Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları . Haftasonum diyet açısından hiç güzel geçmedi . Montiye bayramdan sonra tam anlamıyla adapte olamadım . Bir kaçamak yaptım mı devamı geliyor . Kendime gelmeliyim artık . Bugün montiye uygun kahvaltımı yaptım . öğlen için montiye uyacak şeylerde getirdim evden . Inşallah bu haftadan itibaren eskisi gibi tam anlamıyla motive olmuş bir şekilde başlayabilirim .

Kızlar nelerdesiniz . Takımda inler cinler top oynuyor . Dağıttık iyice

buradayız nazlım evet kimse gelmiyor artık neden böyle oldukki mafoldumben

bilemiyorum ki canım . Bayramdan sonra takıma kimseler uğramaz oldu . Tuğba hiç yok artık cuma günü bildirim yaptı okadar . Kirazım düğün telaşında . Nevracığımın misafirleri gelecekmiş . Narin buralarda olurdu genelde bugün yok . Emine dün çalışmış bugün çalışmıyor sanırım . Melekçiğim bir ceee diyip kaçıyor .

Yok kiymali patlican yemegi, karniyarik gibi degil, patlicanlar cigden konuyor. 10 badem cok mu acaba, ben bi diyetisyene gitmistim de gunluk 10 badem yada 3-4 ceviz oneriyordu siz ne dersiniz?
akcım çok deyil canım . dedigin badem ve cevizler ..
yanlız kuru yemişi gece yada ara ögünde tavsiye etmiyoruz ögünlerinle tüketeblirsin ...
fıstık menünde sakıncaLI BİŞİ YOK GİBİ GÖRÜNSEDE PEK OLMAMIŞ FARKINDAMISIN BİLMEM AMA 3 ÖGÜNDEDE KARBONHİDRAT AGIRLIKLI OLMUŞ MENÜN ...
Şeniz
KOLAYGELSİN NEVRACIM ....
talilden sonra toparlanamadın bir türlü, iyisindir inşallah ...
okadar uzun yatılı misafirde zor canım allah kolaylık versin ...umarım misafirler kafa dengidir .
yemesen iyiydi gözdem ama eger başka kaçamagın yoksa bunada şükür ..eyvahedigeldismile.

bu aylarda kadılarda daha çok depresyon oluyormuş erkeklere göre ...
zaten kötü olan ne varsa biz kadınları buluyor ...kafamçokkarıştı

aynen bende senin gibiyim nazlım ... bi türlü toplayamadım ...umarım kilo dengen bana benzemez.
2 hafta ugraşıp verdigim 1 kilo 1 günde geldi . çıldırmamak elde deyil ..

kıslar bu hafta hani hengi süreyi ne niyetle okuycaz diyi verin hele .?????

kıslar bu hafta hani hengi süreyi ne niyetle okuycaz diyi verin hele .?????

bence öncelikle bebek isteyen arkadaşlarımız için okuyalım elifim veya nevracığım için . Yasinde okuyabiliriz fetih süreside bana ikiside uyar ...........

ablam bayram haftası 700 gr aldım . Ama ondan sonraki haftalar kilom hep aynı kaldı . Ve şu aralar hep 57,9 kiloyum . Ama hedefime ulaşmak istiyorum bu sefer ramazan bayramında beni uzun süre görmeyenler şok oldular . Kurban bayramına kadarda zayıflayıp dahada şok etmeliyim onları ve bugün başladım. Yarın ve ondan sonraki gün içinde ayran detoksu yapmak istiyorum .

merhabalar arkadaşlar.geçmişi okudum.
bir selam verip kaçıcam.
dünden beri rahatsızım.birkaçgündür bir kırıklık vardı üzerimde.
bugünde boğazım acımaya başladı.daha spora başlıyamadan dökülmeye başladım.
elhamdülillah.öğleden sonra arkadaşıma gidicem.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun ablam dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…