Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablacığım farkettim busabah protein ağırlıklı başladım zemuszemus montiyi daha tam kavrayamadım ya ancak oturacak sizin öneri ve eleştirilerinizle inşallahopuyorumnanaktan

Sabah çok işim vardı bugün biraz müsait gibiyim. Kahvaltımı 10.30 gibi yapabildim, az sonra da yagsız tavuk şiş yoğurt ve salata planlıyorum bakalım yapabilecek miyim...

nerdesiniz 6.takımın çıtırları .......??
kocaman öptüm hepinizi...

kızlar haftaiçi olmasına rağmen topiğimiz çok sessiz .kirazcığım düğün hazırlıklarında çoook özledim onu.. ben montiyi de takip etmeye başladım ama bilmediğim çok şey var..biraz monti topiğinden birazda sizlerden destek istiyorum..nazlıcım senin listeni referans alıyorum tatlım..

tamam canım . Ben eksiklerim ve yanlışlarım olunca yazıyorum zaten . Evet topik sesiz bayadır .

iyi geceler kıslar..
takımı bu kadar sessiz bırakmayın ......

kızlar bugünkü yediklerim
1 kuru kayısı,1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak açık çay
öğle
6 küçük parça sucuk yağsız pişirdim
1 haşlanmış yumurta
salata
ara
1 elma
akşam
yaklaşık 4 kaşık kadar menemen
1 dilim yulaf ekmeği
1 kase yoğurt
gece
3 kaşık yoğurt
1 bardak yeşil çay
spor:50 dk tempolu yürüyüş

Iyi geceler citirlarr! Bugunku mamalar:
1 elma
Sabah, lifalif ve light sut (1 kase)
Ogle, 1 kati yumurta, yogurt, domates, light peynir
Ara, 5 findik, yesilcay
Aksam, yumurtasiz menemen, yogurt, domates, salatalik, havuc
Ara, 1 elma, 7-8 uzum.
30dk b-fit ve 30dk kalca,bacak egzersizi.
Cok yorgunum, bugunku menu uyduruk oldu, beni cok yordu, yarin daha iyi beslenicem...

günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için a.s.

dün işe gelmedim evdede modemdeki problemden dolayı giremedim nete.kusura bakmayın.maalesef grip olmuşum.bugünde mecburiyetten geldim ödemelerim banka işlerim var.evde net olmayınca netten yapamıyorum.haftasonum fena değildi diyet açısından hatta pazartesi sabahı gramlardan eksilmiş olarakta gördüm başkülü ama pazartesi evde olunca birde hasta olunca maalesef atıştırmadan duramadım.milletin iştahı kapanır hasta olunca benimde tam tersi sıkıntıdan yiyesim gelir.birazda bu yüzden evde durmak istemedim

geçmiş olsun narinim ....a.s.hafta sonunu da güzel atlatmana sevindim canım tekrar 6li rakamlarda görelim seni....kaydirigubbakcemile5

nazlım takımda yer varsa monti linkindeki safişi çagıralımmı ? takıma renk gelir en azından katılımı bol hemde .

takım ıssız kalmış sanki ,kısların hepsinin mazereti var ... bari ben gevezelik edeyimde takım canlansın ...::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…