- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Hoşgeldin cancan, nasılsınnn Şeniz
:jeyyar:
azracım ... kişi eger kilo aldıysa bölünmeden oldugu gibi yazılıyor . fakat verdiyse...
arada 10 etap var . verdigi kiloyu 10 a böleceksin .... .
takım hesabına nasıl yansıyor .yada yüzdeye onu tam bilmiyorum
nazlım yapmıştı .kirazımla . onlar daha ayrıntılı anlatırlar ...ben hesaplamadım hiç ...
Aaaa ne güzel 31+10 41 :lepi: tamamlandı o zaman rabbbim kabul etsin inşallah tez zamanda şafi ismiyle şifa ihsan etsin süheyla ablamıza :Saruboceq:
bu hafta yasin okumaya mı ,fetih suresi okumaya mı başlıcaz?
yasini her zaman okuduğumuz için heralde daha kolay geliyor bana okuması :kedi:
iyiyim simoşum sen nasılsın cnm
[sıze="2"]
aebenm birşey sorcaktım
şimdi yeni kural eklendi ya etaplara ara vermiş kişiler dönerken aldıkları kilo ayrıl kaldıkları etap sayısı kadar bölünüyor
şimdi biz en son bildirimi 164. Etapda yapmışız 165 de yokuz
bugünkü bildirim 174. Etap bildirimi sanırırm
arkadaşımz 59 kiloymuş 57.5 a düşmüş
nasıl hesaplıcam
yardım edermsn cnm
önceden hiç yapmadım da
[/sıze]
çok sevindim canım bende öglen gibi rakam verecektim.tamamlanmış çok şükür.okunmuş okunmuştur .inşallah ablamızın şifasını Rabbim tez zamanda verir :Saruboceq:
ayrıldığı etap ile bu haftaki etap arasında kaç hafta varsa verdiği kiloyu kaç haftaysa ona bölüyoruz ... Mesela
59 - 57,5 = 1,5 / 5 hafta ayrı kaldı diyelim verdiği kilo 0,3 oluyor tabloya yansıtırkende
59-57,5= 0,3 = yüzde kaç çıkarsa onu yazıp yanına not düşüyoruz canım .
[sıze="2"]
saol cnm yani 0,3 yansıyor listeye
sizin takıma bıraktığımda listeyi cnm iyice kontrol edersin
inşallah yanlış yapmam
[/sıze]
kıslar her kk.yı tıkladıgımda virüs uyarısı alıyorum hemde truva atı sizdede oluyormu .????
ayrıldığı etap ile bu haftaki etap arasında kaç hafta varsa verdiği kiloyu kaç haftaysa ona bölüyoruz ... Mesela
59 - 57,5 = 1,5 / 5 hafta ayrı kaldı diyelim verdiği kilo 0,3 oluyor tabloya yansıtırkende
59-57,5= 0,3 = yüzde kaç çıkarsa onu yazıp yanına not düşüyoruz canım .
tebrikler nazom bak boşuna üzülme demiştik geçen haftanın meyvesininde bu hafta toplamış oldun .zemuszemusolumunekankayizsmileGünaydın kızlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar. Bu kk dan bir virsler geldi ama halledebildim mi bilemiyorum. Artık akşam eşim gelince baksın ne yapayım.
Geçen hafta 66.2 idim. Bu hafta 64.2. Çok mutluyum. Ama uzun bir aradan sonra sıkı diyet olduğu için bu kadar gitti farkındayım. Her hafta bu şekilde beklemiyorum ama güzel bir başlangıçtı tabi. İnşallah herkes istediği sonuçları almıştır.
66.2 \ 64.2\ 2 \ 3.02
[sıze="2"]
cnm arkadaşımz 59-57=1,5 /8 =0,1875 çıkıyor
yani 1 kilo bile çıkmıyor
excelde hep 1 ve ütünü hesaplıyor bndeki program
nasıl yapacam iyice kafam karıştı,
zaten yüzdeyi çok etkilemiyecek
- lerdeyiz baya bir
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?