safinazcım teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile
Allah ağız tadı ile sağlıkla oturmayı nasip etsin güzelim....
ne demek efendim her zaman her daim 7/24 sınırsız hizmet :içelim: :içelim:
ayşegülümm evin çok güzel,sıcacık canım, rabbim eşinle çocuklarınla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.
YUMUKUM agız tadıyla güle güle otur canım yeni evinde.Allah olmayanlarada kendi evinin sahibi olmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
kirazım canım resimlerine baktım ayy ne güzel yaa bugünlerin tadını çıkar canımm.yeni evli olmak çok hoş bi duygu :asigim:
gözdem canım yaa inşallah herşey gönlünce olsun.canım benim inşallah enkısa zamanda herşey yoluna girer hayırlısıyla
çok teşekkür ederim kızlar allah herkese nasip etsin.. kirazım senin evinide çok merak ediyorum ben yeni gelin evi görelim eklede resimleri bi ara opuyorumnanaktan
amin cnm saol :1hug: benim gibiler çok anacım sen yinede yeteneklerini çok belli etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bana müsade eşim bu hafta izinde demiştim pcyi yeterince işgal etmişim kaydirigubbakcemile3 ben yine uğrarım kendinize iyi bakın iyidilekleriniz için hepinize teşekkürler a.s. a.s.
aminnn canım İNŞALLAH bende eklemedim yeni evimin resimlerini yarın getirip ekleyeyimde bakın bakalım yeni gelin olarak benim evimide beğenecekmisiniz . her ne kadar hala o eve alışamamış ve benimsememiş olsamda
tamam a.s
ben söz dinlerim opuyorumnanaktan
:a015: :a015: :a015:
canımmm neden kabullenemedin evini nazlım sana soğuk gelen şey ne?
kirazım canım resimlerine baktım ayy ne güzel yaa bugünlerin tadını çıkar canımm.yeni evli olmak çok hoş bi duygu :asigim:
çok teşekkür ederim kızlar allah herkese nasip etsin.. kirazım senin evinide çok merak ediyorum ben yeni gelin evi görelim eklede resimleri bi ara opuyorumnanaktan
Allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah, ayşegülüm evinde güle güle otur huzurla, neslişimde maşallah subhanallah ne güzel olmuş, allahım kimsenin içindeki huzuru almasın, çok zor
Allahım verecek o huzuru nazlım içine inşallah
Çok fazla sınav var hayatta, şu bir kaç gün içerisinde kendime birşey yapmaktan korkuyorum, bir el boğazıma yapışıp sıkıyor sürekli, uyuyamıyorum yiyemiyorum konuşamıyorum, benim gibi saçtan tırnağa pozitif olan birine neler oldu bilemiyorum
Rabbimin affedeceğini bilsem şuan kıyacağım canıma, o raddeye geldim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?