Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayşegülümm evin çok güzel,sıcacık canım, rabbim eşinle çocuklarınla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.

YUMUKUM agız tadıyla güle güle otur canım yeni evinde.Allah olmayanlarada kendi evinin sahibi olmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kirazım canım resimlerine baktım ayy ne güzel yaa bugünlerin tadını çıkar canımm.yeni evli olmak çok hoş bi duygu :asigim:

gözdem canım yaa inşallah herşey gönlünce olsun.canım benim inşallah enkısa zamanda herşey yoluna girer hayırlısıyla

ayşegülümm evin çok güzel,sıcacık canım, rabbim eşinle çocuklarınla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.

çok teşekkür ederim kızlar allah herkese nasip etsin.. kirazım senin evinide çok merak ediyorum ben yeni gelin evi görelim eklede resimleri bi ara opuyorumnanaktan

kızlar bana müsade eşim bu hafta izinde demiştim pcyi yeterince işgal etmişim kaydirigubbakcemile3 ben yine uğrarım kendinize iyi bakın iyidilekleriniz için hepinize teşekkürler a.s. a.s.

çok teşekkür ederim kızlar allah herkese nasip etsin.. kirazım senin evinide çok merak ediyorum ben yeni gelin evi görelim eklede resimleri bi ara opuyorumnanaktan

aminnn canım İNŞALLAH bende eklemedim yeni evimin resimlerini yarın getirip ekleyeyimde bakın bakalım yeni gelin olarak benim evimide beğenecekmisiniz . her ne kadar hala o eve alışamamış ve benimsememiş olsamda

amin cnm saol :1hug: benim gibiler çok anacım sen yinede yeteneklerini çok belli etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam a.s
ben söz dinlerim opuyorumnanaktan

kızlar bana müsade eşim bu hafta izinde demiştim pcyi yeterince işgal etmişim kaydirigubbakcemile3 ben yine uğrarım kendinize iyi bakın iyidilekleriniz için hepinize teşekkürler a.s. a.s.

:a015: :a015: :a015:

aminnn canım İNŞALLAH bende eklemedim yeni evimin resimlerini yarın getirip ekleyeyimde bakın bakalım yeni gelin olarak benim evimide beğenecekmisiniz . her ne kadar hala o eve alışamamış ve benimsememiş olsamda

canımmm neden kabullenemedin evini nazlım sana soğuk gelen şey ne?

kızlar şuan leslie ile yürü ve incel programının cd sini indiriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam a.s
ben söz dinlerim opuyorumnanaktan

:a015: :a015: :a015:

canımmm neden kabullenemedin evini nazlım sana soğuk gelen şey ne?

ben kaynanamla oturuyorum canım . kaynanamın beni herşeyden uzak tutmak istemesi . temizlik yapmak isterim ben yaptım sen yapma der. kendim bişey yapmaya kalkışırım hemen gelir yanıma elimden almaya çalışır yardım edeyim bişey yapayım diye .. benim eşyalarımı bana sormadan kızına yada diğer gelinine vermesi yada vermek istemesi evliliğimin ilk haftasından kaynanamın çıkıp eve gelmesi sonra evliliğimin 4. ayında 40 günlük yatıya misafir gelmesi vs. bu sebeplerden dolayı o eve ısınamıyor alışamıyor ve sevemiyorum nedense ev ev üstüne olmuyormuş bunu öğrendim . ama kaynanamda yanlız bir kadın ilk başta ben oturmayı kabul ettim .

kirazım canım resimlerine baktım ayy ne güzel yaa bugünlerin tadını çıkar canımm.yeni evli olmak çok hoş bi duygu :asigim:

teşekkür ederim narinimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

en yakın zamanda bende eklicem yumukum,hem düğün fotolarını hem evimi,sizin düşünceleriniz çok önemli benim için
opuyorumnanaktan

çok güzel evin yumukum Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

kirazım yeni gelin evini bekliyoruz kuzucum

Allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah, ayşegülüm evinde güle güle otur huzurla, neslişimde maşallah subhanallah ne güzel olmuş, allahım kimsenin içindeki huzuru almasın, çok zor

benim içimdeki huzur yok malesef simoşummm

Allahım verecek o huzuru nazlım içine inşallah
Çok fazla sınav var hayatta, şu bir kaç gün içerisinde kendime birşey yapmaktan korkuyorum, bir el boğazıma yapışıp sıkıyor sürekli, uyuyamıyorum yiyemiyorum konuşamıyorum, benim gibi saçtan tırnağa pozitif olan birine neler oldu bilemiyorum
Rabbimin affedeceğini bilsem şuan kıyacağım canıma, o raddeye geldim artık

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

amin canım ALLAH korusun simoşum getirme öyle şeyleri aklına . hayırdır canım bir sıkıntın varsa paylaş bizimle neden böyle oldun sen takımın neşe kaynağı biricik tatlı cadısıydın. bir daha duymayayım ne o öyle canına kıymak lafları klava:alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…