Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben burdayım ama biraz kaççam
sürekli bilgisayara artık gözlerim dayanmıyor
yine gelirim görüşürüz

kaydirigubbakcemile aşmişin bedişim kendini bune turşuylada yarına şiştim deme sakın .....delikafadulden

bende menümü vereyim ...

2 dl. ekmek ... peynir .... kuşburnu marmelatı.
1 elma .. yeşil çay .
1 tabak bamya . salata ...1 parça tavuk ....
1 portakal 3 ceviz ...
yarım tabak . saç tava ...3 kaşık pilav .:mymeka:..4 k. çacık .....

çokmu yemişim ne ....kafamçokkarıştı:dilcikar:

yok yoık çok yememişin sende tursuya kızmısın 1 2 lokma tursu yedigim dondurmaya kızarsınız sandımdı ben

yok yoık çok yememişin sende tursuya kızmısın 1 2 lokma tursu yedigim dondurmaya kızarsınız sandımdı ben
:roflol: ben topuna kızdım sanıyodum ......:roflol::roflol::roflol:

aman beee nese kız kız dişim agrımıyo şeytan topuguna kurşun :))) keyfim yerinde kız getsin amannn nolacahhh

haftaya nasılsa 76 olacam ben kıskanma sonra emisositosositolülülülülülü:roflol::tomato:

bende bi ıslak ıslak öpücük hissettim senmiydin amannnnn:çok üzgünüm::1closedeyes:

saol canım refimm,ben de rüzgarı düşünüyordum az önce inşallah iyileşmiştir die dua ettim...
kızlar açalı baya oldu kkyı ama yazamadım bi türlü annem çaırdı durdu.
iyi gibiyim soran herkese teşekkürler bişey takacaklarmış kalbime,radyasyon olmayan bi yerde durcakmşm bir gün boyunca telefon bilgisayar radyo yasak karantina da olucam kısacası...kalbimn ritimlerine bakacaklarmış düzgün mü diye.

saat 1:00 1 adet ayva yedim habarınız olsun ayrıca suda içtim pamuk hapsuruyo burnu akıyo asayiş berkemal saygılar arz ederim

kütahya azmıne hayran kaldım güzel kılo vermişsin tebrikler
banada ver tiyoları............

:ecrin_bebek:a.s.
kütahya azmıne hayran kaldım güzel kılo vermişsin tebrikler
banada ver tiyoları............

uyumuyonmu kız sen bu saatte tüyo yokkız aç gezecen spor die debelenecen nenkör metabolizmanın gönlü olursa gidiyo işte zor işş

ufaklıklar napıyoooo

6. TAKIM * *96.ETAP SONUÇLARI**
asibulut ( 56,5 /
dora ( 63,8 / 62.8/ 1.0 / 1.57 &#37
aeben ( 65,
kütahya ( 77,0 )
pınarım ( 81,0
cceylin ( 59,5 /59.0 /0.5 /0.84%)
fatunuz ( 85,0
referans ( 74,6 /
nazlıgüleç ( 60,0
mmmf27 ( 66,6
else ( 70,2
yumukum ( 79,7 /
özgerd (72.5 / 72.5 / 0.0 / 0.0%) geri döndü[

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( / 839,1

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…