Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın emineciğim . Kitabında hayırlı olsun başla bakalım okumaya .

günaydın Nazlıcığım..teşekkürler bitanem ama ingilizce kursum hız kazandı bugünlerde çok ödevlerim oluyor..tam okumaya nezaman başlarsam monti bölümünde ve burada sizi sorulara boğarım herhalde

evet canım kitap internette bile çoğu yerde tükenmiştir diyordu baktım günlerce neti beklemeyim dedim ama gitti D&R da da yoktu..numaramı bıraktım mutlaka almalıyım getirtip arar mısnız diye de öyle alabildim

Deniz bursaya getirteceksin beni hafta sonu sırnaşık şey o muhasebeci demekki kibarca istemekten anlamıyor, bugün akşamüstü uğrayıp diyeceksinki ''ben bu kitabı idefix ten aldım , web adresi de şudur. Çok fazla ve derin okumak istiyorsanız sipariş edeceksiniz ve okuma hakkımı gasp etmeyeceksiniz, iyi niyetimi lütfen kullanmayın'' ... İşte bu kadar yasakkelime

neler yaşatıp seni bukadar üzdü bilmiyorum daha önce seni tanımıyordum ama Allah yaşatıyor işte dedim okuyunca yazdıklarını ve çok etkilendim tatlım..keşke eden direk kendisi bulsa ama olmuyor bazen işte üzme sen kendini bitanem Allah büyük..hepimiz daha neleryaşayacağımızı bilemiyoruz..

en güzeli bu gözdemciğim hakkını savunmazsan hep üzülüyorsun hayat boyu çünkü..bu kötü bir davranış da değil hem..

Rabbim cömertliğine sınır koymamıştır hiç, benim hala umudum var tatlım hem hayattan hem mutluluktan :1rolleyes: hepimize bol bol huzur ve sağlık versin allahım gerisi gerçekten boş emineciğim

22.09.2010 Çarşamba - DOĞUM GÜNÜMDÜ - DİYET MENÜSÜ OLAMADI MAALESEF

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : Dışarıda - 12:30

1 porsiyon tavuk şiş (1 küçük lavaşla)
1 kase salata
1 bardak ayran

Akşam : Evde - 19:00

1 tabak zeytinyağlı enginar
1 kase yoğurt

Gece : Evde - 22:00

Küçük dilim çikolatalı pasta

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1700

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında ağırlıklarla 1 saat tempolu yürüyüş. guclubacismile

canım benim.iyi yürekli kardeşim benim.çok güzel birşey başlattın.
hepiniz haklarınızı helal edin.rabbim kimseyi yalnız ve darda koymasın.
simoşum anneciğindende allah razı olsun.selamlarımı ilet.
bende 10 sure okudum.eksiğini yarın tamamlarız inşallah.

doğum günün kutlu olsun nazzo.nice mutlu yıllara canım.
arkadaşlar söylemeden geçemiycem.buraya gelmeden önce sağlıklı beslenme ve diyet hakkında pek fazla bilmediğim şey olduğunu sanmıyordum.pek çok kitapda okudum bukonuyla ilgili.
fakat burada gerçekten sürekli yeni birşeyler öğreniyorum.şu ayran detoxuda mükemmel birşey.
çok sağlıklı bir yemek ve uygulaması çok kolay.
benim detox rejimlerinde karşılaştığım en büyük zorlukta kahvaltı olmaması.
çünkü ben çay tiryakisiyim.dün yeğenimede verdim tarifi.birlikte yapıcaz çorbayı.
ama reglim yakın.belki ondan sonra yaparım detoxu
opuyorumnanaktan

eddoras canım öncelikle ablan için Rabbimden acil şifalar diliyorum ve diger tüm hastalar için .:Saruboceq:

ayran detoxunda canım kahvaltı var diger zamanlarda her 2 saatte yada 3 saatte bir bu çorbadan içiyorsun bakalım benim şimdilik fena değil inşallah faydasını görürüm ve sizlerle paylaşırım olumunekankayizsmile

gözdem alemsin sen yaaa Şeniz iyiki seni tanıdım. gel beklerim başımın üstünde yerin var.muhasebeciyide bi şekilde hallederim sen merak etme ama dediğin yöntemi kullanamam herhalde

Ne demek ablacığım bugün sana yarın bize, imtahan dünyası bu. Rabbim hepimizden razı olsun ablam , yarın hepsini toplarız eksik kalırsa ben yarın gecede okurum
Şuan toplam ; 22 sure oldu, yarın yazacak kızlarda bakalım, eksiğine göre yarın akşama tamamlarız kısmetse

gözdem alemsin sen yaaa Şeniz iyiki seni tanıdım. gel beklerim başımın üstünde yerin var.muhasebeciyide bi şekilde hallederim sen merak etme ama dediğin yöntemi kullanamam herhalde

Bende iyiki tanıdım seni denizciğim olumunekankayizsmile
Sinir oldum kadına kitap saklayıcısı ne olacak alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…