Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy canımm sakın moralini bozma birtanem normal durumlar bunlar takma kafana sen tatlım eşinin söylediklerinede takılma boşver.
Benim eşimde mesela benim ideal kilomun 55 olduğunu söyledi şaşırdım bugüne kadar çünkü hep sen iyisin fazlan yok derdi sanırım moralim bozulmasın diye böyle diyordu diyete de başlayınca ve kiloların gittiğini görünce heralde beni gaza getirmek için söyledi aman boşver canım yaaaa madem spora ağırlık vermek istiyorsun fırsatın varsa yazıl bir kursa düzenli git o zaman faydasını görürsün. Ben malesef fırsat bulamıyorum spora minik kızım sebebi ile....

Sabitim bu hafta o kadar spora rağmen 1 dilim frambuazlı pasta yüzünden, üstüne üstlük bugün gene terazinin öbür kefesindeyim, şu kar yağasada gri havalardan kurtulsam afakanlar basıyor :1ninca:

Nazzoocum seni ve kirazı çok özledim canım :1hug: azmine hayranım eşinin anlayışı ve desteğine de..spora biraz arar verip tekrar aynı düzene dönersen kimbilir metabolizma daha da hızlanır belki

safişçim tebrikler canım harika bir rakam .benim eşimde seninki gibi beni gaza getirmek için yapıyor ben 86 kiloyken hiç kilo lafı etmezdi.benim kız 5.5 yaşında giderken salona yanımda götüreceğim bakalım çenesinden dolayı bizi kovasıya kadar idare edeceğim.

gözdem buldum canım topici maşallah hemende sayfalar atlanmış.gözdem farkı bu.sen sporu nerde yapıyorsun tatlım salonamı gidiyorsun yoksa evde mi

gözdem buldum canım topici maşallah hemende sayfalar atlanmış.gözdem farkı bu.sen sporu nerde yapıyorsun tatlım salonamı gidiyorsun yoksa evde mi

Ben havuza gidiyordum denizim, ramazanda bırakmak zorunda kaldım, şimdi de iş çıkışı gidince dönüşüm çok problem oluyor otobüslerde falan, korkuyorum gece 10 gibi bitiyor çünkü, araba konusunda da 2 kez kaza yaptığımdan ve slalom şeklinde kullandığımdan pek verilmiyor araba bana, ablamın kullanması tercih ediliyor sempatiksalakcinni akşamları da dönüşüm problem olduğundan evde bantta yürüyorum da ben yüzmek istiyorum ya yürümekten sıkıldım, ay ben bu ara herşeyden sıkıldım zaten :dilcikar:

günaydın kızlar
benim moralim çok bozuk.. kekin yüzünden mi. sporsuzluktan mı yoksa reglden mi bilmiyorum ama maalesef 62.7 kg geldim busabah mafoldumben sizlerden çok özür diliyorum takımım adına okadar suçlu hisssediyorum ki kendimi mafoldumben
61.7/62.7/+1/+%1.62 sanırım ama yine de yüzdelik kısmından emin olamadım Nazlıcığım

yüzden doğru canım . sıkma canını emineciğim . montiyi kaçamaksız yapmaya devam et bak gör nasıl gidecek kilolar . ben 3 hafta aynı kiloda takılı olduğumu biliyorum . onun için pes etmek yok önümüzdeki maçlara bakacağız .

gözdem bende band var eşim almıştı.çok sıkıcı .birde ben artık çok sıkıldım iş ev arası.yaptıgım tek şey sosyalleşmek adına haftada bir arkadaşlarla bir iki saatliğine bir araya gelmek.salona gitmek belki iyi gelir belki spora yapmayı sevmeme sebep olur bakalım artık hayırlısı.bende aynı senin gibiyim herşeyden sıkıldım.sabah ütüyaparken ütü yapmaktan bile okadar sıkılmışımki ütüyü duvara fırlatıyordum bu havalar yaramadı bize yaa

canım benim yaa okadar moralim bozuldu ki zaten reglim gecikti ozaman da iştahım acçık tatlı krizim çoktu şimdi reglimin 3.günü inşallah şişkinliktir ama spor da yapamıyorum buaralar anneme tiroid için ameliyet dedi doktoru dün zehirli iç guatrı var 14 yıldır falan tedavi görüyordu..ameliyat çoğu zaman kesin çözüm de olmuyor ömür boyu dışarıdan hormon alınarak yaşanıyor ve ameliyat da riskli bölgede ses telleri bulunuyor ve kalıcı hasarlar oluşabiliyor..denizli de ameliyat kararı çıktı da atom(radyoaktifiyot tedavisi) de olabilir dediler annem ameliyat olmak istemiyordu ama izmir de kendi özel doktorunu aradı KBB uzmanı Doç.dir kendisi ve benim burun ameliyatımı da yaptı mükemmel bir doktor lakabı 'altın parmak' o da izmirde de baktırmasını orada da ameliyat isterse atom tedavisindense ameliyat olmasını önerdi..annemin de aklı karıştı ama izimirde de kontrollerine gitmeyi düşünüyor..benim moralim bozukken çok yerim sanki sinirimi yemekten alır gibi dün annem hastaneden gelince 1 tane de çikolata yemiştim sanki derdime çare oldu dimi mafoldumben..

sağol canımın içiiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok ben biliyorum aslında eşimin neden böyle yaptığını bana
önceden beni kucaklar evin içinde gezdirirdi şimdi kaldıramıyor ondan zaaarrr

oyyy canım ne güzel sen kızı büyütmüşsün benimki henüz on beş aylık ne durdan anlıyor nede yapma demekten anlıyorda gerçi işine gelmiyor zillinin birisinin sürekli onun peşinde olması gerek yoksa olmaz yani.
bu yüzden bende gidemiyorum spora evde de yapamıyorum minikin ğeşinde koşmaktan...

şşştttt noliii lööö sıkılmaa kendine gel huuuuuu lmaz:

aaaaaaaaaaa ama kızlar noluyor size kendinize gelin anacım yaaaa silkelenin azcık sempatiksalakcinni

ANNENE GEÇMİŞ OLSUN EMİNECİĞİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DOKTORLAR DOĞRU KARARI VERİRDE ANNEN BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞUR . SENDE SIKMA CANINI HERŞEY BİZ İNSANLAR İÇİN BU ARADA ÇİKOLATADA YEMİŞİZ GÖZÜMDEN KAÇTI SANMA klava:klava:

iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan inşallah en doğru karar verilir böyle arada kalmak zor oluyor çünkü
evet canım ben zaten söylemesem kendimi daha kötü hissediyorum kaçamaklarımın söyleyim ki nerede yanlış olduğunu siz de bilin ben tatlı yediğim zamanlar kilo veremiyorum..spor da yapamayınca alıyorum böyle işte klava:

safişçim tebrik ederim canım seni çok güzel kilo vermişsin alkisalkisalkis monti harika birşey zaten..ama yapabilene tabii

sağol birtanem umarım bu kayıp kiloların devamı gelir tam böyle güzelce kilo verirken inşallah takılıp kalmam bir yerlerde....

Evet monti harika imiş ben hiç bir sıkıntı çekmedim uygularken ilk bir haftayı geçtinmi gerisi geliyor gerçekten umarım bundan sonra da böyle devam eder.

Sizede çok geçmiş olsun canım yaa annenin işi çok zor valla allah yardımcınız olsun acil şifa versin rabbim....

canımm inşallah takılmalar yaşamazsın Nazlı,aeben abla ve ben çok takılma yaşıyoruz önceden böyle kaçamak yapmazken de takılıyordum ben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…