Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

woowwww tatlıları götürüyorsun dimek ohh afiyet olsun bakalım onlar nasıl ericek şekerim

evet canım yeni katıldım aslında ben monti topiğinde idim ama aeben abla ve naz beni takıma dahil etti kötümü oldu hayır benim için çok çok iiy oldıu iki hafta oldu buaya geleli monti yapalı ve ben iki haftada üç kil kaybettim neden gideyimki burdayım ben erisemde incelsemde burdayımmmm kötükedihüso kötükedihüso

evliliğin hayırlı uğurlu olsun şekerim allah tamamına erdirsin her iki tarafada pişmanlık vermesin. Şimdi kilo vermen dahada zorlaşır eşine ilk günlerin hevesi ile çeşit çeşit yemekler yapmak istersin eve misafir alırsın misafirliğe gidersin dışarda yersiniz falan derken biraz dikkatsizkik olabilir. Ama istedikten sonra insanın yapamayacağı bir şey yok dimi şeker..... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
burdaki çoğu arkadaş ramazandan ve bayramdan sonra toparlanmamış malesef sarsmış baya arkadaşları.... kafamçokkarıştı

sarsmak ki nasıl sarsmak ben de kendini toparlayamayanlardanım maalesef ne güzel montiye başlamış 4 günde de 1.7kg vermiştim ama araya regl girince neslişçiğim gibi ben de tatlılara hayır diyemedim işte sonra da sporu bırakınca kilolar hooop geldi

Bende regli olsamda kurtulsam artık çok fena şiştim göğüslerim kocaman oldum. Karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi ama hala bişey yok en son 13 eylülde olmuşum baktım şimdi ya aynı tarihte yada bir kaç gün sonra oluyorum . Sivilcede bastı yüzümü offffffffffffffff

ayyy inş hemen gelir cnm ben bu aya o gecikmeyi yaşadım da nekadar gerginlik rahatsızlık hissettim,iştahım açıldı ooof offf montimi oyüzden bıraktım kaçamaklar girdi mafoldumben

kirazım gelmiş gitmiş.özletme kendini daha fazla kirazz.lütfen dikkatli ol yemeklere karşıda sonrası biliyorsunki büyük bir pişmanlık ve artı kilo olarak dönüyor bize .

kızlar ben çok fena hasta olacagım galiba.gözlerim kapanıyor başım agrıyor ateşim var gibi.eve gidip yatmak istiyorum.ama birsürü işim varrrrr delikafadulden

ayy bu kötü işte canım yaa veremiyorsunuz bari keşke almasanız o zaman bıraktığınız yerden başlamak gibi olur. Uğraş uğraş sonrada tekrar başa dön neyse çabuk adapte olunda bari kurban bayramına kadar biraz hafifleyelim anacım hepimiz yaaa bakalım ben ne zamana kadar durucam bu üçüncü haftam şimdilik herşey yolunda montiye uygun gidiyorum sıfır kaçamakla tabii cuma kesin belli olucak bu

ooyyyy sen şimdi nasıl gergin nasıl sinirli vede asabisindir canım yaaa tüh hala olmamışsın biran önce olsanda rahatlasan. :teselli:

ooyy deme kuzum yaa hasta olma hemen önlem al ıhlamur iç limonlu ne varsa şuan yapabildiğin onları yap.... :sinifsinif:

haklısın safinazcığım veremiyoruz bari almasak ama kilolar çok kötü hemen geliyorlar bünyen de benim gibi zor verip çabuk alıyorsa farkına bile veremeden yapışıyorlar üzerine

kıyamam sana dikkat et kendine canım bugün ben de öyleyim başım kazan gibi sesim bile değişti herkes geçmiş olsun diyor zaten vücudum da kaç gündür halsiz,kırgın gibi sporu da oyüzden yapamıyorum mafoldumben

geçmiş olsun narinim dikkat et kendine

havalardan kaynaklanıyor sanırım canım . Bende de halsizlik var burnum sızlıyor arada bir akıyor . Sık sık hapşuruyorum .

selam kıslar,
misafirleri yolculadık.. ev herhalde birkaç güne anca toplanacak.. öldüm valla ya... bi de yorgunluk var ki sormayın gitsin..adetim de bi garip oldu bu sefer..herhalde havalardan neyse herşeyi hal yoluna koydum mu yine buralarda olcem inşallah..
sizler ne yaptınız pek bakınamadım herkes iyidir umarım..ösledim yahuu...olumunekankayizsmile

bizde özledik seni nevracığım . Evi toparlada çabuk gel aramıza

günaydınlar 6.takımın çıtırları ben dün yediklerimi yazayım hemen bayadır menü yazmadım buraya

sabah
4 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi

öğlen

1 tabak nohut ( işyerinde yoğurdum ayranım bittiğinden süt ürünü tüketemedim malesef salatada yoktu )

ara
1 armut
2 mandelina

akşam
4 yemek kaşığı taze fasülye
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber

Günaydınnnnn güzellerrrrrrrrrr nasılız bugün
herkesler iyimi keyifler yerindemi???

haklısın safinazcığım veremiyoruz bari almasak ama kilolar çok kötü hemen geliyorlar bünyen de benim gibi zor verip çabuk alıyorsa farkına bile veremeden yapışıyorlar üzerine

valla ben sanırım kolay veriyorum almıyorum canım
yaz başında lahana çorbası diyeti ile bir haftada beş kilo vermiştim geri almadım

iki haftada monti yaptım iki haftada üç kilo verdim henüz itibari ile onuda geri almadım.

Sanırım kolay veriyorum yada montinin mucizesi sen ver kararını.
Benim tek sıkıntım hareketsizlik o kadar. Masa başı çalıştığım için hareketsiz kalıyorum hamlaşıyorum. Hareket etsem belkide daha fazla kilo kaybım olucak....

günaydın şekerler

kızlar montide kabağı nasıl pişiriyosunuz? mücver için almıştım ama montiye başladım tekrar bugün mücver olmaz .kabakla ne yemek yapıyosunuz?

monti amca isyan ediyo bana artık başla bırak ,başla bırak :kedi: :roflol:

günaydın safişim , günaydın meleğim

Günaydın nazlımmmm opuyorumnanaktan

günaydın melekim

valla canım evde bir kilo kabak var ve ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum eşim kızartmasını seviyor mücver yapmak istiyorum ama montiye uygun değil.
Muhtemelen ben kızartma yapıcam ama tavada değil. Tefal actifiry fritözde bir kaşık yağ ile kızartmayı düşünüyorum sanırım montiye aykırı olmaz. Bilgisi olan varmı bu konuda kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…