Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

eşim kabağı hiç bir türlü yemez :umursamaz: bende mücver ve dolmasını severim ama ikisi de yasak

artık yemeğini yapçam napalım sempatiksalakcinni benimki isyan etsin sırnaşık şey :roflol:

çatlak kıs

ayyy canım yaaa sanırım geneli böyle bu erkeklerin
annelerimi böyle yetiştiriyor damak tadlarımı farklı anlamadım
benim eşimde aynıdır saydıklarını kolay kolay yemez
ama yap tas kebabını pilavı höööpp götürür
hele kuru fasulye pilav bayılır
ama muhakkak pilav olmalı doyduğunu anlamaz
hatta abartmıyorum bazen pilavla ekmek yer
bu yüzden zaten üç rakamlılarda ya kilosu :kedi:
göyaa yediklerine dikkat ediyordu diyet yapıyordu benle başlamıştı nerrdeeeeeeeeeee
ikinci gün caydı bozdu banada söylemedi heee evdeki bazı abur cuburun eksikliğinden fark ettim

haaa ayrıca benimde diyetimi bozmaya çalışıyor birde o var
sürekli onunla mücadele ediyorum zorla yedirme çabasında ama kavga ediyorum onunla yine yemiyorum....
Sanırım yalnız başına kilolu olmaktan korkuyor bende ona inat zayıflıyorum işte

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cumartesi gecesi patates kızarttım yedi, pazar sabah arkadaşa kahvaltıya gittik diyoki gece yemek yemedim çok açım akannehir gece vakti kızartma yiyor ama yemekten de saymıyo akannehir

kayınvalidemlerde ağırlıklı etli ve tereyağlı yemekler tüketiliyor ,eşim sebze yemeye alışmamış ,şimdi de yediremiyorum

günaydın fıstıklar ...şu günlerde biraz yogunum gelemesem merak etmeyin .
gerçi monti linkinden okumuşunuzdur ...
mucuks ....

benim eşimde o saydıklarınızı yemez . patates kızartması , köfte , her türlü et çeşidini yer yediği tek sebze ıspanak ve taze fasülyedir .....

demekki temelde hata var canım ne etçen
bu saatten sonra istediğini yap değişmez
artık böyle kabul edicez ne yapalım :1no2: :1no2:

mucuks ....

efet ben okudum

benim eşimde o saydıklarınızı yemez . patates kızartması , köfte , her türlü et çeşidini yer yediği tek sebze ıspanak ve taze fasülyedir .....

iyi bak seninkisi taze fasulyeyi yiyor ben yediremiyorum
evde taze fasulye var akşama dediğimde ne yapıp ne edip dışarıda yemek yiyoruz

simoşşşşşşşşş nerdesin bacımmmm
aşağılarda görüyorum seni şeker
dün kayıptın nerelerdesin sen kaçak

Son düzenleme:
Kızlar, ben 1 -1,5 ay kadar olamayabilirim sarımsaklıya gidiyorum, nazlıcığım beni ayır bir süre olurmu

mucuks ....

günaydın ablam hayırdır nereye gidiyon olumunekankayizsmile

demekki temelde hata var canım ne etçen
bu saatten sonra istediğini yap değişmez
artık böyle kabul edicez ne yapalım :1no2: :1no2:

ama insan sinir oluyor ya yapçak yemek bulamıyorum

bu sefer nasıl olsa yemiyo niye yapayım ki deyip kendimde gereksiz şeyler yiyorum

çoğu zaman iki çeşit yemek yapmak zorunda kalıyorum ,kendi istediğim yemeği pişirirsem

Kızlar, ben 1 -1,5 ay kadar olamayabilirim sarımsaklıya gidiyorum, nazlıcığım beni ayır bir süre olurmu

gözdoşum :teselli:

iyi haber hadi hayırlısı ...olumunekankayizsmile

elifim kabagı ben ya normal yemegini yapıyorum yada zilimin fırın kızarması varya elinle yag sürüp fırında kızartıyorsun . yada ondan yapıyorum .....

gözdem hayırdır kıs nereye ....??

kirazım hoş geldin fıstık ..opuyorumnanaktan

İşten ayrılmak için patronun yanına girdim, bir müddet çalışamayacağımı ayrılmak istediğimi söylerken ağlamaya başladım, kendimi iyi hissetmiyorum bir süre çalışmayacağım dedim, patron izin vermedi, seni kaybedemem evladım, git 1 ay dinlen, 15 gününü senelik izninden keseriz kalanınıda ücretsiz izin olarak gösteririz dedi, sarımsaklıda evimiz var, bir süre orada kalacağım tek başıma, annemlerlede konuştum, laptopumuda götürürüm net bağlantısı da var oradaki evimizde ama istemiyorum bu ara net falan, sizi çok seviyorum, bende sizi çok özlerim nazlım gelirim arada

insan bazen dinlenmek yanlız kalmak istiyor simoşum . ama annenle gitseydin keşke canım . sen kendini toparla iyi olda canım.

günaydın 6.takım çıtırları

güzel bi gün olsun hepimize inş.

aeben ablam hoşbulduk,çok özledim hepinizideopuyorumnanaktan

gözdemim teşekkür ederim güzel dileklerin için,daha güzelini rabiim sana nasip etsin inş...bu arada ben geldim sen gidiyosun nereye kuzumm

evet canım ya gerçekten zor bir durum ne yapalım başa gelen çekilir.
Valla ben yapamıyorum öyle iki çeşit yemek falan çocuklamı uğraşçam evlemi yemeklemi bütün ünde çalışıyorum yani hangi birisine yetişeyim canım ne isterse evde ne varsa onu yapıyorum yer yemez kendi bilir aç kalırsada ilgilenmiyorum açıkçası.
Böyle durumlarda mecbur sevmesede yiyor napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…