Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Özoooooooo gel biz senle yeniden yarışalım ne dersin ? ıkimşzde türlü sıkıntılar yaşadık ama şimdi hızlanma zamanı son kilon nedir bakalım ve yarışalım mııı???????

Özoooooooo gel biz senle yeniden yarışalım ne dersin ? İkimşzde türlü sıkıntılar yaşadık ama şimdi hızlanma zamanı son kilon nedir bakalım ve yarışalım mııı???????

hadi yarışalımmm
ben çok kararlıyım 72.4 çıktım sabah ama bu haftada 72.5 diyorum
haftaya bakalımsositosositosositososito
tamam o zaman refimmm yarış başlamıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkötükedihüsokötükedihüso

6. TAKIM * *96.ETAP SONUÇLARI**
asibulut ( 56,5 /
dora ( 63,8 / 62.8/ 1.0 / 1.57 &#37
aeben ( 65,2/64.9 /0.3 /0.46%)
kütahya ( 77,0 )
pınarım ( 81,0./ 81.0 0.0 /0.0%)
cceylin ( 59,5 /59.0 /0.5 /0.84%)
fatunuz ( 85,0
referans ( 74,6 / 75.6 /-1.0 /-1.34%)
nazlıgüleç ( 60,0 /59.0 /1.00 / 1.67%)
mmmf27 ( 66,6 / 66.0 /0.6 / 0.90%)
else ( 70,2 / 68.7/1.5/2.14%)
yumukum ( 79,7 / 78.5 / 1.2 / 1.51%)
ozgerkd (72.5 / 72.5 / 0.0 / 0.0%) geri döndü

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( / 839,1

Son düzenleme:
fatu bu gün hiç gelmedi canım. biraz daha bekliyelim bu haftada yazalımda eğerki biraz ara vermek istiyorsa o zaman yazarız
fatu 3 haftadır gelmiyo dora ve bildirimde yapmıyo kaç hafdadırda benim zorumla . listede kalıyo . msn mesaj bıraktım gelirse bi durumuna bakalım istiyosa listede kalır ben izin aldım özel durum oldugu için listemiz 13 kişi ..... gelmesse . artık zorlamayalım hazır olunca zaten gelecektir ...kaydirigubbakcemile
tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkkanı ..kaydirigubbakcemile3

Evet başlamıştırrrr:) kız sen o kadar kiloyu hangi ara verdin bir ara 74 oldum demiştin bravoo valla. Benide gaza getir ÖZkeeeeeeeeeeea.s.a.s

Evet başlamıştırrrr:) kız sen o kadar kiloyu hangi ara verdin bir ara 74 oldum demiştin bravoo valla. Benide gaza getir ÖZkeeeeeeeeeeea.s.a.s

canım 74 olmuştum ama sonra yemek yiyemedim ve malum moral bozukluğundan dolayı ben çıkarken 72.5 olmuştum kaydirigubbakcemile3
sonra adet gibi olunca bir şişkinlik oldu mesela haftaya da 71 li rakamlarda olacağm :roflol::roflol:

kızlar beni moralim bugün çok bozuk. nişanlım normalde haftaya cuma terhis olacaktı. ama babasının cenazesine geldiği zamanı izinli olarak saymamışlar. onun için 2 nisanda terhis olabilecek. zaten pisikolojisi bozulmuştu. şimdi daha çok bozulacak. offfff ya bu insanlar neden bu kadar acımasızlar.

herkese günaydın hayırlı cumalar güzeller nasılız bugün...

hadi bu hafta biri benle yarışsın ya lüffen ya:))...

ben yarışayım seninle hayalim. banada iyi gelir. senin gibi bir rakibem olsun. sen kafaya koyunca iyi kilolar veriyosun.

Nazlı geç olsunda güç olmasın . sen moralini bozmaki nişanlında morallensin .....klava:

sanada günaydın hayallim ......Şeniz

kızlar işim vardı hemen kaçtım ama geldim yine
hayırlı cumalar hepinize
aebenim bu hafta korkutmuşsun gözümüzü gitmiş kilolarkaydirigubbakcemile3

kızlar işim vardı hemen kaçtım ama geldim yine
hayırlı cumalar hepinize
aebenim bu hafta korkutmuşsun gözümüzü gitmiş kilolarkaydirigubbakcemile3

sağolsun aebenim olmasa ne yapardık biz iyiki varsın ve iyiki bize kızıyorsun.

canım neyseki 2 nisana da az kaldı inşallah hayırlısıyla biter de hem siz kavuşursunuz hemde nişanlın bir an önce rahatlar

gel yahu gel senide harcayayım gelll:roflol::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…