Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebencim geçmiş olsun canım.bende aşırı halsizim.
diyetimi bozmuyorum ama spor yapacak dermanım yok.
günlük ev işlerini zorla yapıyorum.spor yapamayınca çok kötü hissediyorum.:2:
ama birtek ben değilim.takımca dökülüyoruz sanırsam.kaydirigubbakcemile3
oooof off.benimde günüm geçiyor kıslar yaf.
dün 1 düzine test aldırdım eşime.bu sabahki testim negetif .çok şükür.
adet görmezsem birkaç gün arayla test çözmeye devam atcem-tatlicadiarzu-
rabbim isteyen herkese versin.ama ben istemiyorum.üçüncü bebeyi.

safiş ...

çorba tarifi ...
4 kş. nohut . 4 kş. y.mercimek .4 kş. bugday (aşure yaptıgımız ..)
önceden ıstalıyorsun ...
ertesi günde pişiriyorsun ...
yeken üstüne yogurt ekliyorum ben ...
nane biberde sana kalmış istersen ......yarımda salatalık yiyorum çorbayla her defasında
...çorbanın içine katmıyorum .....

normal kahvaltı yapıyorum ... öyleyin içmeye başlıyorum her 2 satte bir kase....
ben güzel sonuç laıyorum bu çorbadan . genelde yeni kilo aldıgımda yada şişlik oldugunda yapıyorum .baya işe yarıyor bende .

anammm bebişler mi geliyo topiğe

yok ablam bizden geçti ...bende bazan sütleniyorum bebiş gördügümde. ama yok artık gözüm kesmiyor helede alışmışken rahat etmeye .....

Az önceki face iletimi paylaşıyorum sizle çok ses getirecek eminim şakkıdıdelikafadulden
Aslında iyi insan ya da kötü insan yok. Bir insan var, bir de insan olamayanşakkıdı

brn kaçar kıslar .
tek takip ettigim dizim başlıyor .(unutma beni..)

yok ablam bizden geçti ...bende bazan sütleniyorum bebiş gördügümde. ama yok artık gözüm kesmiyor helede alışmışken rahat etmeye .....

Bende bazen sütleniyorum ama sıcak sütten hiç haz etmem soğuk sütleniyorum laelaelaelaelaedelikafadulden
sütlenmek ne ki abla şakkıdısırnaşık şey

Bende bazen sütleniyorum ama sıcak sütten hiç haz etmem soğuk sütleniyorum laelaelaelaelaedelikafadulden
sütlenmek ne ki abla şakkıdısırnaşık şey
bak gözdem . bazı kadınların çanının çektigi bir bebegi görünce bazan gögüslerinden süt gelir ..analık işta ...o bebek senin olmasada süt gelir . gerçek diyorum .
buda bir söz olarak kalmış ..

Ne güzel ya bak bunu bilmiyordum ablişkom, teşekkürler bilgilendirme için, çok fena doğurasım var benimde , adı da asel olsun sempatiksalakcinni

Ne güzel ya bak bunu bilmiyordum ablişkom, teşekkürler bilgilendirme için, çok fena doğurasım var benimde , adı da asel olsun sempatiksalakcinni

benimde kızım olsun simoş ,adı melek olsun

pembiş pembiş giydireyim ben onu opuyorumnanaktan

benimde fena doğurasım var napsak :roflol:

benimde kızım olsun simoş ,adı melek olsun

pembiş pembiş giydireyim ben onu opuyorumnanaktan

benimde fena doğurasım var napsak :roflol:

Melekle asel birde nazlımın bebişi üçü kanki olsun o halde olumunekankayizsmile
senin doğurabilme ihtimalin var, ama benim olasılığı bile yok şuan bankayamı başvursam sempatiksalakcinni

melekle asel birde nazlımın bebişi üçü kanki olsun o halde olumunekankayizsmile
senin doğurabilme ihtimalin var, ama benim olasılığı bile yok şuan bankayamı başvursam sempatiksalakcinni

inşallah hayırlısıyla üçümüzün bebişi olsunda ölümüne kanka olsunlar

Evlendirelimde önce bir aday lazım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

gözdem özel mesajın bana geldi haberin olsunnn

Hangi özel mesajım :bbo: ben senin resmine yorum yaptım onu özel mesaj olarakmı gördünkü denizim, bir hanımefendi yorum yazmış resmine dayanamadım bende cevabını verdim şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…