Günaydın nazlımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsın tatlım
yağmurlu bi çorum sabahından hepinize günaydın fıstıklar
yağmurlu bi çorum sabahından hepinize günaydın fıstıklar
sağol safişim iyi olmaya çalışıyorum canım . sen nasılsın kızın nasıl oldu canım iyimi biraz daha
günaydın kirazım . istanbuldada durum aynı canım bizim burda kapalı ve yağmurlu bir hava var
ooyyyy kıyamammmm ben o durumu çok çok çok iyi bilirim canım benim.
Bende aynı çatı altında oturuyorum ama ayrı katlarda lakin gel görki aynı çatı altı olunca ayrı kat olsa ne yazar olmasa ne yazar. İlk günlerde herşeyime karışırdı yok oğlum onu öyle yemez böyle yap yok onu sevmez boşuna uğraşma bir sustum iki sustum üçüncüde patladım tabii yenilir yutulur cinsten değildi yaşadıklarım zamanında kızım ilk doğduğu günlerde çok çirkeflikler yaptı bana hiç haketmediğim halde ve bu yüzden sütte kesildim ben o zamanlarda. Ama tabii aldı boyunun ölçüsünü şuan hala görüşmüyoruz altlı üstlü olduğumuz halde ben ne zaman istersem torununu o zaman görüyor yoksa her istediğini göremiyor bizim evimize zaten gelemiyor. Onun ne haddine. Ben biraz cadıyımdır ezdirmem kendimi müdanesizimdirde. Bu yüzden hep hakkımı savundum iyikide öyle olmuş. Aman nerden girdim bu mevzuya ki şimdi....
Diyeceğim o ki cancanım sen eşinle iyi ol gerisini umursamamaya çalış biliyorum hiçte kolay değil yazmak söylemek kolay dicen ama ben kendim bizzat yaşadığım için diyorum inan olan bize oluyor kimseye birşey olduğu yok sinirlerimiz yıpranıyor tahammül gücümüz kalmıyor. Kayınvaliden çokmu yaşlı? Kendi başına kalamazmı güzelim yaaa...
Keşke elinizde bir imkan olsada tayin gibi birşey çıksa sadece karı koca ikiniz gitseniz en güzeli bu kendi ailenede eşinin ailesinede uzak olmak...
canımmmmmmmmmmm neler söylüyorsun sen öyle ağzından yel alsın allah korusun
bu güzelim hayatını mahveteye değecek hiç bir şey olamaz güzelim yaa lütfen kendine gel tatlım.... :teselli:
valla çok ilginçsiniz ne diyim ilahiiiiii
ayyy canım yaaa eşinle konuştunmu peki hiç bu konuyu?
huzursuz bir ortamda evlilik çokta sağlıklı olmaz be güzelim.
Seninde ruh sağlığın bozulur allah korusun :1no2:
kııııss deli deli konuşma
git adam gibi yap tatilini şeytan sofrasına çık güzel bir ayvalık tostu ye bırak montiyi şimdi canının istediğini yap iyice dinlen ve buraya gel :gitme:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
emin ol hakkında en doğru olan bu oalcaktır tatlım yerimseniben
sıcak ve aydınlık izmirden günaydınnnnnlarolumunekankayizsmile
kaynanam 56 yaşında canım . tek başına kalabiliyor her işinide kendisi görüyor . ama baştan ben kabul ettim beraber oturmayı yatıya gelen gideninin bu kadar çok olduğunu bilseydım . yanlız kalmamışta oluyor . kesinlikle ayrı eve çıkardım ilk başta herşey toz pembe geliyor tabi insana otururum beraber ne olacak diyordum ama hiç özelimiz kalmadı eşimle . eşimle konuşuyorum bu konuları bana söylediği sadece biraz zaman bana biraz zaman ver diyor bende bekliyorum o zaman ne zaman gelecek diye
sıcak ve aydınlık izmirden günaydınnnnnlarolumunekankayizsmile
kaynanam 56 yaşında canım . tek başına kalabiliyor her işinide kendisi görüyor . ama baştan ben kabul ettim beraber oturmayı yatıya gelen gideninin bu kadar çok olduğunu bilseydım . yanlız kalmamışta oluyor . kesinlikle ayrı eve çıkardım ilk başta herşey toz pembe geliyor tabi insana otururum beraber ne olacak diyordum ama hiç özelimiz kalmadı eşimle . eşimle konuşuyorum bu konuları bana söylediği sadece biraz zaman bana biraz zaman ver diyor bende bekliyorum o zaman ne zaman gelecek diye
ooo aha gençmiş canım kaynanan tek başınada pek ala yaşayabilir yani.
İşte başlarda öyle oluyorda keşke görebilseymişsin en başta ama nasip işte ne yapıcaksın...
Ben en başta istememiştim altlı üstlü oturmayı hatta eşime o zaman yalvarmıştım ne olur kiraya gidelim ama birbirimize bu kadar yakın olmayalım mutlaka huzursuzluk çıkar diye o zamanlar kaynanam olacak kadın yeminler etmişti vallahide billahide karışmam ne isterseniz onu yapın yeterki kiraya gitmeyin uzağa gitmeyin falan diye....
Sözünü yeminini tuttumu hayır.... Bu yüzden de biraz cadılaştım yaaa bende sözünü tutsaydı bende insan olurdum ona karşı
Umarım eşin en kısa sürede bir çare bulur canım yaaaa.... Dayanması zordur bu gibi durumlara insanın aklına hiç olmıcak şeyleri getirir ayrılmak gibi boşanmak gibi Allah korusun....
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn izmirliiiii
izmirde miydin sende safişopuyorumnanaktan
kayınvalidemle uzak olduğumuzdan mıdır nedir çok seviyorum kendisini opuyorumnanaktan
yok canım izmirde değilim ama olmayı çok isterim çok seviyorum ben izmiri.....
Olabilir valla daırısı başımıza o halde kaydirigubbakcemile3
ooo aha gençmiş canım kaynanan tek başınada pek ala yaşayabilir yani.
İşte başlarda öyle oluyorda keşke görebilseymişsin en başta ama nasip işte ne yapıcaksın...
Ben en başta istememiştim altlı üstlü oturmayı hatta eşime o zaman yalvarmıştım ne olur kiraya gidelim ama birbirimize bu kadar yakın olmayalım mutlaka huzursuzluk çıkar diye o zamanlar kaynanam olacak kadın yeminler etmişti vallahide billahide karışmam ne isterseniz onu yapın yeterki kiraya gitmeyin uzağa gitmeyin falan diye....
Sözünü yeminini tuttumu hayır.... Bu yüzden de biraz cadılaştım yaaa bende sözünü tutsaydı bende insan olurdum ona karşı
Umarım eşin en kısa sürede bir çare bulur canım yaaaa.... Dayanması zordur bu gibi durumlara insanın aklına hiç olmıcak şeyleri getirir ayrılmak gibi boşanmak gibi Allah korusun....
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn izmirliiiii
evlendiğimden beri 3 kere gördüm kayınvalidemi, o bana misafir oldu ,ben ona misafir oldum
birlikte yaşasak nasıl olurdu bilmiyorum ama öyle müdahele edicek ,karışıcak bir insan değildir ,olsa zaten telefonda bile karışırdı
sakin ,sessiz bir insandır aynı benim gibi zemuszemus hatta doğum günlerimiz bile aynı ,burçtaşım benim kaydirigubbakcemile3
aslında uzaklıktan dolayı aramızda ister istemez bir duvar var ,hiç bir zamanda anne kız gibi olamayız heralde ,ki anne bile demedim şimdiye kadar kendisine ,hala siz diye hitap ederim
eşimle kendimizle ilgili bir sorunumuz yok çok şükür ama genelde 3. 4, şahıslar yüzünden tartışırız hep . eşimle aramda bir sıkıntı olmasında diğer konularıda aşarız ALLAH ın izniyle. evlendikten 1 veya 2 ay sonra yatılı misafirler gelmiş olsaydı bu kadar etkilenmezdim sanirim ama ben daha 4 aylık evliyken 40 günlük erkek yatılı misafr geldi . bu 40 günlük sürede eşimin ağbisi geldi 2 sefer 1 hafta kadarda onlar kaldı . geçen hafta tekrar geldiler bizdelerdi . kurban bayramında tekrar gelmeyi düşünüyorlarmış .
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ayy Nazlıcığım kurban bayramında yine mi geleceklerkötükedihüso yaaa hiç düşünmüyorlar mı
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ayy Nazlıcığım kurban bayramında yine mi geleceklerkötükedihüso yaaa hiç düşünmüyorlar mı
Günaydııııııınnnnnnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?