Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mide kanaması geçiriyorum galiba biraz önce işten ayrılan bi bayan eleman yanında iki tane çam yarmasıyla gelmiş tehditvari hareketlerini görmeliydiniz.adam diyorki mahkeme yoluyla yada başka yollarla biz bunu bi şekilde alacagız diyor.kızı işten çıkarmadıgımız halde kendi işten çıktı siz beni kovdunuz diyor tutanaklar var elimde işe gelmediğine dair noter tarafından geri dön diye yazıda var ve çalışmadıgı halde ssk sını ödedim Allahım sinirden mideme kramplar girdi.çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgıda işe dön demesine ragmen dönmedi ve hala haklarımı almaya geldim diyor.Allahım sen büyüksün inşallah bi sorun olmadan atlatırız bu durumu

ben gözlerime sürekli damla koyuyorum iki gündür kan çanağı gibi pamuğa çay koyup göz kapaklarıma koydum,patates koydum..ama şimdilik bir çözüm sunmadılar batması biraz daha azaldı ya inşallah geçer artık..pcde de fazla kalmıyorum bu yüzden kızlar

gözdem bi akşamda 10 tane fetih süresi maşallah yaa ben maalesef çok yavaş okuyorum ama birilerinden rica edip okumaları için sayıyı yarın yazarım.Rabbim şafi ismiyle muamele etsin inşallah arkadaşımıza birde 500 yasin dagıtıyorlar ama 500 yasini 500 kişi okuyor yani 1 kişi ancak 1 tane oda çok etkiliymiş toplu duanın gücü açısından galiba

geçmiş olsun canımmm olumunekankayizsmile

Merhaba kızlar. Ne var ne yok. Benden iyilik.

Kaçtır kk ya bağlanıyorum , sitemize giriyorum ; ama işlerden iki satır yazamadım.

Bugün benim doğum günüm. Doğum günüm vesilesiyle eşimle yemeğe çıktık. Bugün toplamda 1800 kalori alacağım bu yüzden. şutarafagitti

İki günlük menü ve aktivitelerimi hemen sizlerle paylaşıyorum.. Şeniz

Denizciğim rabbim yardımcı olsun, ne zor işler bunlar, ne o öyle tehtit eder gibi yanında velisi ile gelmiş gibi, ne insanlar var şu hayatta, sen sıkma canını hayatımda bu insanlar nasıl ellerini kollarını sallayarak sana bunu söyleyebilirler, yokmu şirketin bir patronu bir genel direktörü falan, yol geçen hanımı burası, çok sinirlendim şimdi

Çay pansumanı iyi gelir eminceğim, geçmiş olsun tatlım

Denizciğim gece uykusuz kalırım biraz ama değer, birde ben sürekli okuduğumdan artık ezberlemiş gibiyim o yüzden akıcı okuyabiliyorum, 500 yasin zor o kadar kişiye ulaşmak zor olur, sağol canım yarın yazarsın ne kadar okuyabilirlerse artık 1-2 farketmez, allah razı olsun kızlar

Reglimisin hayatım, bende doğumgünümde regl olacağım şaka gibi dimi :jeyyar:

yok canım daha var reglime ,üşüttüm sanırım

hiç bişey iddia edemez sıkma canını narincim

nankör insan çok ,bizim bi elemanımız sigortası yatırıldığı ,maaşı düzenli ödendiği ,kafasına esip çıktığı izinlere, müşterilerden aldığı paraları cebe atıp sonra bana borç yazın demesine göz yumulduğu halde çalışıyoken gidip maliyeye vs.ye bizi şikayet etti

insanlar çiğ süt emmiş :umursamaz:

çok geçmiş olsun canım

Kızlar bende varım fetih süresini okumaya . Benim içinde okuyalım . Tez zamanda evimde iç huzurum olsun hatta yüce rabbim ayrı bir eve çıkmamı nasip etsin

Nice yıllara canım herşey gönlünce olsun, allahım ağzının tadını bozmasın hiç ,
haapppy bööööörtttdeeeey

Kızlar bende varım fetih süresini okumaya . Benim içinde okuyalım . Tez zamanda evimde iç huzurum olsun hatta yüce rabbim ayrı bir eve çıkmamı nasip etsin

kaydirigubbakcemile5

amin güzelim rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah

Nazlışım önce bu cumaya kadar yani önümüzde 2 gün var eddoras ablamın ablası için okuyoruz , cumada sıraya koyarız isteyenleri Şeniz

20.09.2010 Pazartesi

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak domates çorbası
1 kase salata

Ara : İşyerinde - 16:00

1 bardak süt
2 adet eti form bisküvi

Akşam : Evde - 19:00

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:30

100 gr üzüm

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-İzin günümdü. mirmirmirmir

21.09.2010 Salı

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak tavuk sote
1 bardak ayran

Ara : İşyerinde - 16:00

1 elma

Akşam : Evde - 19:00

1 tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:30

1 bardak light süt

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında ağırlıklarla 1 saat tempolu yürüyüş. guclubacismile

Ah keşke kaymaklı bisküvimmm, keşke en başında ben aynı evde oturmak istemiyorum deseydin nazlım, hepimiz zor olacağını söylemiştik hatta sende katılmıştın bize ama işte içine girmeden de anlaşılmıyorki, şimdi en güzeli hem kayınvalideni hem eşini kırmadan hatta kimsenin kalbi kırılmadan ayrı eve çıkman :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…