Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sultanım hoş geldin .....
günaydın kızlar..kilom 62.8 gide gide 100 gr gitmiş ya
62.9/62.8/0.1/%0.16
kaç haftadır 63.0-62.9-62.9-62.8 gram zor oynuyor yaa mafoldumben
örtmenim montiye alalım sizi ...boshayallersmile
günaydınlar 6. takımın çıtırları benim kilom 57,9

günaydın kızlar yaa hesaplamayı yaparken verdiğimiz kiloyu bu haftaki kilomuzamı gecen haftaki kilomuzamı bölüp 100 le carpıyorduk .. unuttumm bilmiyorumkismile
geçen haftaki meyvem ....
iremcim hala iyileşemedimi ???bilmiyorumkismile

hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz kardeşcezler.:1hug:...

aebenm birşey sorcaktım
şimdi yeni kural eklendi ya etaplara ara vermiş kişiler dönerken aldıkları kilo ayrıl kaldıkları etap sayısı kadar bölünüyor
şimdi biz en son bildirimi 164. etapda yapmışız 165 de yokuz
bugünkü bildirim 174. etap bildirimi sanırırm
arkadaşımz 59 kiloymuş 57.5 a düşmüş
nasıl hesaplıcam
yardım edermsn cnm
önceden hiç yapmadım da

Günaydın kızlarcığım günde 1,5 saatim sporla geçiyor o kadar dikkat ediyorum bu hafta birşey verememişim ya 200 gr, 1 inde regl olacağım ondan mı acaba poofssssbilmiyorumkismile
simerenya ( 91,70 / 91,50 / 0,2 / 0,22 % )

iyi akşamlar kıslar ...

gözdem 3 tane okuyabildim öyleden sonra . fetih süresini...
başkada zaman bulamadım . eksikleri yarın okuyalım fıstık tek başına zorlama . :)))

Allah razı olsun ablacığım şuan için 22+3+5(dün akşam okuduğum)=30 oldu ablacığım

Özledik sultancığım seni ama sen bizi ciddi ihmal ettin, biz buralardayız hep bekleriz :icecream:

Geçmiş olsun nevroşum , eddoras ablanın ablasının ki bitsin sıraya koyacağız hepimizinkini inşallah canım olumunekankayizsmile

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan a.s.

hemen kilo bildirimimi yapayım

71.100 / 70.100 / 1.000 /1.40

bu kilonun sadece 100 gr. mı ayran detoxuyla gitmiştir.bugün normal beslenmeme kaldıgım yerden
devam ediyorum haftaya yeniden 6lı rakamlara ulaşmak için elimden geleni yapacagımmm :lepi: bu arada pazartesi 72 kiloydum -tatlicadiarzu-

huuu huuuu kızlar nerdesiniz bugün cuma unuttunuz mu ?

simoşum 10 adet fetih süresini kaynanam ve komşumuz okudu canım . yazarsın eksik kalırsa bugün tamamlarız

Aaaa ne güzel 31+10 41 :lepi: tamamlandı o zaman rabbbim kabul etsin inşallah tez zamanda şafi ismiyle şifa ihsan etsin süheyla ablamıza :Saruboceq:

:jeyyar:
azracım ... kişi eger kilo aldıysa bölünmeden oldugu gibi yazılıyor . fakat verdiyse...
arada 10 etap var . verdigi kiloyu 10 a böleceksin .... .

takım hesabına nasıl yansıyor .yada yüzdeye onu tam bilmiyorum
nazlım yapmıştı .kirazımla . onlar daha ayrıntılı anlatırlar ...ben hesaplamadım hiç ...

Eksik kalmadı ablacığım hatta elifim 1, sen 2 okuyunca şuan için 44 oldu, rabbim kabul etsin inşallah

sakın 200 gr olarak görme ....ileri bak gözdem ileri...olumunekankayizsmile
Eksik kalmadı ablacığım hatta elifim 1, sen 2 okuyunca şuan için 44 oldu, rabbim kabul etsin inşallah
:Saruboceq::Saruboceq:

bu hafta yasin okumaya mı ,fetih suresi okumaya mı başlıcaz?

yasini her zaman okuduğumuz için heralde daha kolay geliyor bana okuması :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…