nazlım takımda yer varsa monti linkindeki safişi çagıralımmı ? takıma renk gelir en azından katılımı bol hemde .
takım ıssız kalmış sanki ,kısların hepsinin mazereti var ... bari ben gevezelik edeyimde takım canlansın ...::)))
Olur ablam çağıralım safişi . Renkli bir arkadaş
Hoşgeldin safinaz
hoşgeldin safinaz a.s.
geldim bileeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni takipteyim siziiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
renkliyim ben rengarengim sertab yeni şarkısını benden aldı zaten
kaşım kara gözüm kara oldum renga rengarenk lülülülülülü
hoş buldukkk hoş gördükkkkk nazımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benim kızımın göbek adı naz olucaktı bir türlü doğmayınca nazlı oldu ebemiz öyle istedi şimdi seni görünce hatırladım bir an o sancı halimi delikafadulden delikafadulden
hoşgeldin canım takımımızda boşyer var . Takımımıza dahil olmak istersen bir takım kurallarımız var . Ilk hafta deneme haftası oluyor canım . Cuma günleri en geç saat 11: 30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz
benimde adım nazlı safinazcığım . Senin kızla adaşız
hoşgeldin safinaz a.s.
Kural deydiysek okadar detaylı kurallarımız yok . Ama kızlarımızı hamama götürüp kilolarına bakıyoruz .
Kural deydiysek okadar detaylı kurallarımız yok . Ama kızlarımızı hamama götürüp kilolarına bakıyoruz .
etine dolgun olanları alıyoruz :roflol:
elifim potron yine başındamı kuzum ..bilmiyorumkismile.hoşgeldin safinaz a.s.
elifim potron yine başındamı kuzum ..bilmiyorumkismile.
nozom yok ortalarda pek ugramıyor artık ...kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3yok yok sormuyorum ...kaydirigubbakcemileyok ablam daha gelmedi zemuszemus
menü sormak için şettinse geldi hemen başucumda sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol:
iyi hadi bakalım aşka gel ...kaydirigubbakcemile3arkadaşım diyetisyene gidiyor ,sabahları 45 dk yürüyomuş
öyle çok abartılı bir diyet de yapmıyor
76-77 falandı 6 kilo vermiş ,40 bedene giriyorum artık diyor
beni de aşka getiriyo buaralar onu gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?