Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teraziyim ben şakkıdı Burçların en cazibelisi en taşşşııııııı ahahahaha afrodit de terazi imiş bir söylentiye göreeee lülülülülülü

kızlar bugün canım ne çalışmak ne konuşmak nede bişiylerle ugraşmak istiyor.acayip kendimi keyifsiz hissediyorum.bıkkınlık var üzerimde herşeye karşı.havalardan mı anlamadım

gözdem bana elini sürsene bende senin enrjinle kendime geleyim belki senin fıkır fıkırlıgın banada bulaşır.aman maşallah diyeyimde nazar degmesin sana tatlım

Gıyabımda yapılan cadaloz lafını esefle karşılıyor feeeeekaaaaat doğru söze ne denir mantığıyla yaklaştığımdan seni mahkemeye veremiyorum safiş, vicdanınla uğraş bakalım, daha da davosa(6. takıma) gelmem ben :dilcikar:

anlaşılan işin yok cadı pc de 2 ledin ....
PATTTRONNNNN .. GÖZDE İŞİ ASIYOR .....:roflol::roflol:

aeben abla hastalıktan ziyade keyifsizim.hiç çalışasım yok.eve gidip sadece yatmak istiyorum.depresif bi ruh halindeyim.

Teraziyim ben şakkıdı Burçların en cazibelisi en taşşşııııııı ahahahaha afrodit de terazi imiş bir söylentiye göreeee lülülülülülü
SÖYLENTİ HAAA..:roflol:KIZIM Bİ KERE AFRODİT AKREPTİR VARMI AKREPDEN CAZİBELİ, SEXİSİ.laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

gözdem bana elini sürsene bende senin enrjinle kendime geleyim belki senin fıkır fıkırlıgın banada bulaşır.aman maşallah diyeyimde nazar degmesin sana tatlım

sempatiksalakcinni bugünlerde pek enerjisizim bu benim enerjisiz halim ben hiç durmadan konuşurum kiii laelaelaelaelae
Reglim 4 gün gecikti, prostat oldum herhaldeeee :jeyyar:sositososito

SÖYLENTİ HAAA..:roflol:KIZIM Bİ KERE AFRODİT AKREPTİR VARMI AKREPDEN CAZİBELİ, SEXİSİ.laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

Ben söylentinin yalancısıyım, yahuuu terazinin eline su mu dökemez abla şimdi akrep lütfen yaniiii, unutmayan akrebi merhametiyle vicdanıyla döver terazi :jeyyar:

sempatiksalakcinni bugünlerde pek enerjisizim bu benim enerjisiz halim ben hiç durmadan konuşurum kiii laelaelaelaelae
Reglim 4 gün gecikti, prostat oldum herhaldeeee :jeyyar:sositososito
kaydirigubbakcemile3maniak gözde ..

alemsin yaa gözdem hiç güleceğim yoktu inanki prostat haa kaydirigubbakcemile3 ayyy sen çok yaşa iyi yaşa gözdem yaa.

Canım sıkılıyor uykum geldi

benimde canım sıkılıyor ama uykum yok

Ooof regli olsamda kurtulsam göğüslerim çok fena şişti ve acıyor ......

anaaammmm birden benim reglimin geciktiği geldi aklıma göğüs acısı deyince delikafadulden delikafadulden
kıısss sen evlisin hemideeee :CüvCüv: :CüvCüv:

Ünlü de olacağım ben işteeeeeeeeeeee :dilcikar:-tatlicadiarzu-

ol anam ol gel seni ben ünü edeyim anacım gel heleee :jeyyar:

woowww anamda babamda terzi burcudur ikiside dengesizdir bu sebeplen
amma velakin ikisinide pek severim ebeveynlerim olduğu için olsa gerek

Bizde seni pek çok seviyoruzki ablaaa sempatiksalakcinni
Kurbanda geleyimmi 50 telaaa veriyorsunmu harçlık olarak sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bugün canım ne çalışmak ne konuşmak nede bişiylerle ugraşmak istiyor.acayip kendimi keyifsiz hissediyorum.bıkkınlık var üzerimde herşeye karşı.havalardan mı anlamadım

ayy canımmm kalk bir silkelen noliiiii kendine gel lütfen
bence sonbahar havası çarptı güzelim.... bilmiyorumkismile

sen gel elimi öp 100 olsun ...

applaaa bende geliyimmiii :kedi: :kedi:

hiiyyyy sakııınnn gitme buralardannnnnn
hayırrr dur gidemezsiiiinnnnn karnımda senin çocuğunu taşıyorum :CüvCüv: :CüvCüv:

amaaa bak kendinde kabul etmişsin balım yaaaaa DOĞRU SÖZE NE DENİR...

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Ben söylentinin yalancısıyım, yahuuu terazinin eline su mu dökemez abla şimdi akrep lütfen yaniiii, unutmayan akrebi merhametiyle vicdanıyla döver terazi :jeyyar:
kuzum bir kere sen terazinin birgün bir kefesinde diger gün öbür kefesindesin ...
ben akrep her daim terazilerim dolu ...:1closedeyes:..:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…