İşten ayrılmak için patronun yanına girdim, bir müddet çalışamayacağımı ayrılmak istediğimi söylerken ağlamaya başladım, kendimi iyi hissetmiyorum bir süre çalışmayacağım dedim, patron izin vermedi, seni kaybedemem evladım, git 1 ay dinlen, 15 gününü senelik izninden keseriz kalanınıda ücretsiz izin olarak gösteririz dedi, sarımsaklıda evimiz var, bir süre orada kalacağım tek başıma, annemlerlede konuştum, laptopumuda götürürüm net bağlantısı da var oradaki evimizde ama istemiyorum bu ara net falan, sizi çok seviyorum, bende sizi çok özlerim nazlım gelirim arada
günaydın 6.takım çıtırları
İşten ayrılmak için patronun yanına girdim, bir müddet çalışamayacağımı ayrılmak istediğimi söylerken ağlamaya başladım, kendimi iyi hissetmiyorum bir süre çalışmayacağım dedim, patron izin vermedi, seni kaybedemem evladım, git 1 ay dinlen, 15 gününü senelik izninden keseriz kalanınıda ücretsiz izin olarak gösteririz dedi, sarımsaklıda evimiz var, bir süre orada kalacağım tek başıma, annemlerlede konuştum, laptopumuda götürürüm net bağlantısı da var oradaki evimizde ama istemiyorum bu ara net falan, sizi çok seviyorum, bende sizi çok özlerim nazlım gelirim arada
gözdem nasıl kendini iyi hisedeceksen . ama medem net var bzileride unutma ...olumunekankayizsmileİşten ayrılmak için patronun yanına girdim, bir müddet çalışamayacağımı ayrılmak istediğimi söylerken ağlamaya başladım, kendimi iyi hissetmiyorum bir süre çalışmayacağım dedim, patron izin vermedi, seni kaybedemem evladım, git 1 ay dinlen, 15 gününü senelik izninden keseriz kalanınıda ücretsiz izin olarak gösteririz dedi, sarımsaklıda evimiz var, bir süre orada kalacağım tek başıma, annemlerlede konuştum, laptopumuda götürürüm net bağlantısı da var oradaki evimizde ama istemiyorum bu ara net falan, sizi çok seviyorum, bende sizi çok özlerim nazlım gelirim arada
merhaba kızlar olan oldu ve ben çok fena hastalandım dün gece.geçen sefer ayakta atlatmıştım.bunun üzerine birde diş agrısı ama daha fenası varmış kızım çok hastalandı sabaha kadar öksürükten boguldu çocuk.kendimi unuttum zaten çocukla ilgilenmekten şuan evdeyiz göndermedim kreşe.ama birazdan anneme bırakıp işe gitmem gerek bugün önemli işlerim var bugünü atlatırsam yarından sonra evde kalırım.cuma eşimin memleketine gidecektik cumartesi pazar üstüste sünnet ve düğün var.nasıl gideceğiz bu halde bilmiyorum.ayy hiçbirşeye garantimiz yok yaa boşu boşuna hayatı planlıyoruz daha dogrusu kendimizi kandırıyoruz.hayat kendi bildigi gibi akıp gidiyor oysa.Allah beterinden korusun bende durum böyle haber vereyim dedim .bu ara pek giremeyebilirim.
Nazlım uğrarım arada-ama sen bu hafta geri dönmek üzere ayır beni olurmu, neslişim kendimi iyi hissetmiyorum kilo kaybetmeye başladım yüzüm gözüm sapsarı olmaya başladı,oysaki benim yüzüm ışıl ışıl ve aydınlıktır,sağlık fışkırırdı, saçımı bile taramıyorum makyajı geçtim, annemleri falan da istemiyorum yanımda, ama elifim seni isterim sempatiksalakcinni
Uğrarım size arada belkide sık sık neler olabileceğini bilemiyorum, öyle çalkantılıyımki, neslişim bana olması çok uzak ihtimal artık, ama dersenizki bizim hepimizin ailesi var seni bekar bekar istemeyiz olsun ben kalbime taş basarım gene de :sinifsinif:
Nazlım uğrarım arada-ama sen bu hafta geri dönmek üzere ayır beni olurmu, neslişim kendimi iyi hissetmiyorum kilo kaybetmeye başladım yüzüm gözüm sapsarı olmaya başladı,oysaki benim yüzüm ışıl ışıl ve aydınlıktır,sağlık fışkırırdı, saçımı bile taramıyorum makyajı geçtim, annemleri falan da istemiyorum yanımda, ama elifim seni isterim sempatiksalakcinni
Uğrarım size arada belkide sık sık neler olabileceğini bilemiyorum, öyle çalkantılıyımki, neslişim bana olması çok uzak ihtimal artık, ama dersenizki bizim hepimizin ailesi var seni bekar bekar istemeyiz olsun ben kalbime taş basarım gene de :sinifsinif:
merhaba kızlar olan oldu ve ben çok fena hastalandım dün gece.geçen sefer ayakta atlatmıştım.bunun üzerine birde diş agrısı ama daha fenası varmış kızım çok hastalandı sabaha kadar öksürükten boguldu çocuk.kendimi unuttum zaten çocukla ilgilenmekten şuan evdeyiz göndermedim kreşe.ama birazdan anneme bırakıp işe gitmem gerek bugün önemli işlerim var bugünü atlatırsam yarından sonra evde kalırım.cuma eşimin memleketine gidecektik cumartesi pazar üstüste sünnet ve düğün var.nasıl gideceğiz bu halde bilmiyorum.ayy hiçbirşeye garantimiz yok yaa boşu boşuna hayatı planlıyoruz daha dogrusu kendimizi kandırıyoruz.hayat kendi bildigi gibi akıp gidiyor oysa.Allah beterinden korusun bende durum böyle haber vereyim dedim .bu ara pek giremeyebilirim.
geçmiş olsun narin ... çocuklar hasta olana kadar kendimiz olsak daha iyi valla .merhaba kızlar olan oldu ve ben çok fena hastalandım dün gece.geçen sefer ayakta atlatmıştım.bunun üzerine birde diş agrısı ama daha fenası varmış kızım çok hastalandı sabaha kadar öksürükten boguldu çocuk.kendimi unuttum zaten çocukla ilgilenmekten şuan evdeyiz göndermedim kreşe.ama birazdan anneme bırakıp işe gitmem gerek bugün önemli işlerim var bugünü atlatırsam yarından sonra evde kalırım.cuma eşimin memleketine gidecektik cumartesi pazar üstüste sünnet ve düğün var.nasıl gideceğiz bu halde bilmiyorum.ayy hiçbirşeye garantimiz yok yaa boşu boşuna hayatı planlıyoruz daha dogrusu kendimizi kandırıyoruz.hayat kendi bildigi gibi akıp gidiyor oysa.Allah beterinden korusun bende durum böyle haber vereyim dedim .bu ara pek giremeyebilirim.
güzel bir sopa seni paklarya neyse dövmeyim kıyamam ....:1closedeyes:.Nazlım uğrarım arada-ama sen bu hafta geri dönmek üzere ayır beni olurmu, neslişim kendimi iyi hissetmiyorum kilo kaybetmeye başladım yüzüm gözüm sapsarı olmaya başladı,oysaki benim yüzüm ışıl ışıl ve aydınlıktır,sağlık fışkırırdı, saçımı bile taramıyorum makyajı geçtim, annemleri falan da istemiyorum yanımda, ama elifim seni isterim sempatiksalakcinni
heeeyyyy takım arkadaşlarım nerelerdesinizzz yaaaa
ben burdayım
bendee olumunekankayizsmile
............
selam kıslar
nasılsınız bugün? Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?