günaydın canım
güzelcim abisinin de annesi ama bayramda elbette gelmek isticekler yerimseniben
orası öyle elifim ama biz evlenmeden önce senede 1 kere geliyorlardı biz evlendikten sonra bu sene içinde 3 kere geldiler ve geleceklerde . Yeri geldiğinde başkaları gelmek istediğinde abisi onlar yeni evli ne işleri var niye geliyorlar diyebiliyor . Kendisine geldiğinde düşünmüyor nedense yeni evli olduğumuz ben buna sinir oluyorum .
En sonunda iran yüklememizi bitirdik dün tırlar geldi sonuncu tır şimdi yükleniyor . Bende irsaliyelerini kesiyorum . çeki listelerini hazırladım . Konşimento talimatınıda gönderdim . Allah sağ salim gitmesini nasip etsin inşallah .
hadi gözünüz aydın canım umarım sorunsuz bir şekilde irana ulaşır tırlar. Sizinde üzerinizden büyük bir yük kalkar...
kızlar
böyle havalarda hep kafa dengi aynı dili konuştuğum bir arkadaşla
sabah kahvesi içmek sohbet etmek isterim.
Evde değil ama evde olunca iş güç bitmez....
Dışarıda sakin bir mekanda bir cafenin kış bahçesinde mesela....
sağol canım . ben benim üzerime düşen işleri halledeyim . gerisile muhasebe ilgilensin artık . bütün işleri başlarından atmak için herşeyi yapıyor sayın muhasebecilerimiz . nazlı şunu yap bunu yap . şunu ara bunu ara -tatlicadiarzu-
bende şöyle arkadaşlarımı eve toplayıp kahve keyfi yapmak isterdim bütün gün . mutfakta masabaşı sohbet etmek isterdim . ama kaynanam var diye çoğu gelmek istemiyor . rahatsızlık vermeyelim diye
kızlar
böyle havalarda hep kafa dengi aynı dili konuştuğum bir arkadaşla
sabah kahvesi içmek sohbet etmek isterim.
Evde değil ama evde olunca iş güç bitmez....
Dışarıda sakin bir mekanda bir cafenin kış bahçesinde mesela....
En sonunda iran yüklememizi bitirdik dün tırlar geldi sonuncu tır şimdi yükleniyor . Bende irsaliyelerini kesiyorum . çeki listelerini hazırladım . Konşimento talimatınıda gönderdim . Allah sağ salim gitmesini nasip etsin inşallah .
hiç öyle malesef dışarda kahve içebileceğim gezebileceğim bir arkadaşım yok mafoldumben
hadi gözünüz aydın nazlım
keşke bende izmirde otursaydım sana arkadaş olurdum elifim gezerdik kahve içerdik seninle
hiç öyle malesef dışarda kahve içebileceğim gezebileceğim bir arkadaşım yok mafoldumben
ooyyy canım yaaa kıyamam sana bennn aynı şehirde olsaydık ben sana arkadaş olurdum inan hiç yalnız kalmazdın ben sana pas kahve ısmarlardım sende bana tatlı
sonra burdaki kızlar bizi ne yapardı bilmem....
Bende istiyorum böyle arkadaş ama her bir arkadaşımın hep işi gücü var hiç zamanı yok böyle şeylere hiç birininin. Hayat meşgalesi herkesi içine almış malesef :1no2:
helal olsun canım bizde seni çok seviyoruz ne o öyle vedalaşır gibi . simoşun senin içinde sakıncası olmazsa cep numaranı özelden yazsan arada seni arayıp halini hatrını sorsam tatildeyken olurmu canım .merak ederiz biz seni sonra cadı
sadece şekersiz çay içerdik canım naniknanik :icecream:
Nazlım iki hattımda kapalı, evde kitaplığımda duruyor 3 gündür ceptelefonu kullanmıyorum ben :sinifsinif: ama gene yazarım özelden canım sana, cumaya kadar işe geleceğim sanırım sonrasında izin verdi patron öyle de iş varki, çıkarın beni diyorum çıkarmıyor, annemde tek başına gidemezsin ayvalığa diyor, oysaki ben kimseyi istemiyorum. Dün akşam 6 yı 10 geçe evde oluyorum 6,30 da elimi yüzümü yıkadım pijamalarımı giydim, yattım, evdekiler çok üzülüyor, annem alt kattan bağırıyor, bu saatte mi yatıyorsun-kime üzülüyorsan hiç kimse için değmez kızım hastalanacaksın diye ağlıyor :1no2: o kadar sinirlerim bozukki, size birşey söylesem inanırmısınız inancımı bile kaybetmeye başlamıştım ama dün gece yatağımda bir hikaye okudum, çok etkilendim sizlerle de paylaşacağım
Nazlım iki hattımda kapalı, evde kitaplığımda duruyor 3 gündür ceptelefonu kullanmıyorum ben :sinifsinif: ama gene yazarım özelden canım sana, cumaya kadar işe geleceğim sanırım sonrasında izin verdi patron öyle de iş varki, çıkarın beni diyorum çıkarmıyor, annemde tek başına gidemezsin ayvalığa diyor, oysaki ben kimseyi istemiyorum. Dün akşam 6 yı 10 geçe evde oluyorum 6,30 da elimi yüzümü yıkadım pijamalarımı giydim, yattım, evdekiler çok üzülüyor, annem alt kattan bağırıyor, bu saatte mi yatıyorsun-kime üzülüyorsan hiç kimse için değmez kızım hastalanacaksın diye ağlıyor :1no2: o kadar sinirlerim bozukki, size birşey söylesem inanırmısınız inancımı bile kaybetmeye başlamıştım ama dün gece yatağımda bir hikaye okudum, çok etkilendim sizlerle de paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?