Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet . hatta bir keresinde evime gelmişlerdi ...opuyorumnanaktan

ayyy ne güzel yaa sizin bir de birbirinizle görüşme fırsatınız oldu demek nekadar güzel yaa..kızlar yolunuz Denizli ye düşerse nolur haberleşelim bana gelin olur mu?gerçekten çok güzel oluropuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar
reglin ardından 63.3 kg dedi baskül mafoldumben morali bozmadan devam etmek gerek düşünce doğru da uygulamada da yapabilirim inşallah

Günaydın kızlaarrr nasılsınız bu gün
ben çok hastayım fazla katılamayabilirim sizlere....

nazlım, safinaz olumunekankayizsmile

safiş geçmiş olsun canım havalar hasta etmeye başladı

burnum falan tıkandı ,öksürük başladı bende de bikaç gündür

çok soğuk bugün ya

Günaydın kızlaarrr nasılsınız bu gün
ben çok hastayım fazla katılamayabilirim sizlere....

çok geçmiş olsun canım . dikkat et kendine . bu havalar insanı hasta ediyor . bende kaç gündür hapşurup duruyorum .:2::2:

çok soğuk bugün ya

bende çok üşüyorum bugün . işyerinde küçük bir elektirikli sobam var onu açtım . ayaklarım falan donuyor.

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah a.s.

safiş ,elifçim ,nazcım geçmiş olsun gerçekten tam hastalık havası.benimde geçen haftadan beri tamamen geçti sayılmaz gribim.Allah başka hastalık vermesin inşallah

kızlar albüme benim ve kuzucuğumun resimlerinden koydum bakmak isteyene duyurulur...

çok soğuk bugün ya

çok geçmiş olsun canım . dikkat et kendine . bu havalar insanı hasta ediyor . bende kaç gündür hapşurup duruyorum .:2::2:

çok sağolun kızlaarrr
valla her mevsim geçişi bizi ailecek etkiliyor malesef umarım uzun sürmez...

aman diyim sizlerde dikatli olun cancanlar....

kızlar bu sabah bazanın altındaki kışlıklara bi bakayım dedim.pantalonlarım geçti elime bi giyeyim dedim kızlar hani şu tvde zayıflama hapları reklamlarında öncesi ve sonrası resimlerde pantalonlarının bollugunu gösterirleryaa hiç abartmıyorum aynen öyle oldu nasıl keyfim yerine geldi anlatamam.biz her hafta bi önceki haftadan beri nekadar kilo vermişiz diye dertleniyoruzyaa aslında genel olarak bakmak lazım olaya.gerçekten çok mutlu oldum.kızkardeşimden rica edeceğim o şekilde resimlerimi çekip albüme koyacagım bakalım siz ne yorum yapacaksınız.

günaydın canım sağol opuyorumnanaktan

kızlar albüme benim ve kuzucuğumun resimlerinden koydum bakmak isteyene duyurulur...

çok tatlı kızın var ya maşallah ,rabbim nazardan korusun opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın tatlım umarım dahada mutlu olursun her cuma
doğru diyorsun aslında genel olarak bakmak gerek duruma....

çok tatlı kızın var ya maşallah ,rabbim nazardan korusun opuyorumnanaktan

sağol birtanem allah razı olsun
darısı senin başına inşallah sağlıkla sıhhatle....

safiş ben göremiyorum arkadaşlık teklif ettim sana görmedin miii yoksa beni arkadaştan saymıyormusun :sinifsinif:

şaka yaptım tatlım gördüm şimdi ve bayıldım kızına maşallah Allah nazarlardan korusun.bu arada kızının biraz daha büyümüş yemek masasında çekilmiş resmindede çok hoş gözüküyorsun canım.orada kaç kiloydun yazmıyor galiba altında değil mi

canım orda da 67 kiloyum birtanem....

Sağol hayatım allah tüm bebişleri nazarlardan kem gözlerden korusun inş.

ne güzel olurdu

cadı gözdoşum olduktan sonra kaynamamak mümkün mü,hemen kaynatır bizikaydirigubbakcemile3

siz buluşmuştunuz bikez di mi bediş falan

Çok fena kaynatırım guclubacismile ama bugün terazinin diğer kefesindeyim
Keyfim yok, nefret ediyorum gri havalardan, hala regl olamadım onun stresi dengesizliği şişliği var, bir dilim frambuazlı pasta yedim onun pişmanlığı var. Haaa birde ben çalışmak istemiyorum yaaa, şöyyyle gerine gerine uyumak istiyorum bu havalarda kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun safişim, benimde tadım yok bugün daha da sürer bu birkaç gün böyle kaydirigubbakcemile3 ama ben tadsız halimlede kaynatırım topici :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…