Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaaa ben başımı eşimin göğsüne koyup film izlemek istiyorum kaynanamın her akşam istinasız yanımızda oturmasını istemiyorum . kendi odası televizyonu var orda otursun izlesin birde bizim izlediğimiz programlara laf söylüyor beğenmiyor . eşimle aynı evde yabancı gibi oturuyoruz . o bir koltukta ben başka koltukta ................... bundan dolayıdırki iç huzurum yok hatta huzurum yok evde

canımın için Allah korusun ne demek canına kıymak :mymeka:

git bir güzel tatil yap herşeyi sil kafandan

sporunu yap, beslenme düzenine dikkat et ,kitap oku, gez, dolaş, insanlarla sohbet et

kendi kendini yanlızlığa itip bunalıma sokma :mymeka:

çok garip bir ceza yönteminiz var akannehir

canımcım annemin alt komşusu öyle beraber oturuyolar ,gelin kaynana o kadar iyi anlaşıyolar ki

ama gel gör akşam eşi salonda tv izliyor ,kadın kayınvalide kayınpeder yanında

çok zor ya tahmin edebiliyorum :1no2:

Hakkınızı helal edin kızlar, hepinizi çok seviyorum ben

helal olsun canım bizde seni çok seviyoruz ne o öyle vedalaşır gibi . simoşun senin içinde sakıncası olmazsa cep numaranı özelden yazsan arada seni arayıp halini hatrını sorsam tatildeyken olurmu canım .merak ederiz biz seni sonra cadı

gözdem ne biçim laflar onlar.tatlışkom nazar değmiş sana.bitanem sen burda fıkır fıkır eee sosyal hayattındada öyle inanki göze gelmişsindir.eşimin bi dayısı var çok dindar bir insan o hep söyler nazarı hafife almayın der.maalesef insan isteyerek yada istemeyerek başkasının hayatında gözü kalabiliyor.canım benim lütfen kendi kendine la havle çek inşirah süresini oku bol bol rahatlarsın tatlım.bu hafta sana okuyalım fetih değilde yasin mi okusak çogumuz rahat okuruz hem latinceside var dua kitaplarında bilmeyenlerde onradan okurlar.ne dersiniz kızlar cumaya kadar gözdem in sıkıntıları gitsin diye yasin okuyalım

hemde çok zor canım . ben çok daraldım ve sıkıldım bu konudan birde izlediklerimize laf söylüyor . yok çok saçma neden izliyorsunuz böyle şeyleri diye söyleniyor her akşam beğenmiyorsa gitsin kendi odasında televizyonu var orda izlesin

nazcım içim acıdı yaa sen böyle yazınca canım benim inşallah sende ayrı haneni açarsın agız tadıyla .bu böyle olmayacak görünen o altlı üstlü yada karşılıklı tutarsınız her iki taraf içinde makul çözüm bu gibi hem kadın yanlız kalmaz hemde sizin özeliniz olur.

olur canım 41 yasin okuyalım

:1no2: :1no2:

tamam narinim ben varım okuyalım cumaya kadar . simoşum tatlı cadımın bütün sıkıntıları gitsin eskisi gibi kıpır kıpır olsun ALLAH günlüne göre hayırlı olan bütün güzellikleri nasip atsin arkadaşıma

ALLAH gönlüme göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH narinciğim. benim için hayırlı olacaksa ALLAH ayrı bir eve çıkmamı nasip etsin İNŞALLAH

tamamdır kızlar 41 yasin okuyalım cumaya kadar gözdemin skıntılarının geçmesi için.okuyanlar ve kaç adet okuduklarını gün gün yazalım ben yarın yazarım bugün kaç tane okudum diye

nazcım canım benim inşallah canım inşallah hakkında hayırlısı olsun

kızlar benim mesai bitti ben kaçar hepinize güzel ve hayırlı akşamlar diliyorum .

canım benim ruh halinin çok kötü olduğu açık ama sen bunun da sütesinden geleceksin dediğin gibi sen süper pozitif bir kişiliksin:1hug: kısa zamanda ruh halinin düzeleceğinden eminim bitanemolumunekankayizsmile

ooyyyy kıyamammmm ben o durumu çok çok çok iyi bilirim canım benim.
Bende aynı çatı altında oturuyorum ama ayrı katlarda lakin gel görki aynı çatı altı olunca ayrı kat olsa ne yazar olmasa ne yazar. İlk günlerde herşeyime karışırdı yok oğlum onu öyle yemez böyle yap yok onu sevmez boşuna uğraşma bir sustum iki sustum üçüncüde patladım tabii yenilir yutulur cinsten değildi yaşadıklarım zamanında kızım ilk doğduğu günlerde çok çirkeflikler yaptı bana hiç haketmediğim halde ve bu yüzden sütte kesildim ben o zamanlarda. Ama tabii aldı boyunun ölçüsünü şuan hala görüşmüyoruz altlı üstlü olduğumuz halde ben ne zaman istersem torununu o zaman görüyor yoksa her istediğini göremiyor bizim evimize zaten gelemiyor. Onun ne haddine. Ben biraz cadıyımdır ezdirmem kendimi müdanesizimdirde. Bu yüzden hep hakkımı savundum iyikide öyle olmuş. Aman nerden girdim bu mevzuya ki şimdi....
Diyeceğim o ki cancanım sen eşinle iyi ol gerisini umursamamaya çalış biliyorum hiçte kolay değil yazmak söylemek kolay dicen ama ben kendim bizzat yaşadığım için diyorum inan olan bize oluyor kimseye birşey olduğu yok sinirlerimiz yıpranıyor tahammül gücümüz kalmıyor. Kayınvaliden çokmu yaşlı? Kendi başına kalamazmı güzelim yaaa...
Keşke elinizde bir imkan olsada tayin gibi birşey çıksa sadece karı koca ikiniz gitseniz en güzeli bu kendi ailenede eşinin ailesinede uzak olmak...

canımmmmmmmmmmm neler söylüyorsun sen öyle ağzından yel alsın allah korusun
bu güzelim hayatını mahveteye değecek hiç bir şey olamaz güzelim yaa lütfen kendine gel tatlım.... :teselli:

valla çok ilginçsiniz ne diyim ilahiiiiii

ayyy canım yaaa eşinle konuştunmu peki hiç bu konuyu?
huzursuz bir ortamda evlilik çokta sağlıklı olmaz be güzelim.
Seninde ruh sağlığın bozulur allah korusun :1no2:

Hakkınızı helal edin kızlar, hepinizi çok seviyorum ben

kııııss deli deli konuşma
git adam gibi yap tatilini şeytan sofrasına çık güzel bir ayvalık tostu ye bırak montiyi şimdi canının istediğini yap iyice dinlen ve buraya gel :gitme:

ALLAH gönlüme göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH narinciğim. benim için hayırlı olacaksa ALLAH ayrı bir eve çıkmamı nasip etsin İNŞALLAH

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
emin ol hakkında en doğru olan bu oalcaktır tatlım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…