evet . hatta bir keresinde evime gelmişlerdi ...opuyorumnanaktan
Günaydın kızlaarrr nasılsınız bu gün
ben çok hastayım fazla katılamayabilirim sizlere....
nazlım, safinaz olumunekankayizsmile
safiş geçmiş olsun canım havalar hasta etmeye başladı
burnum falan tıkandı ,öksürük başladı bende de bikaç gündür
çok soğuk bugün ya
nazlım, safinaz olumunekankayizsmile
safiş geçmiş olsun canım havalar hasta etmeye başladı
burnum falan tıkandı ,öksürük başladı bende de bikaç gündür
çok soğuk bugün ya
çok geçmiş olsun canım . dikkat et kendine . bu havalar insanı hasta ediyor . bende kaç gündür hapşurup duruyorum .:2::2:
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah a.s.
safiş ,elifçim ,nazcım geçmiş olsun gerçekten tam hastalık havası.benimde geçen haftadan beri tamamen geçti sayılmaz gribim.Allah başka hastalık vermesin inşallah
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah a.s.
safiş ,elifçim ,nazcım geçmiş olsun gerçekten tam hastalık havası.benimde geçen haftadan beri tamamen geçti sayılmaz gribim.Allah başka hastalık vermesin inşallah
kızlar albüme benim ve kuzucuğumun resimlerinden koydum bakmak isteyene duyurulur...
kızlar bu sabah bazanın altındaki kışlıklara bi bakayım dedim.pantalonlarım geçti elime bi giyeyim dedim kızlar hani şu tvde zayıflama hapları reklamlarında öncesi ve sonrası resimlerde pantalonlarının bollugunu gösterirleryaa hiç abartmıyorum aynen öyle oldu nasıl keyfim yerine geldi anlatamam.biz her hafta bi önceki haftadan beri nekadar kilo vermişiz diye dertleniyoruzyaa aslında genel olarak bakmak lazım olaya.gerçekten çok mutlu oldum.kızkardeşimden rica edeceğim o şekilde resimlerimi çekip albüme koyacagım bakalım siz ne yorum yapacaksınız.
çok tatlı kızın var ya maşallah ,rabbim nazardan korusun opuyorumnanaktan
safiş ben göremiyorum arkadaşlık teklif ettim sana görmedin miii yoksa beni arkadaştan saymıyormusun :sinifsinif:
şaka yaptım tatlım gördüm şimdi ve bayıldım kızına maşallah Allah nazarlardan korusun.bu arada kızının biraz daha büyümüş yemek masasında çekilmiş resmindede çok hoş gözüküyorsun canım.orada kaç kiloydun yazmıyor galiba altında değil mi
ne güzel olurdu
cadı gözdoşum olduktan sonra kaynamamak mümkün mü,hemen kaynatır bizikaydirigubbakcemile3
siz buluşmuştunuz bikez di mi bediş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?