akcım çok deyil canım . dedigin badem ve cevizler ..
yanlız kuru yemişi gece yada ara ögünde tavsiye etmiyoruz ögünlerinle tüketeblirsin ...
fıstık menünde sakıncaLI BİŞİ YOK GİBİ GÖRÜNSEDE PEK OLMAMIŞ FARKINDAMISIN BİLMEM AMA 3 ÖGÜNDEDE KARBONHİDRAT AGIRLIKLI OLMUŞ MENÜN ...
Şeniz
KOLAYGELSİN NEVRACIM ....
talilden sonra toparlanamadın bir türlü, iyisindir inşallah ...
okadar uzun yatılı misafirde zor canım allah kolaylık versin ...umarım misafirler kafa dengidir .
yemesen iyiydi gözdem ama eger başka kaçamagın yoksa bunada şükür ..eyvahedigeldismile.
bu aylarda kadılarda daha çok depresyon oluyormuş erkeklere göre ...
zaten kötü olan ne varsa biz kadınları buluyor ...kafamçokkarıştı
aynen bende senin gibiyim nazlım ... bi türlü toplayamadım ...umarım kilo dengen bana benzemez.
2 hafta ugraşıp verdigim 1 kilo 1 günde geldi . çıldırmamak elde deyil ..
kıslar bu hafta hani hengi süreyi ne niyetle okuycaz diyi verin hele .?????
kızlar haftaiçi olmasına rağmen topiğimiz çok sessiz.kirazcığım düğün hazırlıklarında çoook özledim onu.. Ben montiyi de takip etmeye başladım ama bilmediğim çok şey var..biraz monti topiğinden birazda sizlerden destek istiyorum..nazlıcım senin listeni referans alıyorum tatlım..
geçmiş olsun narinim ....a.s.hafta sonunu da güzel atlatmana sevindim canım tekrar 6li rakamlarda görelim seni....kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için a.s.
dün işe gelmedim evdede modemdeki problemden dolayı giremedim nete.kusura bakmayın.maalesef grip olmuşum.bugünde mecburiyetten geldim ödemelerim banka işlerim var.evde net olmayınca netten yapamıyorum.haftasonum fena değildi diyet açısından hatta pazartesi sabahı gramlardan eksilmiş olarakta gördüm başkülü ama pazartesi evde olunca birde hasta olunca maalesef atıştırmadan duramadım.milletin iştahı kapanır hasta olunca benimde tam tersi sıkıntıdan yiyesim gelir.birazda bu yüzden evde durmak istemedim
sende hoş geldin gözdem nasılsın güzelim .?....opuyorumnanaktanGeçmiş olsun denizciğim, abliş hoşgeldin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?