- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
alemsin yaaaa süüpperr bir hayal gücün var yoksam sen balık burcumusun bakiiimm????
şahsen kanımca ben doğru yerde doğmuşum vede doğru cinsiyette lakin bende akşamları vede haftasonları evde omaktan sıkılıyorum daha çok çalışmak daha aktif daha sosyal olmak istiyorum her anım dolu dolu geçsin yorgnluktan yatağın yolunu zor bulayım ama sürekli dolu dolu olan programım olsun istiyorum sırnaşık şey sırnaşık şey
bu durumda ben neler yapsam acaba :hulya:
bir yerleremi katılsam ki???
ne gibi...
meselaaa meselaaa
vakıflara falan üyemi olsam acep
siyasetemi atılsam parti kursam
yada ek işler icat etsem kendime sırf maneviyat için ohaoldumsmile sempatiksalakcinni
sizi seviyorum baeee...Şeniz
baya geçikdi nazlım senin regl benimki bitti ,genelde beraber oluyorduk ...Ooof regli olsamda kurtulsam göğüslerim çok fena şişti ve acıyor ......
ay sen zaten bizim artistimizsin kıssss.Ünlü de olacağım ben işteeeeeeeeeeee :dilcikar:-tatlicadiarzu-
sen gel elimi öp 100 olsun ...Bizde seni pek çok seviyoruzki ablaaa sempatiksalakcinni
Kurbanda geleyimmi 50 telaaa veriyorsunmu harçlık olarak sempatiksalakcinni
aman dikkat narin hasta olma ...kızlar bugün canım ne çalışmak ne konuşmak nede bişiylerle ugraşmak istiyor.acayip kendimi keyifsiz hissediyorum.bıkkınlık var üzerimde herşeye karşı.havalardan mı anlamadım
anlaşılan işin yok cadı pc de 2 ledin ....Gıyabımda yapılan cadaloz lafını esefle karşılıyor feeeeekaaaaat doğru söze ne denir mantığıyla yaklaştığımdan seni mahkemeye veremiyorum safiş, vicdanınla uğraş bakalım, daha da davosa(6. takıma) gelmem ben :dilcikar:
sen gel elimi öp 100 olsun ...
SÖYLENTİ HAAA..:roflol:KIZIM Bİ KERE AFRODİT AKREPTİR VARMI AKREPDEN CAZİBELİ, SEXİSİ.laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:Teraziyim ben şakkıdı Burçların en cazibelisi en taşşşııııııı ahahahaha afrodit de terazi imiş bir söylentiye göreeee lülülülülülü
gözdem bana elini sürsene bende senin enrjinle kendime geleyim belki senin fıkır fıkırlıgın banada bulaşır.aman maşallah diyeyimde nazar degmesin sana tatlım
bazan oluyor o hal bendede ...aeben abla hastalıktan ziyade keyifsizim.hiç çalışasım yok.eve gidip sadece yatmak istiyorum.depresif bi ruh halindeyim.
ŞenizSenin canın sağolsun ablişkoooo ben gelirim bedavadan öperim el sempatiksalakcinni
SÖYLENTİ HAAA..:roflol:KIZIM Bİ KERE AFRODİT AKREPTİR VARMI AKREPDEN CAZİBELİ, SEXİSİ.laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3maniak gözde ..sempatiksalakcinni bugünlerde pek enerjisizim bu benim enerjisiz halim ben hiç durmadan konuşurum kiii laelaelaelaelae
Reglim 4 gün gecikti, prostat oldum herhaldeeee :jeyyar:sositososito
Canım sıkılıyor uykum geldi
Ooof regli olsamda kurtulsam göğüslerim çok fena şişti ve acıyor ......
Ünlü de olacağım ben işteeeeeeeeeeee :dilcikar:-tatlicadiarzu-
Teraziyim ben şakkıdı Burçların en cazibelisi en taşşşııııııı ahahahaha afrodit de terazi imiş bir söylentiye göreeee lülülülülülü
Bizde seni pek çok seviyoruzki ablaaa sempatiksalakcinni
Kurbanda geleyimmi 50 telaaa veriyorsunmu harçlık olarak sempatiksalakcinni
kızlar bugün canım ne çalışmak ne konuşmak nede bişiylerle ugraşmak istiyor.acayip kendimi keyifsiz hissediyorum.bıkkınlık var üzerimde herşeye karşı.havalardan mı anlamadım
sen gel elimi öp 100 olsun ...
Gıyabımda yapılan cadaloz lafını esefle karşılıyor feeeeekaaaaat doğru söze ne denir mantığıyla yaklaştığımdan seni mahkemeye veremiyorum safiş, vicdanınla uğraş bakalım, daha da davosa(6. takıma) gelmem ben :dilcikar:
anlaşılan işin yok cadı pc de 2 ledin ....
PATTTRONNNNN .. GÖZDE İŞİ ASIYOR .....:roflol::roflol:
kuzum bir kere sen terazinin birgün bir kefesinde diger gün öbür kefesindesin ...Ben söylentinin yalancısıyım, yahuuu terazinin eline su mu dökemez abla şimdi akrep lütfen yaniiii, unutmayan akrebi merhametiyle vicdanıyla döver terazi :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?