayan eleman yanında iki tane çam yarmasıyla gelmiş tehditvari hareketlerini görmeliydiniz.adam diyorki mahkeme yoluyla yada başka yollarla biz bunu bi şekilde alacagız diyor.kızı işten çıkarmadıgımız halde kendi işten çıktı siz beni kovdunuz diyor tutanaklar var elimde işe gelmediğine dair noter tarafından geri dön diye yazıda var ve çalışmadıgı halde ssk sını ödedim Allahım sinirden mideme kramplar girdi.çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgıda işe dön demesine ragmen dönmedi ve hala haklarımı almaya geldim diyor.Allahım sen büyüksün inşallah bi sorun olmadan atlatırız bu durumu
kıyamam geçmiş olsun ....ben gözlerime sürekli damla koyuyorum iki gündür kan çanağı gibipamuğa çay koyup göz kapaklarıma koydum,patates koydum..ama şimdilik bir çözüm sunmadılar batması biraz daha azaldı ya inşallah geçer artık..pcde de fazla kalmıyorum bu yüzden kızlar
alkisalkisalkistebrikler nozom yeni yaşın kutlu olsun ......a.s.Merhaba kızlar. Ne var ne yok. Benden iyilik.
Kaçtır kk ya bağlanıyorum , sitemize giriyorum ; ama işlerden iki satır yazamadım.
Bugün benim doğum günüm. Doğum günüm vesilesiyle eşimle yemeğe çıktık. Bugün toplamda 1800 kalori alacağım bu yüzden. şutarafagitti
İki günlük menü ve aktivitelerimi hemen sizlerle paylaşıyorum.. Şeniz
günaydın simoşum Allah kabul etsin inşallah
ben okuyamadım akşam biliyosun :kedi: bugün eve gider gitmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?