Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim yalnız kal kafanı dinle ama çokta yalnız kalıp kendi iç dünyana kapanma güzelim bu senin için iyi olmayabilir.
Umarım neşe dolu kıpır kıpır fıkır fıkır halinle geri dönersin
buraları fazla sensiz bırakma bebekim.... :teselli: :teselli:

günaydın 6.takım çıtırları

Günaydıııınnnnnnnnn

bende geliyim mi :1hug: takılırız beraber kafa dinleriz

gözdem nasıl kendini iyi hisedeceksen . ama medem net var bzileride unutma ...olumunekankayizsmile
böyle durumlarda yanlız kalmakmı kalabalıga karışmakmı daha yararlı bilemedim ama .boshayallersmile

merhaba kızlar olan oldu ve ben çok fena hastalandım dün gece.geçen sefer ayakta atlatmıştım.bunun üzerine birde diş agrısı ama daha fenası varmış kızım çok hastalandı sabaha kadar öksürükten boguldu çocuk.kendimi unuttum zaten çocukla ilgilenmekten şuan evdeyiz göndermedim kreşe.ama birazdan anneme bırakıp işe gitmem gerek bugün önemli işlerim var bugünü atlatırsam yarından sonra evde kalırım.cuma eşimin memleketine gidecektik cumartesi pazar üstüste sünnet ve düğün var.nasıl gideceğiz bu halde bilmiyorum.ayy hiçbirşeye garantimiz yok yaa boşu boşuna hayatı planlıyoruz daha dogrusu kendimizi kandırıyoruz.hayat kendi bildigi gibi akıp gidiyor oysa.Allah beterinden korusun bende durum böyle haber vereyim dedim .bu ara pek giremeyebilirim.

Nazlım uğrarım arada-ama sen bu hafta geri dönmek üzere ayır beni olurmu, neslişim kendimi iyi hissetmiyorum kilo kaybetmeye başladım yüzüm gözüm sapsarı olmaya başladı,oysaki benim yüzüm ışıl ışıl ve aydınlıktır,sağlık fışkırırdı, saçımı bile taramıyorum makyajı geçtim, annemleri falan da istemiyorum yanımda, ama elifim seni isterim sempatiksalakcinni
Uğrarım size arada belkide sık sık neler olabileceğini bilemiyorum, öyle çalkantılıyımki, neslişim bana olması çok uzak ihtimal artık, ama dersenizki bizim hepimizin ailesi var seni bekar bekar istemeyiz olsun ben kalbime taş basarım gene de :sinifsinif:

çok geçmiş olsun narincim :teselli:

tamam sen adresi ver ben kaçarım yanına olumunekankayizsmile

kuzucuk dinlen bomba gibi dön aramıza opuyorumnanaktan hayatta hiçbişey senden daha önemli değil unutma Şeniz Şeniz

tamam gülüm ben ayarlarım bu hafta . sen bizim başımızın tacı cadımızsın . seni iyi gördükçe bizde mutlu oluyoruz . sen kötüyken bizde seninle kötü oluyoruz canım neden istemeyelim seni . inşallah en kısa zamanda düzel eski simoş olarak geri dön aramıza seni seviyoruz cadı

bebeğine ve sana çok geçmiş olsun narinim ALLAH tez zamanda acil şifalar versin

narincim sanada kuzunada çok çok geçmiş olsun canım:1hug:,hayatı planlama konusunda çok haklısın, maalesef bazen boşu boşuna kendimizi paralıyoruz,kendimden biliyorum planladığımız hiç bişi bizim istediğimiz gibi olmuyo,bazen akışına bırakmak lazım hayatıa.s

kıyamam sana bitanem,kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap canım,hem bekar bekar istemeyiz lafınıda duymamış olayımikuzucum canımızsın sen bizim ya,tatlı cadı,hem hayatın bize neler göstereceğini önceden bilemeyiz dimi,mutluluk eminim çok yakınlarda gözdemim,sadece sabır birazcık,çok özletme kendini opuyorumnanaktan

geçmiş olsun narin ... çocuklar hasta olana kadar kendimiz olsak daha iyi valla ..

güzel bir sopa seni paklarya neyse dövmeyim kıyamam ....:1closedeyes:.

ooyyy canım yaa çok çok geçmiş olsun umarım sende minik kızında biran önce toparlanırsınız tatlım Acil Şifalar diliyorum size opuyorumnanaktan

umarım ağzın kulaklarında geri dönersin tatlım :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…