kızlar ben buralardayım ama inanılmaz yoğunum,fiş geçmekten gözlerim ağrıdı,sanırım bu hafta böle geçicek..
bu arada bugün reglim bitiyo (evlendiğimin 3.günü regl oldum üstelik istanbula giderken yolda)akannehir ama benim canım acayip tatlı istiyo,ve maalesef yiyorumda,iştahımın maşallahı var,kendime acilen baskül almam lazım
safinazcım sanırım ben yokken dahil olmuşsun takıma,hoşgeldin canım,opuyorumnanaktanneslihan ben..kaptan yardımcısıyım,10 günlük bi evlilik izninden sonra tekrar burdayım,sanırım sende monti yapıyosun,bende montiyle çok güzel kilolar verdim ama maalesef bayramdan sonra bi türlü adapte olamadım ve bırakmak zorunda kaldım,:kedi:inş.kendimi toparlayıp tekrar başlıcam
Bende regli olsamda kurtulsam artık çok fena şiştim göğüslerim kocaman oldum. Karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi ama hala bişey yok en son 13 eylülde olmuşum baktım şimdi ya aynı tarihte yada bir kaç gün sonra oluyorum . Sivilcede bastı yüzümü offffffffffffffff
sarsmak ki nasıl sarsmak ben de kendini toparlayamayanlardanım maalesef ne güzel montiye başlamış 4 günde de 1.7kg vermiştim ama araya regl girince neslişçiğim gibi ben de tatlılara hayır diyemedim iştesonra da sporu bırakınca kilolar hooop geldi
Bende regli olsamda kurtulsam artık çok fena şiştim göğüslerim kocaman oldum. Karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi ama hala bişey yok en son 13 eylülde olmuşum baktım şimdi ya aynı tarihte yada bir kaç gün sonra oluyorum . Sivilcede bastı yüzümü offffffffffffffff
kirazım gelmiş gitmiş.özletme kendini daha fazla kirazz.lütfen dikkatli ol yemeklere karşıda sonrası biliyorsunki büyük bir pişmanlık ve artı kilo olarak dönüyor bize .
kızlar ben çok fena hasta olacagım galiba.gözlerim kapanıyor başım agrıyor ateşim var gibi.eve gidip yatmak istiyorum.ama birsürü işim varrrrr delikafadulden
kirazım gelmiş gitmiş.özletme kendini daha fazla kirazz.lütfen dikkatli ol yemeklere karşıda sonrası biliyorsunki büyük bir pişmanlık ve artı kilo olarak dönüyor bize .
kızlar ben çok fena hasta olacagım galiba.gözlerim kapanıyor başım agrıyor ateşim var gibi.eve gidip yatmak istiyorum.ama birsürü işim varrrrr delikafadulden
geçmiş olsun narinim dikkat et kendinekirazım gelmiş gitmiş.özletme kendini daha fazla kirazz.lütfen dikkatli ol yemeklere karşıda sonrası biliyorsunki büyük bir pişmanlık ve artı kilo olarak dönüyor bize .
Kızlar ben çok fena hasta olacagım galiba.gözlerim kapanıyor başım agrıyor ateşim var gibi.eve gidip yatmak istiyorum.ama birsürü işim varrrrr delikafadulden
kıyamam sana dikkat et kendine canım bugün ben de öyleyim başım kazan gibi sesim bile değişti herkes geçmiş olsun diyor zaten vücudum da kaç gündür halsiz,kırgın gibi sporu da oyüzden yapamıyorum mafoldumben
selam kıslar,
misafirleri yolculadık.. Ev herhalde birkaç güne anca toplanacak.. öldüm valla ya... Bi de yorgunluk var ki sormayın gitsin..adetim de bi garip oldu bu sefer..herhalde havalardan neyse herşeyi hal yoluna koydum mu yine buralarda olcem inşallah..
Sizler ne yaptınız pek bakınamadım herkes iyidir umarım..ösledim yahuu...olumunekankayizsmile
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben nöbetten çıkamadım daha saat 09.00u bekliyorum
haklısın safinazcığım veremiyoruz bari almasak ama kilolar çok kötü hemen geliyorlar bünyen de benim gibi zor verip çabuk alıyorsa farkına bile veremeden yapışıyorlar üzerine
günaydın safişim , günaydın meleğim
günaydın şekerler
kızlar montide kabağı nasıl pişiriyosunuz? mücver için almıştım ama montiye başladım tekrar bugün mücver olmaz .kabakla ne yemek yapıyosunuz?
monti amca isyan ediyo bana artık başla bırak ,başla bırak :kedi: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?