- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın nazlımmmm opuyorumnanaktan
günaydın melekim
valla canım evde bir kilo kabak var ve ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum eşim kızartmasını seviyor mücver yapmak istiyorum ama montiye uygun değil.
Muhtemelen ben kızartma yapıcam ama tavada değil. Tefal actifiry fritözde bir kaşık yağ ile kızartmayı düşünüyorum sanırım montiye aykırı olmaz. Bilgisi olan varmı bu konuda kızlar....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
eşim kabağı hiç bir türlü yemez :umursamaz: bende mücver ve dolmasını severim ama ikisi de yasak
artık yemeğini yapçam napalım sempatiksalakcinni benimki isyan etsin sırnaşık şey :roflol:
çatlak kıs
taze fasulye ,pırasa ,dolma ,kabak,patlıcan ,ıspanak ,lahana vs. aklına ne gelirse hiçbirini yemiyor akannehir ne yemek yapayım ben bu adama?
patates kızartması, patates püresi, et yemekleri ve köfte akannehir akannehir
ayyy canım yaaa sanırım geneli böyle bu erkeklerin
annelerimi böyle yetiştiriyor damak tadlarımı farklı anlamadım
benim eşimde aynıdır saydıklarını kolay kolay yemez
ama yap tas kebabını pilavı höööpp götürür
hele kuru fasulye pilav bayılır
ama muhakkak pilav olmalı doyduğunu anlamaz
hatta abartmıyorum bazen pilavla ekmek yer
bu yüzden zaten üç rakamlılarda ya kilosu :kedi:
göyaa yediklerine dikkat ediyordu diyet yapıyordu benle başlamıştı nerrdeeeeeeeeeee
ikinci gün caydı bozdu banada söylemedi heee evdeki bazı abur cuburun eksikliğinden fark ettim
haaa ayrıca benimde diyetimi bozmaya çalışıyor birde o var
sürekli onunla mücadele ediyorum zorla yedirme çabasında ama kavga ediyorum onunla yine yemiyorum....
Sanırım yalnız başına kilolu olmaktan korkuyor bende ona inat zayıflıyorum işte
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cumartesi gecesi patates kızarttım yedi, pazar sabah arkadaşa kahvaltıya gittik diyoki gece yemek yemedim çok açım akannehir gece vakti kızartma yiyor ama yemekten de saymıyo akannehir
kayınvalidemlerde ağırlıklı etli ve tereyağlı yemekler tüketiliyor ,eşim sebze yemeye alışmamış ,şimdi de yediremiyorum
günaydın fıstıklar ...şu günlerde biraz yogunum gelemesem merak etmeyin .
gerçi monti linkinden okumuşunuzdur ...
mucuks ....
mucuks ....
benim eşimde o saydıklarınızı yemez . patates kızartması , köfte , her türlü et çeşidini yer yediği tek sebze ıspanak ve taze fasülyedir .....
Kızlar, ben 1 -1,5 ay kadar olamayabilirim sarımsaklıya gidiyorum, nazlıcığım beni ayır bir süre olurmu
mucuks ....
demekki temelde hata var canım ne etçen
bu saatten sonra istediğini yap değişmez
artık böyle kabul edicez ne yapalım :1no2: :1no2:
Kızlar, ben 1 -1,5 ay kadar olamayabilirim sarımsaklıya gidiyorum, nazlıcığım beni ayır bir süre olurmu
iyi haber hadi hayırlısı ...olumunekankayizsmilegünaydın şekerler
kızlar montide kabağı nasıl pişiriyosunuz? mücver için almıştım ama montiye başladım tekrar bugün mücver olmaz .kabakla ne yemek yapıyosunuz?
monti amca isyan ediyo bana artık başla bırak ,başla bırak :kedi: :roflol:
İşten ayrılmak için patronun yanına girdim, bir müddet çalışamayacağımı ayrılmak istediğimi söylerken ağlamaya başladım, kendimi iyi hissetmiyorum bir süre çalışmayacağım dedim, patron izin vermedi, seni kaybedemem evladım, git 1 ay dinlen, 15 gününü senelik izninden keseriz kalanınıda ücretsiz izin olarak gösteririz dedi, sarımsaklıda evimiz var, bir süre orada kalacağım tek başıma, annemlerlede konuştum, laptopumuda götürürüm net bağlantısı da var oradaki evimizde ama istemiyorum bu ara net falan, sizi çok seviyorum, bende sizi çok özlerim nazlım gelirim arada
ama insan sinir oluyor ya yapçak yemek bulamıyorum
bu sefer nasıl olsa yemiyo niye yapayım ki deyip kendimde gereksiz şeyler yiyorum
çoğu zaman iki çeşit yemek yapmak zorunda kalıyorum ,kendi istediğim yemeği pişirirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?