Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlar herkese

sabah

yarım saat önce 3 hurma
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin

öğlen
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurtlu tavuk salatası
1 bardak ayran

ara
1 elma

akşam
5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı taze fasülye
salata
ayran
2 avuç fındık .

ara
2 adet mandelina

bundan sonra aralarda elma yemeyeceğim beni inanılmaz acıktırıyor . öylede olunca akşamım biraz fazla oldu ......

Günaydın kızlaarr...

Sınav bitti daha rahatım artık. Bugünkü menü;

Sabah: 2uno lıght arası lıght beyaz peynır, domates, salatalık
öğle: kıymalı patlıcan, yoğurt
akşam: yumurtalı salata
ara: 10 badem

akşamı bu şekilde planlıyorum. Umarım yapabilirim...

kıyalı patlıcanda patlıcanlar kızarmıyormuydu bide 10 derken çok değilmi hangi diyeti uyguluyorsun dikkatimi çekti listen ak81

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
busabah basküle çıkınca moralim okadar bozuldu ki bayram öncesi 61.5 kg ı bile görmüşken busabah 63.2 geldim mafoldumben regl olmama yaklaşık 4-5 gün var o da etkiliyor mudur yoksa kilo mu aldım ben?gram gram vermeye bile zorlanırken bu kadar kilo almış olmak çok kötü olur bilmiyorumkismile

sevgili öğretmenim kilo alman beslenmenlemi alakalı yoksa sebebsizmi.?
menülerin nasıl . takip edemedim ...
regldende olabilir ama ama tek suçlu o deyil gibi eger beslenmende bir kaçamak vs yoksa kilo artışın geçicidir üzülme .

TEBRİKLER HATUNLAR KUTLARIM NOZOM SENİDE AYRICA TEBRİK EDERİM CANIM ...

CUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 174. ETAP BİREYSEL İLK ÜÇ DERECE
17 EYLÜL - 24 EYLÜL

1. aybuke07 - 4,17% ( 2. takım ) :hooray::lepi:hihoyyyt
2. meyvenull - 3,04% ( 4. takım ) :lepi:hihoyyyt
3. nazzoo - 3,02% ( 6. takım ):lepi:hihoyyyt

CUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 174. ETAP İLK ÜÇ TAKIM
17 EYLÜL - 24 EYLÜL

1. 4. TAKIM -1.23%:hooray::lepi:hihoyyyt
2. 2. TAKIM - 0.91%:lepi:hihoyyyt
3. 6. TAKIM - 0.83%:lepi:hihoyyyt

selammmmmmm..ben geldimmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nasılsınız kızlar hepinize hayırlı pazarlar..taşındım yerleştim mutluyum harikayım :lepi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 ama henüz internetim bağlanmadı,cuma günü tüm gün telekomcuları bekledim gelmediler eşimin uydu işlerinden dolayı pc hala eski evimde duruyo kayınvaldeme geldim gelmişken bi girip selam vereyim dedimkaydirigubbakcemile5 bu arada bizim külüstürüde değiştirdik yeni arabada tıs yok ben alışık değilim kaydirigubbakcemile3neyse kızlar fazla vaktim yok hepinizi öpüyorum en kısa zamanda aranızdayım internetim haftaya bağlanır büyük ihtimal görüşmek üzere

Ayşegülüm 4 gözle bekleriz zemuszemus elifim nazlıcığım aeben ablişim kimsecikler yok zaten öyle çok kalabalık ta olmuyor topigimiz, sıkıcı bir haftasonuydu benim için, yediklerimi 3 günlük yarın sabah paylaşırım, 4 gün falan var regl olmama barut gibiyim, dün selana isimli saçma sapan bir dizide ağladığımda anladım bir baktım takvime 4 gün falan sonra regl olmalıyım, zaten bu günlerde jüpiterde ters ayrılıklar kavgalar kırgınlıklar insanoğlunu çok etkilermiş sempatiksalakcinni durduk yere adam dövecek kadar sinirliyim hasbinallah venimelvekil, ya regl öncesi adamın kulagının arkası bile ağrırmı her seferinde aynı, birde elimi götürüp niye ağrıyorki şişmi lenfoma kanserimi oldum acaba diye yoklarım :lepi: ay ben adam olmam ya sositosositolaelaelaelaelae

ablacığım ilgilenip cevap yazdığın için çok mutlu oldum..evet tek suçlu regl dönemim değil bu dönemde artan tatlı isteğim ve krize dönüşmesi maalesef..1 taneden birşey olmaz dedim 1 tane lokum yedim ama arkasından 4 tane daha geldi mafoldumben bunların haricinde bir kaçamak yapmadım ama öğünlerime falan dikkat ediyorum sabah kalktıktan sonra meyve yarım saat sonra kahvaltı...şeklinde ama tatlı beni mahvediyor işte yedikçe de yiyorum arkası gelmiyor..ama bugün dedim ipin ucu kaçmadan kendine gelmelisin Emine ! bugün canım her tatlı istediğinde küçük bir erik yedim ve su içtim..:lepi: yoksa cuma bildirimi ne yüzle yapacaktım aynı kiloyu korumak bile zor görünüyordu bu gidişle bir de regl şişliğini eklersek bu hafta zaten k,lolu çıkacağım bir de yediklerim düzeni bozmasın..çünkü biliyorum ki insülin çok önemli

ayyy gözdem al benden de okadar ya 4 yada 5 gün sonra reglim ama okadar kötü ki ruh halim herşeyi geç tatlı krizim mafoldumben

Yok kiymali patlican yemegi, karniyarik gibi degil, patlicanlar cigden konuyor. 10 badem cok mu acaba, ben bi diyetisyene gitmistim de gunluk 10 badem yada 3-4 ceviz oneriyordu siz ne dersiniz?

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben dün de paylaştım reglimin etkisinden kurtulamayıp tatlı yedim diye:çok üzgünüm:
ama dün meyve ile yendim :lepi:
dün yediklerim
sabah
1 kayısı,1 bardak ılık su
1 saat sonra kahvaltı:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
ara
2 erik
öğle
yulaf ezmesi içine 2 hurma yı ince ince doğrayıp ekledim sütlü yedim (bu tadı çok seviyorum)
ara
1 armut
akşam
1 tabak çorba
2 kaşık bezelye yemeği
1 tabak yoğurt
ara
1 çay bardağı süt

kızlar günaydın,
ben bu aralar hiç iyi değilim. tatil dönüşü toprlanması derken şimdi de birsürü misafir gelecek yatılı
Buyursun herkes başım üstüne ama hiç tadım yokken evde birilerinden hoşlanmıyorum. Yapacak birşey yok ama ne yapayım 2 haftaya yakın filan kalacaklar gelenler uzaktan geliyo...
bu ara menü yazamadım keyifsizdim cuma zaten biraz hasta gibiydim şimdi daha iyiyim.. diyete devam ediyorum ama ..inşallah bu hafta tartıda düşüşü de görürüm..
bu ara çok giremeyebilirim... yarın misafirler geliyo ....meraklanmayın...öptüm hepinizi...

not :aebencim buraya bakıyosun diye montiye tekrardan yazmadım canım...

Günaydın kızlarcığım, nevroşum haklısın insanın tadı yokken misafir falan istemiyor, hemde 2 hafta kalacaklarmış akannehir allahım yardım etsin canım CADIARZU özletme ama kendini boshayallersmile

Günaydın canım regl olmama 5 gün falan var ve sinirimin üst sınırlarındayım ya ben eskiden bu kadar etkilenmezdim, son 7 aydır falan 1 hafta kala saatli bomba gibi oluyorum , sürekli ağlayasım geliyor, sinirden nefes alamıyorum gibi, inanın abartmıyorum sürekli içimde bir sıkıntı ama regl olduğumun 2. günü geçiyor, sonra 25 gün rahatım, yokmu bunun bir tedavisi yaaa, hem regl şişliği hemde pazar günü bruncha gittik, çok yedim birde dün akşam üstüne fırın sütlaç yedim, zaten hamur tatlısı hiç sevmem, süt tatlısı affedilirmiki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…