düzelttim rakamı kızlar 69.300 nerde bende 63 lü rakamlar sanırım ben 70 den hiçbir zaman kurtulamayacagım birisi bana beddua mı etti ne .eşimde durup durup kaç kilosun diye soruyor bende sürekli 69 ile 70 arası gidip geliyorum diyorum bu sabah bana hala mı aynı bi 65 olamadın gitti dedi o böyle sıkbogaz ettikçe ben hepten bitiyorum.yaklaşık 1 yıl olacak.çok şükür hızla verip hızla tekrar almadım agır agır gitti ama şu 69 zincirini bir türlü kıramadım ve artık harbi sinir lerim bozulmaya başladı.bende anladım ki artık sporsuz olmayacak tüm gün oturarak çalışıyorum.evdeki bandada dur şunu yapayım dur şuda bitsin derken hergün çıkamıyorum.bende karar aldım kızlar spor salonuna yazılacagım.belki tükenen motivasyonumu yeniden kazanırım
gözdem buldum canım topici maşallah hemende sayfalar atlanmış.gözdem farkı bu.sen sporu nerde yapıyorsun tatlım salonamı gidiyorsun yoksa evde mi
günaydın kızlar
benim moralim çok bozuk.. kekin yüzünden mi. sporsuzluktan mı yoksa reglden mi bilmiyorum ama maalesef 62.7 kg geldim busabah mafoldumben sizlerden çok özür diliyorum takımım adına okadar suçlu hisssediyorum ki kendimi mafoldumben
61.7/62.7/+1/+%1.62 sanırımama yine de yüzdelik kısmından emin olamadım Nazlıcığım
yüzden doğru canım . sıkma canını emineciğim . montiyi kaçamaksız yapmaya devam et bak gör nasıl gidecek kilolar . ben 3 hafta aynı kiloda takılı olduğumu biliyorum . onun için pes etmek yok önümüzdeki maçlara bakacağız .
safişçim tebrikler canım harika bir rakam .benim eşimde seninki gibi beni gaza getirmek için yapıyor ben 86 kiloyken hiç kilo lafı etmezdi.benim kız 5.5 yaşında giderken salona yanımda götüreceğim bakalım çenesinden dolayı bizi kovasıya kadar idare edeceğim.
Ben havuza gidiyordum denizim, ramazanda bırakmak zorunda kaldım, şimdi de iş çıkışı gidince dönüşüm çok problem oluyor otobüslerde falan, korkuyorum gece 10 gibi bitiyor çünkü, araba konusunda da 2 kez kaza yaptığımdan ve slalom şeklinde kullandığımdanpek verilmiyor araba bana, ablamın kullanması tercih ediliyor sempatiksalakcinni akşamları da dönüşüm problem olduğundan evde bantta yürüyorum da ben yüzmek istiyorum ya yürümekten sıkıldım, ay ben bu ara herşeyden sıkıldım zaten :dilcikar:
gözdem bende band var eşim almıştı.çok sıkıcı .birde ben artık çok sıkıldım iş ev arası.yaptıgım tek şey sosyalleşmek adına haftada bir arkadaşlarla bir iki saatliğine bir araya gelmek.salona gitmek belki iyi gelir belki spora yapmayı sevmeme sebep olur bakalım artık hayırlısı.bende aynı senin gibiyim herşeyden sıkıldım.sabah ütüyaparken ütü yapmaktan bile okadar sıkılmışımki ütüyü duvara fırlatıyordum bu havalar yaramadı bize yaa
simeranya canım kaç kilosun sen çizelgen yokta ??
canım benim yaa okadar moralim bozuldu ki zaten reglim gecikti ozaman da iştahım acçık tatlı krizim çoktu şimdi reglimin 3.günü inşallah şişkinliktir ama spor da yapamıyorum buaralar anneme tiroid için ameliyet dedi doktoru dün zehirli iç guatrı var 14 yıldır falan tedavi görüyordu..ameliyat çoğu zaman kesin çözüm de olmuyor ömür boyu dışarıdan hormon alınarak yaşanıyor ve ameliyat da riskli bölgede ses telleri bulunuyor ve kalıcı hasarlar oluşabiliyor..denizli de ameliyat kararı çıktı da atom(radyoaktifiyot tedavisi) de olabilir dediler annem ameliyat olmak istemiyordu ama izmir de kendi özel doktorunu aradı KBB uzmanı Doç.dir kendisi ve benim burun ameliyatımı da yaptı mükemmel bir doktor lakabı 'altın parmak' o da izmirde de baktırmasını orada da ameliyat isterse atom tedavisindense ameliyat olmasını önerdi..annemin de aklı karıştı ama izimirde de kontrollerine gitmeyi düşünüyor..benim moralim bozukken çok yerim sanki sinirimi yemekten alır gibi dün annem hastaneden gelince 1 tane de çikolata yemiştim sanki derdime çare oldu dimi mafoldumben..
ANNENE GEÇMİŞ OLSUN EMİNECİĞİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DOKTORLAR DOĞRU KARARI VERİRDE ANNEN BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞUR . SENDE SIKMA CANINI HERŞEY BİZ İNSANLAR İÇİN BU ARADA ÇİKOLATADA YEMİŞİZ GÖZÜMDEN KAÇTI SANMAklava: klava:
safişçim tebrik ederim canım seni çok güzel kilo vermişsin alkisalkisalkis monti harika birşey zaten..ama yapabilene tabii
sağol birtanem umarım bu kayıp kiloların devamı gelir tam böyle güzelce kilo verirken inşallah takılıp kalmam bir yerlerde....
Evet monti harika imiş ben hiç bir sıkıntı çekmedim uygularken ilk bir haftayı geçtinmi gerisi geliyor gerçekten umarım bundan sonra da böyle devam eder.
Sizede çok geçmiş olsun canım yaa annenin işi çok zor valla allah yardımcınız olsun acil şifa versin rabbim....
geçmiş olsun anneciğine eminecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?