Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam nevroşum hoşgeldin

öğlen yemekte pırasa ve bulgur pilavı varmış ama ben bizim teyzenin yaptığı pırasayı daha doğrusu yeni pişmiş pırasayı yiyemem :bbo:

akşam da fırında tavuk salata yoğurt zemuszemus

HALA AYNI TEYZEMİ YEMEK YAPIYOR ELİFİM ....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sağol nevracığım biz iyiyiz sen nasılsın canım .

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA NEVKUŞ ..Şeniz

sağolun kıslar,

iyilik ne olsun işte..evi düzene soktum geldim. b süre misafir gelmezse ayağımı uzatıp kafa dinleyecem işte..

geçmişi tem okuyamadım ama kirazııım mutluluklar canım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
resimlerine de en kısa zamanda bakacam inşallah...

bu arada simoşcuğum biraz sıkılmış kafa mı dinleyeceksin? canım senin için herşeyin en iyisini diliyorum güzel kalpli güzel arkadaşım...:Saruboceq:

bugünkü menümle başlayayım kıslar tekrardan
2 tam ekmeğe tost
köfte, ayran,salata
patlıcan yemeği, yoğurt,salata
akşama 2 elma yerim..

selam kızlaropuyorumnanaktan
bugünkü menüm
kahvaltı
3 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak açık çay
öğle
balık ve bol salata
ara
1 elma
akşam
kereviz yemeği
yoğurt
salata
bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım bunlar
az önce pilatesimi de yaptım gün boyu da adaçayı ve yeşil çay içmeyi planlıyorum..
yalnız daha önce 2.5-3 lt su içerken havalar soğuyunca 1 lt falan içmeye başladım

gözdem kendine dikkat et, kafanı dağıt ama bizi de sensiz çok bırakma bitanem:1hug:sositososito

narinciğim geçmiş olsun tatlım,hastalık zamanı cidden ben de çok kötü hissediyorum iki gündür sonum ciddi hastalık gibi..ama ılık şeyler içmeyi ve C vitamini almayı ihmal etme canımopuyorumnanaktan

selam kızlar,eşim bu hafta izinli pcyi biraz boş bıraktı bende hemen gelip bi bakayım dedim sizlere zemuszemus,kirazım hayırlı uğurlu olsun bitanem resimlerine baktım harika görünüyosunuz Allah mutlulığunuzu daim etsin cnm :Saruboceq: simoşun nesi var pek geçmişe bakamadım fisfisfis narincim sanada geçmiş olsun cnm :teselli:

hg canım iyilik senden nbr? olumunekankayizsmile

yeni evinin resimlerini eklemiyo musun?

bebiş çalışmalarına başladın mı bakıyım :jeyyar:

resimlerini ekliyim cnm nasıl ekleniceni tam bilmiyorum ama deniyim bakalım beğencekmisiniz kaydirigubbakcemile3 bebiş için şöle mayıs haziran gibi düşünüyoruz şuan bi tedavi görüyorum geçenlerde bi biopsi olmuştum belki hatırlarsın doktor 6-7 aylık bi ilaç tedavisi verdi sonrasında nasipse inş. aklinialirimsmile

albümüne ekle daha kolay olur bence

ya da evim güzel evime konu aç

hızlıresimyükle'den yükle resimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…