- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
sabahtan beri çok yogundum ben müsait oldugumdada kk açılmadı.
nazoo bende merak ediyordum her akşam düzenli ufacık çocukla nasıl yapabildigini.
gözdem nerde bu topic bi bakayım eminimki çok cümbüş olur sen varsan orda
günaydın ......hayırlı cumalar güzeller ....opuyorumnanaktan..
aferin elifim .....Şeniz
nevkuşum gel artık özledik
..misafirin içinde kilo almaman bile güzel ..a.s
nazlım .Şeniz
günaydın ......hayırlı cumalar güzeller ....opuyorumnanaktan..
aferin elifim .....Şeniz
nevkuşum gel artık özledik
..misafirin içinde kilo almaman bile güzel ..a.s
nazlım .Şeniz
geçen hafta alınan 900 gr'ın 500 gr'ı gitmiş sadece
yine takıma aldığınıza pişman ettim sizi :gitme:
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bugün basküldeki rakam karşısında açıkçası kafam karıştı
perşembe sabahı 63.300 çıkmıştım dün dikkat edip aynen yememe ragmen 70.00 çıktı rakam.akşam geç saate kadar çay faslı oldu bununla mı alakalı bilemiyorum gündüz turşu yemiştim çok az onun tuzu ödem tutmamamı sebep oldu onuda bilemiyorum yani bu sabah maalesef 70.00 çıktım kızlar
günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bu günkü kilom 64 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın canım
perşembe sabahı dediğin dün sabah heralde
bir günde insan nasıl 7 kiloya yakın alabilir
acaba senmi yanlış yazdın rakamları güzelim yaaaa
benimde kafam karıştı valla
yok sen doğru yazdı isen kesin baskül bozuk cicim.
nazlım artık hiçç bırakmak yok bak tökezlemeden gidince ne güzel gidiyorsun yavaş ama emin adımlarla ....opuyorumnanaktangünaydın ablam hoşgeldin sanada hayırlı cumalar . belki daha az çıkabilirdim regli olucam bugün yarın inanılmaz şiştim .
kıs cadı kafamı bozma sanah sabah senin o günaydın diyişin yeter .kuzum ...ŞenizŞenizŞenizgeçen hafta alınan 900 gr'ın 500 gr'ı gitmiş sadece
yine takıma aldığınıza pişman ettim sizi :gitme:
narıncım dün sabah 63 yazdın ama allah söyletti galiba sen 69 lu kilolardaydın dimi..boshayallersmile dün yedigin turşu ve akşamki çay faslı (aceba bu faslı ne oluyor .)kötükedihüsogünaydın kızlar cumanız mübarek olsun bugün basküldeki rakam karşısında açıkçası kafam karıştı
perşembe sabahı 63.300 çıkmıştım dün dikkat edip aynen yememe ragmen 70.00 çıktı rakam.akşam geç saate kadar çay faslı oldu bununla mı alakalı bilemiyorum gündüz turşu yemiştim çok az onun tuzu ödem tutmamamı sebep oldu onuda bilemiyorum yani bu sabah maalesef 70.00 çıktım kızlar
günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bu günkü kilom 64 kaydirigubbakcemile2
vavvvvvvvvvv süpersin safiş çok güzel kilo vermişsin monti yaradı sana
narinim 69,3 yazmak istedi sanırım safişim .
kıs cadı kafamı bozma sanah sabah senin o günaydın diyişin yeter .kuzum ...ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?