Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Link vermek yasak diye biliyorum denizciğim, geyik sohbeti bölümünde , son mesajlarımı aratırsan çıkar hayatım, gayet cümbüşlü :lepi:

günaydınlar 6. takımın çıtırları bugün cuma nerdesiniz bakayım .... benim kilom 58,1

kızlar selam
nasılsınız sizleri çok özledim.. misafirler pzt. gidiyor bende ondan sonra rahatça girerim herhalde...-tatlicadiarzu-
benim kilomda bir değişiklik yok kızlar bu hafta sabitim... 75 kilodayım.. umarım haftaya azalma olur..
şimdi kahvaltı hazırlamam lazım.. öpüyorum sizi.. inşallah herkes istediği sonuçları alır...

günaydın ......hayırlı cumalar güzeller ....opuyorumnanaktan..

aferin elifim .....Şeniz

nevkuşum gel artık özledik
..misafirin içinde kilo almaman bile güzel ..a.s
nazlım .Şeniz

aferin elifim .....Şeniz

nazlım .Şeniz

geçen hafta alınan 900 gr'ın 500 gr'ı gitmiş sadece

yine takıma aldığınıza pişman ettim sizi :gitme:

aferin elifim .....Şeniz

nazlım .Şeniz

günaydın ablam hoşgeldin sanada hayırlı cumalar . belki daha az çıkabilirdim regli olucam bugün yarın inanılmaz şiştim .

yok gülüm sen aramızda ol neden pişman olalım . seni zayıflatıp çıtır yapıcaz biz burda 1 ileri 2 geri derken istediğin kiloya geleceksin elifim sen isteyince yapabiliyorsun canım .

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bugün basküldeki rakam karşısında açıkçası kafam karıştı

perşembe sabahı 69.300 çıkmıştım dün dikkat edip aynen yememe ragmen 70.00 çıktı rakam.akşam geç saate kadar çay faslı oldu bununla mı alakalı bilemiyorum gündüz turşu yemiştim çok az onun tuzu ödem tutmamamı sebep oldu onuda bilemiyorum yani bu sabah maalesef 70.00 çıktım kızlar

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bu günkü kilom 64 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın canım
perşembe sabahı dediğin dün sabah heralde
bir günde insan nasıl 7 kiloya yakın alabilir
acaba senmi yanlış yazdın rakamları güzelim yaaaa
benimde kafam karıştı valla
yok sen doğru yazdı isen kesin baskül bozuk cicim.

narinim 69,3 yazmak istedi sanırım safişim .

günaydın ablam hoşgeldin sanada hayırlı cumalar . belki daha az çıkabilirdim regli olucam bugün yarın inanılmaz şiştim .
nazlım artık hiçç bırakmak yok bak tökezlemeden gidince ne güzel gidiyorsun yavaş ama emin adımlarla ....opuyorumnanaktan

kıs cadı kafamı bozma sanah sabah senin o günaydın diyişin yeter .kuzum ...ŞenizŞenizŞeniz
narıncım dün sabah 63 yazdın ama allah söyletti galiba sen 69 lu kilolardaydın dimi..boshayallersmile dün yedigin turşu ve akşamki çay faslı (aceba bu faslı ne oluyor .)kötükedihüso
ondardır normal . birde sanırım sen menü vermedigigin zamanlarda protein diyetine takıldın . kuşlar söyledi ...aklinialirimsmile geri normal yemege geçince kilo artışı normaldir ...a.s
günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bu günkü kilom 64 kaydirigubbakcemile2

çüper safiş çüper .......kaydirigubbakcemile2
monti sana yaradı güzelim tabi bunda düzenlı ve kaçamaksız yapmanın etkisi büyük ....kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
vavvvvvvvvvv süpersin safiş çok güzel kilo vermişsin monti yaradı sana

aayyy evet bacım evet :dance: :dance:

falla monti yaradı bana bundan sonraki beslenme alışkanlığım sadece MONTİ :lepi:
süüperr bir durum bu yaaa ben bu kadarını beklemiyortdum gerçekten haftada 500 gr. gitse ona bile razıyım derken yaşadığım gerçekler beni uçuruyorrrr :sm_cool: :sm_cool:

narinim 69,3 yazmak istedi sanırım safişim .

bencede sanırsam yanlış tuşa bastı a.s

bundan sonra tökezlemek yok ablam yine kaçamaksız yapmaya devam .... bu yaz çıtır olamadım bari önümüzdeki aya çıtır girelim değilmi ?

düzelttim rakamı kızlar 69.300 nerde bende 63 lü rakamlar sanırım ben 70 den hiçbir zaman kurtulamayacagım birisi bana beddua mı etti ne .eşimde durup durup kaç kilosun diye soruyor bende sürekli 69 ile 70 arası gidip geliyorum diyorum bu sabah bana hala mı aynı bi 65 olamadın gitti dedi o böyle sıkbogaz ettikçe ben hepten bitiyorum.yaklaşık 1 yıl olacak.çok şükür hızla verip hızla tekrar almadım agır agır gitti ama şu 69 zincirini bir türlü kıramadım ve artık harbi sinir lerim bozulmaya başladı.bende anladım ki artık sporsuz olmayacak tüm gün oturarak çalışıyorum.evdeki bandada dur şunu yapayım dur şuda bitsin derken hergün çıkamıyorum.bende karar aldım kızlar spor salonuna yazılacagım.belki tükenen motivasyonumu yeniden kazanırım

aeben ablacım akşam arkadaşlarla toplandık arkadaş kakaolu kurabiye börek yapmış tadına bile bakmadım evden 18:00 gibi yemegimi yiyip gitmiştim hatta gönül koyunca çaktırmadan yandaki arkadaşın tabagına koydum kendim yemişim gibi.sadece çay ve tek şekerli sütlü türkkahvesi içtim.ama dün turşu yedim fazlada su içmedim bilmiyorum belkide haklısın bikaç gün yaptıgım protein yüklenmesinden sonrada böyle olmuş olabilir ama pes etmeye hiç niyetim yok anlaşılan oki sevmesemde totoyu sıkıp spora başlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…