sultanım hoş geldin .....selam 6. takımın cıtırları msjımı okuyunca ban cok kızacagınızı biliyorum sizi cok ama cok ihmal ettim off sözde su sınavı atlatıp tekrar arnızda olacaktım o da ne sınav ertlendi ve tarh hala belli degil bnde ne ders calsımaya adpte olabiliyorum nede kilolarıma zaten aldı basıan gitti basldgım yere dönmeme az kaldı aklım sizlerde insl sizler iyisinizdir en yakın zmanda tekrar anıza katılacam insl tabi bni kabul edersiniz hepinizi cok ösledimolumunekankayizsmile
örtmenim montiye alalım sizi ...boshayallersmilegünaydın kızlar..kilom 62.8gide gide 100 gr gitmiş ya
62.9/62.8/0.1/%0.16
kaç haftadır 63.0-62.9-62.9-62.8 gram zor oynuyor yaa mafoldumben
günaydınlar 6. takımın çıtırları benim kilom 57,9
geçen haftaki meyvem ....günaydın kızlar yaa hesaplamayı yaparken verdiğimiz kiloyu bu haftaki kilomuzamı gecen haftaki kilomuzamı bölüp 100 le carpıyorduk .. unuttumm bilmiyorumkismile
hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz kardeşcezler.:1hug:...günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
yine biz geldik
hmde fazla fazla kilolarımızla
hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz kardeşcezler.:1hug:...
iyi akşamlar kıslar ...
gözdem 3 tane okuyabildim öyleden sonra . fetih süresini...
başkada zaman bulamadım . eksikleri yarın okuyalım fıstık tek başına zorlama . :)))
gözdemcim birsurede kızım okudu.11tane oldu canım.eksileni yarın paylaşırız canım.öptüm hepinizi.
selam 6. takımın cıtırları msjımı okuyunca ban cok kızacagınızı biliyorum sizi cok ama cok ihmal ettim off sözde su sınavı atlatıp tekrar arnızda olacaktım o da ne sınav ertlendi ve tarh hala belli degil bnde ne ders calsımaya adpte olabiliyorum nede kilolarıma zaten aldı basıan gitti basldgım yere dönmeme az kaldı aklım sizlerde insl sizler iyisinizdir en yakın zmanda tekrar anıza katılacam insl tabi bni kabul edersiniz hepinizi cok ösledimolumunekankayizsmile
kızlar selam,
dün giremedim bugün de biraz hasta gibiyim tadım yok ..
tatil sonrası kilolarını (+3 idi hadi söyleyeyim) atmışım. tek sevindirici haber bu..
sabitim yani 76...
ben yatacağım gene..
dua okuyosunuz galiba yukarıdan anladığım geçmişi de okuyamadım. Ağzınıza sağlık. Allah kabul etsin...
günaydın kızlar..kilom 62.8gide gide 100 gr gitmiş ya
62.9/62.8/0.1/%0.16
kaç haftadır 63.0-62.9-62.9-62.8 gram zor oynuyor yaa mafoldumben
günaydınlar 6. takımın çıtırları benim kilom 57,9
huuu huuuu kızlar nerdesiniz bugün cuma unuttunuz mu ?
simoşum 10 adet fetih süresini kaynanam ve komşumuz okudu canım . yazarsın eksik kalırsa bugün tamamlarız
:jeyyar:dün yediklerimide yazayım hemen
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
öğlen
sebzeli omlet
1 bardak ayran
kk kadar beyaz peynir
ara
yarim şeftali
akşam
1 kase yoğurtlu tavuk salatası
azracım ... kişi eger kilo aldıysa bölünmeden oldugu gibi yazılıyor . fakat verdiyse...aebenm birşey sorcaktım
şimdi yeni kural eklendi ya etaplara ara vermiş kişiler dönerken aldıkları kilo ayrıl kaldıkları etap sayısı kadar bölünüyor
şimdi biz en son bildirimi 164. etapda yapmışız 165 de yokuz
bugünkü bildirim 174. etap bildirimi sanırırm
arkadaşımz 59 kiloymuş 57.5 a düşmüş
nasıl hesaplıcam
yardım edermsn cnm
önceden hiç yapmadım da
günaydın fıstıklı kurabiyeler ....
gözdem sabah namazından sonra 2 tane daha okudum ....
evdeyim eksik nekadar söyleyinde ona göre okuyayım ...a.s.
kilom 63 kıslar geçen haftaya göre 400gr vermişim . tabi pazartesi 64 .5. oldugunumu göz önüne almassak ...-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar
kilom aynı malesef :gitme:
simoşum dün akşam sadece 1 tane okuyabildim tatlım bilmiyorumkismile
günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
yine biz geldik
hmde fazla fazla kilolarımızla
Eksik kalmadı ablacığım hatta elifim 1, sen 2 okuyunca şuan için 44 oldu, rabbim kabul etsin inşallah
sakın 200 gr olarak görme ....ileri bak gözdem ileri...olumunekankayizsmileGünaydın kızlarcığım günde 1,5 saatim sporla geçiyor o kadar dikkat ediyorum bu hafta birşey verememişim ya 200 gr, 1 inde regl olacağım ondan mı acaba poofssssbilmiyorumkismile
simerenya ( 91,70 / 91,50 / 0,2 / 0,22 % )
:Saruboceq::Saruboceq:Eksik kalmadı ablacığım hatta elifim 1, sen 2 okuyunca şuan için 44 oldu, rabbim kabul etsin inşallah
Hoşgeldin cancan, nasılsınnn Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?