Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yağmurlu bi çorum sabahından hepinize günaydın fıstıklar

Günaydın tatlımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol safişim iyi olmaya çalışıyorum canım . sen nasılsın kızın nasıl oldu canım iyimi biraz daha

iyi olmaya çalışma balım iyi ol lütfen....
Ben iyiyim şeker kızımda daha iyi çok şükür ilaçlar işe yaramaya başladı sanırım.... opuyorumnanaktan

günaydın kirazım . istanbuldada durum aynı canım bizim burda kapalı ve yağmurlu bir hava var

aynen buralarda öyle sanırım türkiye geneli böyle...

kaynanam 56 yaşında canım . tek başına kalabiliyor her işinide kendisi görüyor . ama baştan ben kabul ettim beraber oturmayı yatıya gelen gideninin bu kadar çok olduğunu bilseydım . yanlız kalmamışta oluyor . kesinlikle ayrı eve çıkardım ilk başta herşey toz pembe geliyor tabi insana otururum beraber ne olacak diyordum ama hiç özelimiz kalmadı eşimle . eşimle konuşuyorum bu konuları bana söylediği sadece biraz zaman bana biraz zaman ver diyor bende bekliyorum o zaman ne zaman gelecek diye

ooo aha gençmiş canım kaynanan tek başınada pek ala yaşayabilir yani.
İşte başlarda öyle oluyorda keşke görebilseymişsin en başta ama nasip işte ne yapıcaksın...
Ben en başta istememiştim altlı üstlü oturmayı hatta eşime o zaman yalvarmıştım ne olur kiraya gidelim ama birbirimize bu kadar yakın olmayalım mutlaka huzursuzluk çıkar diye o zamanlar kaynanam olacak kadın yeminler etmişti vallahide billahide karışmam ne isterseniz onu yapın yeterki kiraya gitmeyin uzağa gitmeyin falan diye....
Sözünü yeminini tuttumu hayır.... Bu yüzden de biraz cadılaştım yaaa bende sözünü tutsaydı bende insan olurdum ona karşı

Umarım eşin en kısa sürede bir çare bulur canım yaaaa.... Dayanması zordur bu gibi durumlara insanın aklına hiç olmıcak şeyleri getirir ayrılmak gibi boşanmak gibi Allah korusun....

sıcak ve aydınlık izmirden günaydınnnnnlarolumunekankayizsmile

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn izmirliiiii

evlenirken hep toz pembe görünüyo nazlım herşey galiba

görümcem de kayınvalide ve kayınpederle yaşıyor ,bir de görümcesi var bekar

üstüne hamile 15-20 güne kadar bebeği olcak :ecrin_bebek:

ilk başta güzel gözüküyordu ona da herşey ama bıkmış artık ,bir de uzun süreli misafirleri de olmuş onlarında

zaten evleri de küçük ,nasıl yapıyolar bilmiyorum

izmirde miydin sende safişopuyorumnanaktan

kayınvalidemle uzak olduğumuzdan mıdır nedir çok seviyorum kendisini opuyorumnanaktan

izmirde miydin sende safişopuyorumnanaktan

kayınvalidemle uzak olduğumuzdan mıdır nedir çok seviyorum kendisini opuyorumnanaktan

yok canım izmirde değilim ama olmayı çok isterim çok seviyorum ben izmiri.....

Olabilir valla daırısı başımıza o halde kaydirigubbakcemile3

yok canım izmirde değilim ama olmayı çok isterim çok seviyorum ben izmiri.....

Olabilir valla daırısı başımıza o halde kaydirigubbakcemile3

evlendiğimden beri 3 kere gördüm kayınvalidemi, o bana misafir oldu ,ben ona misafir oldum

birlikte yaşasak nasıl olurdu bilmiyorum ama öyle müdahele edicek ,karışıcak bir insan değildir ,olsa zaten telefonda bile karışırdı

sakin ,sessiz bir insandır aynı benim gibi zemuszemus hatta doğum günlerimiz bile aynı ,burçtaşım benim kaydirigubbakcemile3

aslında uzaklıktan dolayı aramızda ister istemez bir duvar var ,hiç bir zamanda anne kız gibi olamayız heralde ,ki anne bile demedim şimdiye kadar kendisine ,hala siz diye hitap ederim

eşimle kendimizle ilgili bir sorunumuz yok çok şükür ama genelde 3. 4, şahıslar yüzünden tartışırız hep . eşimle aramda bir sıkıntı olmasında diğer konularıda aşarız ALLAH ın izniyle. evlendikten 1 veya 2 ay sonra yatılı misafirler gelmiş olsaydı bu kadar etkilenmezdim sanirim ama ben daha 4 aylık evliyken 40 günlük erkek yatılı misafr geldi . bu 40 günlük sürede eşimin ağbisi geldi 2 sefer 1 hafta kadarda onlar kaldı . geçen hafta tekrar geldiler bizdelerdi . kurban bayramında tekrar gelmeyi düşünüyorlarmış .

Bencede zaten uzaklıktan kaynaklanıyor sen yinede çok emin olma canım ve mesafeni koru siz demeye devam et boşver.... Çok iyi olsaydı eğer adı kaynana olmazdı. Nedense bunlar bir süre sonra huy değiştiriyorlar bir anam veremedim bende....

canım malesef böyle oluyor bizde hiç bilmem eşimle sorun yaşaalım kaç senedir tanırız birbirimizi daha sesimizi yükseltmiş değilizdir lakin annesi yüzünden resmen boşanmaya kadar geldi kavgalarımız allahtan çabuk toparlandıkta kaynanayı kapının dışında bıraktık sen yinede çok fazla dert yanma eşine sakın erkekler anneleri ile ilgili bir mevzuu olduğunda hemen aslan gibi kükremeye başlıyorlar.
Valla canım o gelen erkek misafir kimse çok büyük ayıp etmiş ne bu yaaa 40 gün yatılı kafamçokkarıştı

ayrıca kaynana sende olduğu için ister istemez her özel günde eviniz akraba ile dolar büyük evi diye. Valla ne diyim güzelim yaa işin zor alllah sabır versin...

kızlar albümüme bir kaç tane gelin fotomu koydum bakalım gelin halimi beğenecekmisiniz :kedi: :kedi:

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ayy Nazlıcığım kurban bayramında yine mi geleceklerkötükedihüso yaaa hiç düşünmüyorlar mı

Nazlım

eşinle konuşsan da kurban bayramında karı-koca bir yerlere gitseniz tatile malum dokuz gün evde misafir ağırlamakla geçmez ki canım. Sende çalışan bir insansın sonuçta dinlenmen gerek tatile ihtiyacın var. Bence şimdiden ayarlayın bir şeyler planınızı yapın ve kaynanaya söyleyin hazırlasın ona göre kendisini oda... Sizede çok iyi gelir bir süre uzaklaşmak...

Ben genelde böyle yapıyorumda gelen giden olmasın diye kaçıyorum başka şehirlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…