- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
alemsin yaa gözdem hiç güleceğim yoktu inanki prostat haa kaydirigubbakcemile3 ayyy sen çok yaşa iyi yaşa gözdem yaa.
:roflol::roflol::roflol:dogru söze nedenir:roflol: terazi 1 ,ikizler 2 ,kocası ikizler olanın allah sabrını daim etsin ..bazan iki kocam var sanıyorum laelaelaelaelae:roflol::roflol:benimde canım sıkılıyor ama uykum yok
woowww anamda babamda terzi burcudur ikiside dengesizdir bu sebeplen
amma velakin ikisinide pek severim ebeveynlerim olduğu için olsa gerek
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
baya geçikdi nazlım senin regl benimki bitti ,genelde beraber oluyorduk ...
ay sen zaten bizim artistimizsin kıssss.
yatacaktım az cadı hadi gitmiyorum uyumayım gündüz hiç sevmemde ...mirmirmirmirPatron duydu sizi gelmiş iştee, toplantıya çağırıyor ayşegülle beni, ama 15 dakikada sıvışırız biz, gitmeyin geliyorum heeee sempatiksalakcinni
çok sevindim ablam ....simoş black ayşegül sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için.
dün yaptım ayran çorbasını.zorlanan arkadaşlara şaşırdım.
hiç zorlanmadım çünkü.ayrıcada nefis bir çorba.
veee bu sabah tartıldım.aldığım 1kilocuk gitmiş.:dance:
vay iyi taktik nazlım .aklımızda olsun ..aklinialirimsmileabla ben tatile giderceğim zaman regli olacaktım onun için geciktirici kullanmıştım ondan sonra benim tarihler değişti . bu hafta olmasam haftaya kesin olurum diye bekliyorum .
:roflol::roflol::roflol:dogru söze nedenir:roflol: terazi 1 ,ikizler 2 ,kocası ikizler olanın allah sabrını daim etsin ..bazan iki kocam var sanıyorum laelaelaelaelae:roflol::roflol:
madem lak lak ediyok ...
geçen gün kaynımgil gelmişlerdi . yani gelinimiz var . kaynım sordu gelin nasıl sen anlarsın insandan dedi...aklinialirimsmile bende iyi abi fazla tanımam ben zaten herkezle iyi geçinirim dedim ... kaynım,,,''bilmezmiyim sen eşinle güzel geçindikden sonra dünyadaki herkesle geçinirsin zaten demezmi :roflol::roflol:sempatiksalakcinni
kızlar ben yıllardır kilo sorunu yaşıyorum bazı dönemler çok bazı dönemler az ama son 8-10 yıldır kilo derdi var.kendime hiçbirşeyi yakıştıramadıgımdan yıllardır forma gibi belirli bikaç şey giyiniyorum.almaya almaya artık zevkde kalmadı bende.şimdide daha zayıflayacagım diye almıyordum.ama artık bende şık bi bayan olmak istiyorum.işe belli başlı 3 kıyafetle geliyorum çalışanlarım bile değişik değişik giyinirken bense forma gibi giyiniyorum son kilolarıda atmam epey bi zamanımı alacak anladım artık.bu ara koplekse girdim galiba.kendime hiçbirşey yakıştıramıyorumm
yatacaktım az cadı hadi gitmiyorum uyumayım gündüz hiç sevmemde ...mirmirmirmir
çok sevindim ablam ....
bende seviyorum bu çorbayı sıcaken daha güzel ama ...:içelim:
hamile olma ihtimalim olamaz safişim . ben korunuyorum canım . ALLAH kısmet ederse inşallah seneye bu zamanlar .
rabbim vakti zamanında hayırlısı ile bekletmeden versin inşallah güzelim....
amin canım . şimdi bizim işyeri kapanıyor . benimde ne zaman çıkacağım belli olmadı daha . ayrıca kredi borcumuz var aralıkta ödemeye başlayacağız . bu belirsizlikte çocuk olsun istemiyorum şuanda en azından kredi borcu bitene kadarki benim aldığım maaş anca krediye yetecek .
abla ben tatile giderceğim zaman regli olacaktım onun için geciktirici kullanmıştım ondan sonra benim tarihler değişti . bu hafta olmasam haftaya kesin olurum diye bekliyorum .
ben yapamıyorum ya herkes çocuk yapsın diye uğraşıyom :roflol: :roflol:
aeben abla sen çok olgun bi kadınsın gerçekten herkesin halinden anlıyorsun eşin çok şansılı tabi bizde seni tanıdıgımız içinnn
neyyyyyyy :1shok::1shok: neler duyuyorummm delikafadulden kız korunsanızda olacaksa önüne geçilmez.. aannnnaaaamm test yapsana kıııızzz delikafadulden
hamile kokusu aldım herhalde koştum geldim :roflol:
nasılsınız kızlar?
eşin hala ikna olmadımı canım :gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?