Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar merhaba, giriş yapamıyorum, şu aralar çok yoğunum, dünkü yediklerimi paylaşayım hemen;

sabah: 2 dilim uno light, light beyaz peynir, 3 zeytin, domates, 1 çay kaşığı bal, 1 katı yumurta
öğlen: bol salata, kabak yemeği(salçasız, 1kiloya 1 kaşık z.yağı, domates biber ve soğanla)
ara: 1 kase light yoğurt
akşam: haşlanmış tavuklu salata
ara: 10 badem

Geçmişi okuyamadım aslında cevabını merak ettiğim sorularım vardı ama neyse umarım yrın okuyacağım.

Ben bu aralar dükkanımı taşıdığım için çok yoğunum, paylaşımı çok yapmaya çalışıyorum ama olmazsa kusura bakmayın kızlar....

iyi akşamlar kıslar ...

gözdem 3 tane okuyabildim öyleden sonra . fetih süresini...
başkada zaman bulamadım . eksikleri yarın okuyalım fıstık tek başına zorlama . :)))

gözdemcim birsurede kızım okudu.11tane oldu canım.eksileni yarın paylaşırız canım.öptüm hepinizi.

selam 6. takımın cıtırları msjımı okuyunca ban cok kızacagınızı biliyorum sizi cok ama cok ihmal ettim off sözde su sınavı atlatıp tekrar arnızda olacaktım o da ne sınav ertlendi ve tarh hala belli degil bnde ne ders calsımaya adpte olabiliyorum nede kilolarıma zaten aldı basıan gitti basldgım yere dönmeme az kaldı aklım sizlerde insl sizler iyisinizdir en yakın zmanda tekrar anıza katılacam insl tabi bni kabul edersiniz hepinizi cok ösledimolumunekankayizsmile

günaydın kızlar..kilom 62.8 gide gide 100 gr gitmiş ya
62.9/62.8/0.1/%0.16
kaç haftadır 63.0-62.9-62.9-62.8 gram zor oynuyor yaa mafoldumben

günaydın kızlar yaa hesaplamayı yaparken verdiğimiz kiloyu bu haftaki kilomuzamı gecen haftaki kilomuzamı bölüp 100 le carpıyorduk .. unuttumm bilmiyorumkismile

kızlar selam,
dün giremedim bugün de biraz hasta gibiyim tadım yok ..

tatil sonrası kilolarını (+3 idi hadi söyleyeyim) atmışım. tek sevindirici haber bu..
sabitim yani 76...
ben yatacağım gene..
dua okuyosunuz galiba yukarıdan anladığım geçmişi de okuyamadım. Ağzınıza sağlık. Allah kabul etsin...

günaydın kızlar yaa hesaplamayı yaparken verdiğimiz kiloyu bu haftaki kilomuzamı gecen haftaki kilomuzamı bölüp 100 le carpıyorduk .. unuttumm bilmiyorumkismile

geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = çıkan fark / geçen haftaki kilo * 100
58,5 - 57,9 = 0,6 / 58,5 * 100 = 1,03

bu şekilde hesaplıyoruz canım .

geçmiş olsun nevracığım . tatildeki fazlalıklarından kurtulmana sevindim .

dün yediklerimide yazayım hemen

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates

öğlen
sebzeli omlet
1 bardak ayran
kk kadar beyaz peynir

ara
yarim şeftali

akşam
1 kase yoğurtlu tavuk salatası

huuu huuuu kızlar nerdesiniz bugün cuma unuttunuz mu ?

simoşum 10 adet fetih süresini kaynanam ve komşumuz okudu canım . yazarsın eksik kalırsa bugün tamamlarız

günaydın kızlar

kilom aynı malesef :gitme:

simoşum dün akşam sadece 1 tane okuyabildim tatlım bilmiyorumkismile

günaydın fıstıklı kurabiyeler ....

gözdem sabah namazından sonra 2 tane daha okudum ....
evdeyim eksik nekadar söyleyinde ona göre okuyayım ...a.s.

kilom 63 kıslar geçen haftaya göre 400gr vermişim . tabi pazartesi 64 .5. oldugunumu göz önüne almassak ...-tatlicadiarzu-

günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
yine biz geldik
hmde fazla fazla kilolarımızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…