günaydın emineciğim . Kitabında hayırlı olsun başla bakalım okumaya .
ben kitabımı bir kere okuduktan sonra kızımın kreşteki muhasebecisine verdim kadın aylardır kitabımı getirmiyor.üstelik kibarca iki kere istememe ragmen akannehir ben onu taaaaa internetlerden bulup sipariş edip dört gözle yolunu bekledim.elimin altında olsaydı ne güzel olurdu yaaa boshayallersmile
ben kitabımı bir kere okuduktan sonra kızımın kreşteki muhasebecisine verdim kadın aylardır kitabımı getirmiyor.üstelik kibarca iki kere istememe ragmen akannehir ben onu taaaaa internetlerden bulup sipariş edip dört gözle yolunu bekledim.elimin altında olsaydı ne güzel olurdu yaaa boshayallersmile
ben ah etmemiştim emineciğim :çok üzgünüm: sadece o ara çok ağlayıp rabbime sığınmıştım gece gündüz duasız vakitim geçmiyordu, rabbim sen bilirsin, sen taktir et bana bu yapılanları diyordum sürekli :1no2:
gözdemcim bende fetih suresinin rakamını yarın sabah veririm canım olurmu
Denizim evet sen çok narin ve iyi niyetlisin, bende çok iyiniyetliyimdir ama hakkımın gram gasp edildiği yerde tırnaklarımı çıkartırım hemen hiç affetmem :jeyyar: o yüzden cadı derler bana, aeben ablişim daha ilk günlerde cadı demeye başlamıştı :icecream:
Annemde bana hem aynı anda bu kadar merhametli iyi- hemde haksızlıga ugrayınca 180 derece dönüş yapabilen bir evlat doğurmuşum diyor laelaelaelaelae
neler yaşatıp seni bukadar üzdü bilmiyorum daha önce seni tanımıyordum ama Allah yaşatıyor işte dedim okuyunca yazdıklarını ve çok etkilendim tatlım..keşke eden direk kendisi bulsa ama olmuyor bazen işte üzme sen kendini bitanem Allah büyük..hepimiz daha neleryaşayacağımızı bilemiyoruz..
Rabbim cömertliğine sınır koymamıştır hiç, benim hala umudum var tatlım hem hayattan hem mutluluktan :1rolleyes: hepimize bol bol huzur ve sağlık versin allahım gerisi gerçekten boş emineciğim
alkisalkisalkistebrikler nozom yeni yaşın kutlu olsun ......a.s.
yediginde 1800 kl olsun bacın . kaydirigubbakcemile3
nazoooomm yeni yaşın sana beraberinde tüm güzellikleri getirsin inşallah tatlım Şeniz
doğum günün kutlu olsun canımm..sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara a.s.
canım benim.iyi yürekli kardeşim benim.çok güzel birşey başlattın.Dün akşam 8 adet fetih suresi okudum süheyla ablam için, 4 tanede annem okudu ona söylemiştim, bizden 12 eder, okyanlar yazarsa kalanını bu gece tamamlarız inşallah, hepiniz sağolun varolun aşklarım allahım hepimizin gönlüne göre versin, dün gece 8 tane okuduktan sonra inanılmaz bir uyku bastı ve seccade üzerinde uyuyakalmışım :bbo: annem uyandırdı gece bir vakit yatsıdan da sonraydı zaten bayağı geç uyudum dün gece bugün çabucak geçer umarım :1rolleyes:
Bu arada günaydın nazlışım kaymaklı bisküvim Şeniz
canım benim.iyi yürekli kardeşim benim.çok güzel birşey başlattın.
hepiniz haklarınızı helal edin.rabbim kimseyi yalnız ve darda koymasın.
simoşum anneciğindende allah razı olsun.selamlarımı ilet.
bende 10 sure okudum.eksiğini yarın tamamlarız inşallah.
gözdem alemsin sen yaaa Şeniz iyiki seni tanıdım. gel beklerim başımın üstünde yerin var.muhasebeciyide bi şekilde hallederim sen merak etme ama dediğin yöntemi kullanamam herhalde
Kızlar bugün benim canım çok sıkılıyor .
neden ne oldu nazlışım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?