Allahım verecek o huzuru nazlım içine inşallah
Çok fazla sınav var hayatta, şu bir kaç gün içerisinde kendime birşey yapmaktan korkuyorum, bir el boğazıma yapışıp sıkıyor sürekli, uyuyamıyorum yiyemiyorum konuşamıyorum, benim gibi saçtan tırnağa pozitif olan birine neler oldu bilemiyorum
Rabbimin affedeceğini bilsem şuan kıyacağım canıma, o raddeye geldim artık
Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.
Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html
yaaa ben başımı eşimin göğsüne koyup film izlemek istiyorum kaynanamın her akşam istinasız yanımızda oturmasını istemiyorum . kendi odası televizyonu var orda otursun izlesin birde bizim izlediğimiz programlara laf söylüyor beğenmiyor . eşimle aynı evde yabancı gibi oturuyoruz . o bir koltukta ben başka koltukta ................... bundan dolayıdırki iç huzurum yok hatta huzurum yok evde
Hakkınızı helal edin kızlar, hepinizi çok seviyorum ben
canımcım annemin alt komşusu öyle beraber oturuyolar ,gelin kaynana o kadar iyi anlaşıyolar ki
ama gel gör akşam eşi salonda tv izliyor ,kadın kayınvalide kayınpeder yanında
çok zor ya tahmin edebiliyorum :1no2:
gözdem ne biçim laflar onlar.tatlışkom nazar değmiş sana.bitanem sen burda fıkır fıkır eee sosyal hayattındada öyle inanki göze gelmişsindir.eşimin bi dayısı var çok dindar bir insan o hep söyler nazarı hafife almayın der.maalesef insan isteyerek yada istemeyerek başkasının hayatında gözü kalabiliyor.canım benim lütfen kendi kendine la havle çek inşirah süresini oku bol bol rahatlarsın tatlım.bu hafta sana okuyalım fetih değilde yasin mi okusak çogumuz rahat okuruz hem latinceside var dua kitaplarında bilmeyenlerde onradan okurlar.ne dersiniz kızlar cumaya kadar gözdem in sıkıntıları gitsin diye yasin okuyalım
hemde çok zor canım . ben çok daraldım ve sıkıldım bu konudan birde izlediklerimize laf söylüyor . yok çok saçma neden izliyorsunuz böyle şeyleri diye söyleniyor her akşam beğenmiyorsa gitsin kendi odasında televizyonu var orda izlesin
gözdem ne biçim laflar onlar.tatlışkom nazar değmiş sana.bitanem sen burda fıkır fıkır eee sosyal hayattındada öyle inanki göze gelmişsindir.eşimin bi dayısı var çok dindar bir insan o hep söyler nazarı hafife almayın der.maalesef insan isteyerek yada istemeyerek başkasının hayatında gözü kalabiliyor.canım benim lütfen kendi kendine la havle çek inşirah süresini oku bol bol rahatlarsın tatlım.bu hafta sana okuyalım fetih değilde yasin mi okusak çogumuz rahat okuruz hem latinceside var dua kitaplarında bilmeyenlerde onradan okurlar.ne dersiniz kızlar cumaya kadar gözdem in sıkıntıları gitsin diye yasin okuyalım
nazcım içim acıdı yaa sen böyle yazınca canım benim inşallah sende ayrı haneni açarsın agız tadıyla .bu böyle olmayacak görünen o altlı üstlü yada karşılıklı tutarsınız her iki taraf içinde makul çözüm bu gibi hem kadın yanlız kalmaz hemde sizin özeliniz olur.
Çok fazla sınav var hayatta, şu bir kaç gün içerisinde kendime birşey yapmaktan korkuyorum, bir el boğazıma yapışıp sıkıyor sürekli, uyuyamıyorum yiyemiyorum konuşamıyorum, benim gibi saçtan tırnağa pozitif olan birine neler oldu bilemiyorum
kızlar benim mesai bitti ben kaçar hepinize güzel ve hayırlı akşamlar diliyorum .
ben kaynanamla oturuyorum canım . kaynanamın beni herşeyden uzak tutmak istemesi . temizlik yapmak isterim ben yaptım sen yapma der. kendim bişey yapmaya kalkışırım hemen gelir yanıma elimden almaya çalışır yardım edeyim bişey yapayım diye .. benim eşyalarımı bana sormadan kızına yada diğer gelinine vermesi yada vermek istemesi evliliğimin ilk haftasından kaynanamın çıkıp eve gelmesi sonra evliliğimin 4. ayında 40 günlük yatıya misafir gelmesi vs. bu sebeplerden dolayı o eve ısınamıyor alışamıyor ve sevemiyorum nedense ev ev üstüne olmuyormuş bunu öğrendim . ama kaynanamda yanlız bir kadın ilk başta ben oturmayı kabul ettim .
Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.
Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html
yaaa ben başımı eşimin göğsüne koyup film izlemek istiyorum kaynanamın her akşam istinasız yanımızda oturmasını istemiyorum . kendi odası televizyonu var orda otursun izlesin birde bizim izlediğimiz programlara laf söylüyor beğenmiyor . eşimle aynı evde yabancı gibi oturuyoruz . o bir koltukta ben başka koltukta ................... bundan dolayıdırki iç huzurum yok hatta huzurum yok evde
Hakkınızı helal edin kızlar, hepinizi çok seviyorum ben
ALLAH gönlüme göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH narinciğim. benim için hayırlı olacaksa ALLAH ayrı bir eve çıkmamı nasip etsin İNŞALLAH
kızlar benim mesai bitti ben kaçar hepinize güzel ve hayırlı akşamlar diliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?