Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

22/09/2010
SABAH
2 Dilim Tam Ekmek
Maydanoz
Domates
Salatalık
5 Zeytin
ARA
1 Fincan Biberiye Çayı
1 Fincan Funda Suyu
ÖĞLEN
1 Kase Sebze Çorbası
1 Parça Hindi-Avuç İçi Kadar
1 Kase Yoğurt
ARA
3 Ceviz
3 Kuru İncir
AKŞAM
1 Tabak Domatesli Biber Kavurması (1 Tatlı Kaşığı Zeytinyağı ile)
1 Tabak Yoğurt
1 Tabak Salata
UYUMADAN
1 Bardak Soda

1,20 Dakika Yürüyüş
500 Basamak Merdiven İn-Çık

Hoşgeldin cancan, nasılsınnn Şeniz

saol cnm bilgilendrmn için
aslında çok da bir kilo değil ama işte kurallar
nazımı kirazımı bekleyim

Aaaa ne güzel 31+10 41 :lepi: tamamlandı o zaman rabbbim kabul etsin inşallah tez zamanda şafi ismiyle şifa ihsan etsin süheyla ablamıza :Saruboceq:

çok sevindim canım bende öglen gibi rakam verecektim.tamamlanmış çok şükür.okunmuş okunmuştur .inşallah ablamızın şifasını Rabbim tez zamanda verir :Saruboceq:

23/09/2010
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Parça Diyet Peynir
1 Salatalık
1 Domates
2 Zeytin
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
2 Ekmeksiz Köfte
1 Koca Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
2 Mandalina
1 Elma
AKŞAM
1 Tabak Taze Fasulye
1 Tabak Nohutlu Karışık Salata
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Fincan Yeşil Çay

1,15 Yürüyüş, 20 Dakika Bisiklet (Hemde bu soğukta sokakta bindim bisikletime üşüdümde eve girmek zorunda kaldım)

ayrıldığı etap ile bu haftaki etap arasında kaç hafta varsa verdiği kiloyu kaç haftaysa ona bölüyoruz ... Mesela

59 - 57,5 = 1,5 / 5 hafta ayrı kaldı diyelim verdiği kilo 0,3 oluyor tabloya yansıtırkende

59-57,5= 0,3 = yüzde kaç çıkarsa onu yazıp yanına not düşüyoruz canım .

saol cnm yani 0,3 yansıyor listeye
sizin takıma bıraktığımda listeyi cnm iyice kontrol edersin
inşallah yanlış yapmam

[sıze="2"]
saol cnm yani 0,3 yansıyor listeye
sizin takıma bıraktığımda listeyi cnm iyice kontrol edersin
inşallah yanlış yapmam
[/sıze]

tamam canım sen yanına notu düş şu kadar haftada verdi kiloyu diye ben kontrol ederim .

kıslar her kk.yı tıkladıgımda virüs uyarısı alıyorum hemde truva atı sizdede oluyormu .????

Bende de '' explorer bu sayfayı açamıyor'' diye hata veriyor açılmıyor sayfa, sanırım sitenin database inde sorun var, düzelir umarım

günaydın kızlar, eskisi gibi giremiyorum buraya. keyifler yerindedir umarım.
bu hafta eşim kıbrıstaydı, kardeşim geldi yanıma da biraz dün bilgisayarda resimlerle ilgilenebildim.
kilo bildirimi yapayım hemen. bugun 68,1 kg geldim. umarım herkes istedigi sonuçları almıştır.
sayfayı açık bırakıcam, fırsat buldukça bakıcam. bu arada kiraz evlendimi merak ettim.
allah bir ömür boyu mutlu, mesut etsin şimdiden. görüşmek üzere..

cnm arkadaşımz 59-57=1,5 /8 =0,1875 çıkıyor
yani 1 kilo bile çıkmıyor
excelde hep 1 ve ütünü hesaplıyor bndeki program
nasıl yapacam iyice kafam karıştı,
zaten yüzdeyi çok etkilemiyecek
- lerdeyiz baya bir

gözdem sen anlarsın karnatinadan dosya slinmasi nasıl ??
sil yaptım karntinadan kalktı bu iyimi kötümü bırakayım karntinede kalsınmı ??
pc de eset yüklü.tarattım bişi yok sadece karantinada var 3 tane . k.k dan giren .

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar. Bu kk dan bir virsler geldi ama halledebildim mi bilemiyorum. Artık akşam eşim gelince baksın ne yapayım.

Geçen hafta 66.2 idim. Bu hafta 64.2. Çok mutluyum. Ama uzun bir aradan sonra sıkı diyet olduğu için bu kadar gitti farkındayım. Her hafta bu şekilde beklemiyorum ama güzel bir başlangıçtı tabi. İnşallah herkes istediği sonuçları almıştır.

66.2 \ 64.2\ 2 \ 3.02

tebrikler nazom bak boşuna üzülme demiştik geçen haftanın meyvesininde bu hafta toplamış oldun .zemuszemusolumunekankayizsmile

sen listenı ekle canım onu ben hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…