neyyyyyyy :1shok::1shok: neler duyuyorummm delikafadulden kız korunsanızda olacaksa önüne geçilmez.. aannnnaaaamm test yapsana kıııızzz delikafadulden
hamile kokusu aldım herhalde koştum geldim :roflol:
nasılsınız kızlar?
:1hug:sağğol narincim .aeben abla sen çok olgun bi kadınsın gerçekten herkesin halinden anlıyorsun eşin çok şansılı tabi bizde seni tanıdıgımız içinnn
vay çenesi düşük hatunlar
otururum otururum pc başında bir kelime yazmazlar ,patron geldi mi çeneleri susmaz :dilcikar: :icecream:
nazlişko bende hamilesin diye seviniyodum ne güzel ,korunuyom diyene kadar sürdü sevincim
çatlak gözdoşum benim prostat oldun he:roflol: :roflol:
Çok fena prostatım hemde kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin nurom olumunekankayizsmile
kokla bakayım benden de hamile kokusu geliyo mu kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun Şeniz
olcağı da yok nazlışım ,elifi nasıl oyalarım bu konuda derdinde her zamanki gibi sempatiksalakcinni
dur gıdıkından öpeyim kokuyorsa dürterim seni opuyorumnanaktan Şeniz canıcım yaa benimde eşim istemiyordu bebiş seninkisi gibi şimdi istese ne fayda olmuyorki :1no2: o sebeple söyle eşine sperm testi yaptırsın sonrun yoksa bekleyin anacım :) eminimki yaptırmak istemeyecektir ozaman buyrun halil ibrahim sofrasına diyeceksin. :) ya herro ya merro :roflol:
:1hug:sağğol narincim .
derlerya Allah nabzıma göre şerbet verir diye ..
evet çok şanslı ... ama birde ona sorun ...:roflol:öyle diyene cevabı hazır ,oda benin gibisini bulmuş şükretsin ..ohaoldumsmileohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
çok ilginç tartışmalarımız vardır sebebleri okadar basitki nasıl çıkıyor ben bile anlamıyorum ...kaydirigubbakcemile3 ..ama olagan o ikizler ben akrep
..anlatayım bakın ..
dün salondaki tv tamirden geldi . servis caşışanı bakmadıgınızda tv fişini çekin dedi .
bende eşime söyledim böyle diyorlar dedim oda ''evet öyleymiş dedi''.... ardıdan misafirler geldi, gitti . ben mutfaktayım . salondan irice sesi geliyor koştum bişi var sandım ...noldu dedim ..bu tv nin fişini niye çekmediniz çalışmadıgında çekin .neden çekmediniz ..demezmi ..sempatiksalakcinni
böyle oldum:1shok: ben salona hiç girmedinki misafirler hep erkekdi ve yeni gittiler ..hemde onu sana söyleyen bendim , çekeriz dedim .kaydirigubbakcemile3bu seferde sana hiç laf söylenmiyor hiç altta kalmıyorsun demezmi. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama çok iyi bir insandır. 2.kişiligi tabi .:roflol:şaka maka tek kusuru aramızdaki voltajın falza olması bir türlü aynı elektirigi aynı voltajdan alamıyoruz .:roflol:ya deyilse 4.4 lük bir eş ve baba .:asigim:
inşallah çocuğumuz olmuyodur diyen bi adamdan bahsediyoruz nurom
manyak ya :mymeka:
manyak ya :mymeka:
hoş geldin kaçak noromm....
:roflol::roflol:aynen katılıyorm nurom ... bak sana bir tavsiye övgüyü çok severler ..kendi yapmaz ama karşıdan çok ilgi ister... benim 4. bebem kendileri ..benimkide ikizler beni çatlatıyor bazen sinirden. ikizler ile anlaşmak çok zor gerçekten. bazen tadından yenmez bazende huysuz nazlı kaprisliiii... :1no2: bazende umursamaz benimki üçüzler oldu.
elifim bol dua güzelim ..rabbım birgün senin muradınıda versin inşallah ...:Saruboceq:
sağol nuro biz iyiyiz sen nasılsın canım . kız daha var olma tarihime artık tarih geçerse test alıp yaparım . ama öyle bişey yok bence olsa hisederim .sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:aynen katılıyorm nurom ... bak sana bir tavsiye övgüyü çok severler ..kendi yapmaz ama karşıdan çok ilgi ister... benim 4. bebem kendileri ...
elifim bol dua güzelim ..rabbım birgün senin muradınıda versin inşallah ...:Saruboceq:
:roflol: ay kız ozamanda çok şımarıyo onun şımarıklığını mı çekicem :roflol: harbiden şımarıyo çok hoşuna gidiyo :roflol:
elifim eşinmi korunuyor ....???
şu an hamile kalmış olsan aldıralım demez herhalde .dimi?
elifim her fırsatı degelendir ...sengözlerimebaksanabben oglana eşim korundugu halde hamile kaldım .eşim korunuyor ablam
hamile kalsam aldır diyebilir ,aldırır mıyım tabiki hayır :umursamaz:
olumunekankayizsmilesonra yine görüşürüz kızlar hepinizi öptüm
eddorascım seni de aşağıda görmüyom sanma aklinialirimsmile seni de öptüm opuyorumnanaktan
elifim her fırsatı degelendir ...sengözlerimebaksanabben oglana eşim korundugu halde hamile kaldım .
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?