pööööffff nefret ediyorum pazartesilerdenlmaz:
Kızlar nelerdesiniz . Takımda inler cinler top oynuyor . Dağıttık iyice
buradayız nazlım evet kimse gelmiyor artık neden böyle oldukki mafoldumben
patron burda nazlım
selam kıslar ......
akcım çok deyil canım . dedigin badem ve cevizler ..Yok kiymali patlican yemegi, karniyarik gibi degil, patlicanlar cigden konuyor. 10 badem cok mu acaba, ben bi diyetisyene gitmistim de gunluk 10 badem yada 3-4 ceviz oneriyordu siz ne dersiniz?
fıstık menünde sakıncaLI BİŞİ YOK GİBİ GÖRÜNSEDE PEK OLMAMIŞ FARKINDAMISIN BİLMEM AMA 3 ÖGÜNDEDE KARBONHİDRAT AGIRLIKLI OLMUŞ MENÜN ...günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben dün de paylaştım reglimin etkisinden kurtulamayıp tatlı yedim diye:çok üzgünüm:
ama dün meyve ile yendim :lepi:
dün yediklerim
sabah
1 kayısı,1 bardak ılık su
1 saat sonra kahvaltı:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
ara
2 erik
öğle
yulaf ezmesi içine 2 hurma yı ince ince doğrayıp ekledim sütlü yedim (bu tadı çok seviyorum)
ara
1 armut
akşam
1 tabak çorba
2 kaşık bezelye yemeği
1 tabak yoğurt
ara
1 çay bardağı süt
Şenizkızlar günaydın,
ben bu aralar hiç iyi değilim. tatil dönüşü toprlanması derken şimdi de birsürü misafir gelecek yatılı
Buyursun herkes başım üstüne ama hiç tadım yokken evde birilerinden hoşlanmıyorum. Yapacak birşey yok ama ne yapayım 2 haftaya yakın filan kalacaklar gelenler uzaktan geliyo...
bu ara menü yazamadım keyifsizdim cuma zaten biraz hasta gibiydim şimdi daha iyiyim.. diyete devam ediyorum ama ..inşallah bu hafta tartıda düşüşü de görürüm..
bu ara çok giremeyebilirim... yarın misafirler geliyo ....meraklanmayın...öptüm hepinizi...
not :aebencim buraya bakıyosun diye montiye tekrardan yazmadım canım...
yemesen iyiydi gözdem ama eger başka kaçamagın yoksa bunada şükür ..eyvahedigeldismile.Günaydın canım regl olmama 5 gün falan var ve sinirimin üst sınırlarındayım ya ben eskiden bu kadar etkilenmezdim, son 7 aydır falan 1 hafta kala saatli bomba gibi oluyorum , sürekli ağlayasım geliyor, sinirden nefes alamıyorum gibi, inanın abartmıyorum sürekli içimde bir sıkıntı ama regl olduğumun 2. günü geçiyor, sonra 25 gün rahatım, yokmu bunun bir tedavisi yaaa, hem regl şişliği hemde pazar günü bruncha gittik, çok yedim birde dün akşam üstüne fırın sütlaç yedim, zaten hamur tatlısı hiç sevmem, süt tatlısı affedilirmiki bilmiyorumkismile
aynen bende senin gibiyim nazlım ... bi türlü toplayamadım ...umarım kilo dengen bana benzemez.Günaydınlar 6. Takımın çıtırları . Haftasonum diyet açısından hiç güzel geçmedi . Montiye bayramdan sonra tam anlamıyla adapte olamadım . Bir kaçamak yaptım mı devamı geliyor . Kendime gelmeliyim artık . Bugün montiye uygun kahvaltımı yaptım . öğlen için montiye uyacak şeylerde getirdim evden . Inşallah bu haftadan itibaren eskisi gibi tam anlamıyla motive olmuş bir şekilde başlayabilirim .
eh diyet açısından iç güveysinden hallice .HOŞGELDİN ABLAM NASILSIN ........a.s.
kıslar bu hafta hani hengi süreyi ne niyetle okuycaz diyi verin hele .?????
akcım çok deyil canım . Dedigin badem ve cevizler ..
Yanlız kuru yemişi gece yada ara ögünde tavsiye etmiyoruz ögünlerinle tüketeblirsin ...
Fıstık menünde sakıncalı bişi yok gibi görünsede pek olmamış farkındamısın bilmem ama 3 ögündede karbonhidrat agırlıklı olmuş menün ...
şeniz
kolaygelsin nevracım ....
Talilden sonra toparlanamadın bir türlü, iyisindir inşallah ...
Okadar uzun yatılı misafirde zor canım allah kolaylık versin ...umarım misafirler kafa dengidir .
Yemesen iyiydi gözdem ama eger başka kaçamagın yoksa bunada şükür ..eyvahedigeldismile.
Bu aylarda kadılarda daha çok depresyon oluyormuş erkeklere göre ...
Zaten kötü olan ne varsa biz kadınları buluyor ...kafamçokkarıştı
aynen bende senin gibiyim nazlım ... Bi türlü toplayamadım ...umarım kilo dengen bana benzemez.
2 hafta ugraşıp verdigim 1 kilo 1 günde geldi . çıldırmamak elde deyil ..
merhabalar arkadaşlar.geçmişi okudum.
Bir selam verip kaçıcam.
Dünden beri rahatsızım.birkaçgündür bir kırıklık vardı üzerimde.
Bugünde boğazım acımaya başladı.daha spora başlıyamadan dökülmeye başladım.
Elhamdülillah.öğleden sonra arkadaşıma gidicem.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?