Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun safişim, benimde tadım yok bugün daha da sürer bu birkaç gün böyle kaydirigubbakcemile3 ama ben tadsız halimlede kaynatırım topici :lepi:

bugün takımda kimsenin tadı yok sanırım . benimde burnum akmaya başladı bile

Kendimi eğlendirmeye çalışıyorum işte, bir sürüde işim var dönüp bakmıyorum bile, geyik sohbeti bölümüne başlık açayım diye düşünüyorum, kimse yazmasa bile gider gelir kendim yazarım diyorum

anam liliş ablam gelmiş görüyorum aşağıda . nasılsın ablacığım hoşgeldin

çatlak kiremit hoşgeldin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sen biran önce ver istifayı çık git evinde yat kaçırma bu havaları....

Geçmiş olsun safişim, benimde tadım yok bugün daha da sürer bu birkaç gün böyle kaydirigubbakcemile3 ama ben tadsız halimlede kaynatırım topici :lepi:

sağolasın birtanem geçecek inşallahhh

heee sende de tad yok dimek regl gecikmesinden kaynaklıdır o balım....

bugün takımda kimsenin tadı yok sanırım . benimde burnum akmaya başladı bile

ooyy deme sendemiii
geçmiş olsun :teselli:

çatlak diyorum işte yalanmı lülülülülülü lülülülülülü

selam kızlar nasılsınızŞeniz dün bütün gün hazırlık yaptım misafirim vardı yatılı kaldılar bide anca gittiler bende hemen size bakmaya geldim hihoyyyt

selam kızlar nasılsınızŞeniz dün bütün gün hazırlık yaptım misafirim vardı yatılı kaldılar bide anca gittiler bende hemen size bakmaya geldim hihoyyyt

hoşgeldin yumukum . takımcana bir keyifsiziz bugün . mevsim geçişlerinden kaynaklanıyor sanırım .

ayyy süper bir duygudur narinciğim tebrik ederim vallahi tabi keyfin yerine gelsin SENİN başarın tatlım :lepi:alkisalkisalkis fotoları da merakla bekiyorum opuyorumnanaktan

safinazcım çok geçmiş olsun canım..acil şifalar dilerim..kendine dikkat etopuyorumnanaktan

bitti şükür gözdem yerleştik rahatladık şimdide misafir gelen giden teleşı oluyo kaydirigubbakcemile3 Allah eksikliklerini göstermesin dostumuz arkadaşımız çok saolsunlar boş bırakmıyolar hemen hemen hergün misafirimiz var epeyde böyle gider sanırım yerimseniben

geçmiş olsun canım..dikkat et kendine de hasta olmadan atlat bitanem..benim de boğazlarım acıyor ılık-sıcak arası içecekler içiyorum sürekli

bende ilaç aldım canım ilerlemeden önüne geçeyim hastalığın . yoksa ben çok fena göz nezlesi olurum .

geçmiş olsun nazcım eminecim.valla benim 2hafta oldu,ancak toparlanabildim.
inat ettm ilaç içmicem diye.dayandım bitki çaylarına..faranjiti olanlara adaçayı içmelerini tavsiye ediyorum.boğaz için antiseptik özelliği var.yerimseniben

Geyik topicine başlık açtımkiiiii, gelirseniz takımı kirletmeden oradan buradan konuşuruz ki kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin yumukum . takımcana bir keyifsiziz bugün . mevsim geçişlerinden kaynaklanıyor sanırım .

bende ilaç aldım canım ilerlemeden önüne geçeyim hastalığın . yoksa ben çok fena göz nezlesi olurum .

geçmiş olsun nazlım bende aynıyım burnum hafiften akıp duruyo bu havalar çok tehlikelia.s

Kızlar merhabalar.. Nasılsınız. Benim bir koşuşturmacadır devam ediyor. Beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama merak edilecek düzeyde yine kayboldum ortalıktan. Zaten beni gören cennetlik gibi bişi di mi. sempatiksalakcinni

Birikmiş listelerimi vereyim diyeceğim ama o kadar çok biriktirdim ki hepsi karıştı artık. Ama rejimi bozmadım , aynı ayarda devam ediyorum. Tek fark Pazar gününden beri spor yapamıyorum. Artık bizimki hiç yerinde durmuyor. Müsade etmiyor. Babası tek başına baş edemez oldu. Biraz spora ara ver sonra yine başlarsın tek başıma yapamıyorum dedi. Ben de nankörlük yapmayayım dedim. Adam beni ne kadar zamandır idare ediyor sağolsun. O yüzden biraz spora ara vermek zorunda kaldım. Ama yeme düzeni aynı devam ediyor. Bu spordan kopuş tartıdaki azalışları etkileyecek ama ne yapalım artık. Baya bir yol katettim. Bundan sonrası da biraz daha ağır ilerlesin madem.

Sürücü kursuna da yazılmıştım bu arada. Ama yoğunluktan derslere gidemiyorum tabi. Evde çalışmaya da fırsat yaratamıyorum. Sizce çalışmadan olabilir mi bu iş. Ama zamanım yokki.

İşte bende durumlar böyle kızlar. Sizler nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Yarın tartıda bizi nasıl sonuçlar bekliyor acaba? boshayallersmile

Son düzenleme:
sabahtan beri çok yogundum ben müsait oldugumdada kk açılmadı.

nazoo bende merak ediyordum her akşam düzenli ufacık çocukla nasıl yapabildigini.

gözdem nerde bu topic bi bakayım eminimki çok cümbüş olur sen varsan orda

Özledik ve merak ettik nazocuğum, bebişini öp benim için, eşinin anlayışınada bravo vallahi, sende iyi düşünmüşsün bir süre sporsuzda olur yorma kendini, benim ehliyetim 10 yıllık oldu, 18 yaşıma basar basmaz aldırmıştı annem zorla sempatiksalakcinni çalışmadan olmuyor maalesef, hele motor asla akşamları biraz çalışmayı denesen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…