Geçmiş olsun safişim, benimde tadım yok bugün daha da sürer bu birkaç gün böyle kaydirigubbakcemile3 ama ben tadsız halimlede kaynatırım topici :lepi:
Çok fena kaynatırım guclubacismile ama bugün terazinin diğer kefesindeyim
Keyfim yok, nefret ediyorum gri havalardan, hala regl olamadım onun stresi dengesizliği şişliği var, bir dilim frambuazlı pasta yedim onun pişmanlığı var. Haaa birde ben çalışmak istemiyorum yaaa, şöyyyle gerine gerine uyumak istiyorum bu havalarda kafamçokkarıştı
Geçmiş olsun safişim, benimde tadım yok bugün daha da sürer bu birkaç gün böyle kaydirigubbakcemile3 ama ben tadsız halimlede kaynatırım topici :lepi:
bugün takımda kimsenin tadı yok sanırım . benimde burnum akmaya başladı bile
Kendimi eğlendirmeye çalışıyorum işte, bir sürüde işim var dönüp bakmıyorum bile, geyik sohbeti bölümüne başlık açayım diye düşünüyorum, kimse yazmasa bile gider gelir kendim yazarım diyorum
selam kızlar nasılsınızŞeniz dün bütün gün hazırlık yaptım misafirim vardı yatılı kaldılar bide anca gittiler bende hemen size bakmaya geldim hihoyyyt
kızçeler neredesinizzz
kızlar bu sabah bazanın altındaki kışlıklara bi bakayım dedim.pantalonlarım geçti elime bi giyeyim dedim kızlar hani şu tvde zayıflama hapları reklamlarında öncesi ve sonrası resimlerde pantalonlarının bollugunu gösterirleryaa hiç abartmıyorum aynen öyle oldu nasıl keyfim yerine geldi anlatamam.biz her hafta bi önceki haftadan beri nekadar kilo vermişiz diye dertleniyoruzyaa aslında genel olarak bakmak lazım olaya.gerçekten çok mutlu oldum.kızkardeşimden rica edeceğim o şekilde resimlerimi çekip albüme koyacagım bakalım siz ne yorum yapacaksınız.
bugün takımda kimsenin tadı yok sanırım . benimde burnum akmaya başladı bile
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine de hasta olmadan atlat bitanem..benim de boğazlarım acıyor ılık-sıcak arası içecekler içiyorum sürekli
hoşgeldin yumukum . takımcana bir keyifsiziz bugün . mevsim geçişlerinden kaynaklanıyor sanırım .
bende ilaç aldım canım ilerlemeden önüne geçeyim hastalığın . yoksa ben çok fena göz nezlesi olurum .
Kızlar merhabalar.. Nasılsınız. Benim bir koşuşturmacadır devam ediyor. Beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama merak edilecek düzeyde yine kayboldum ortalıktan. Zaten beni gören cennetlik gibi bişi di mi. sempatiksalakcinni
Birikmiş listelerimi vereyim diyeceğim ama o kadar çok biriktirdim ki hepsi karıştı artık. Ama rejimi bozmadım , aynı ayarda devam ediyorum. Tek fark Pazar gününden beri spor yapamıyorum. Artık bizimki hiç yerinde durmuyor. Müsade etmiyor. Babası tek başına baş edemez oldu. Biraz spora ara ver sonra yine başlarsın tek başıma yapamıyorum dedi. Ben de nankörlük yapmayayım dedim. Adam beni ne kadar zamandır idare ediyor sağolsun. O yüzden biraz spora ara vermek zorunda kaldım. Ama yeme düzeni aynı devam ediyor. Bu spordan kopuş tartıdaki azalışları etkileyecek ama ne yapalım artık. Baya bir yol katettim. Bundan sonrası da biraz daha ağır ilerlesin madem.
Sürücü kursuna da yazılmıştım bu arada. Ama yoğunluktan derslere gidemiyorum tabi. Evde çalışmaya da fırsat yaratamıyorum. Sizce çalışmadan olabilir mi bu iş. Ama zamanım yokki.
İşte bende durumlar böyle kızlar. Sizler nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Yarın tartıda bizi nasıl sonuçlar bekliyor acaba? boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?