Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben daha nöbetteyim ve burada kahvaltımı yapıp çıkacağım dolayısı ile bugünkü kilom tok olacağım için sağlıklı olmayacak ama çalıştığım yer 70-80 km olunca aç çıkınca midem bulanıyorkafamçokkarıştı

NESLİHANIMA HİTABEN
Sana olan sevgim hızla sevdaya dönüşürken
Günlerin geçmesini istemiyorum
İstemiyorumm
çünki sensizlik
...sessizlik
çünki sensizlik
karanlık odalarda yapayalnız kalmak
çünki sensizlik
üşümek...........

seni çok seven eşin................

kızlarcım dün kocişimin facede benim için paylaştığı şiiri,ben face kullanmıyorum arada onunkini açıyorum sabah sabah görünce pek bi mutlu oldum,sizlede paylaşayım dedim:asigim:

günaydın canımolumunekankayizsmile iş yerindeki işlerini kolaylayabildin mi?nasıl gidiyor?

ayy çok güzel bitanem yaa allah mutluluğunuzu daimi etsin inşallah..

ooyyyy canım benim yaaa kıyamam sanaaa
evliliin en güzel cici günleri malesef kayınvalide faktörü yüzünden böyle karamsar geçiyor ooffff.........
İnşalah bir an önce düzelir bu durum tatlım yaaaa...
Uygun bir yol bulursunuz umarım....

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

:asigim: :asigim: :asigim:

başkada bişi demiyorum a.s.

bu arada kızlar haftanın son iş gününden herkese kocamaaaaaannnnnnnnnn günaydııınnnnnnnnnnnn

Bu hafta fazla kilo verememişim sadece 800 gr. gitmiş
Bugünkü kilom : 63.200 gr.

Günaydın kızlar nazlıcığım bu hafta beni ayırıyorsun değilmi

Nesliş ne güzel şiir bu böyle bayanssulusmile allahım ayırmasın kuzucuuuk hihoyyyt

evet ama tatilden sonra burda oluyorsun tekrardan olurda gelmezsen seni hergün telefonla taciz ederim kaydirigubbakcemile3

Senin tacizine kurban olurum ben, beni bununla korkutamazsın nazlıcığım, seninle konuşmak sadece sevinçle karşılanır bu yürekte :asigim:

Tamam söz, zaten hergün buralarda olurum

günaydın kızlar ben bu sabah tartıda 59,2 çıktım regliden kaynaklanıyor sanırım ama moralim bozuldu sabah sabah

dün yediklerimi yazayım hemen menü vermeden olmuyor .

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 salatalık

öğlen
1 tabak patlıcan yemeği
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber

ara
1 adet elma

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt

Senin tacizine kurban olurum ben, beni bununla korkutamazsın nazlıcığım, seninle konuşmak sadece sevinçle karşılanır bu yürekte :asigim:

Tamam söz, zaten hergün buralarda olurum

tamam canım benim sen hep buralarda ol bizi sensiz bırakma özleriz biz seni cadı

günaydın kıslar ..
geri sayfaları okuyamadım akşam ....
nazomun anecinin nesi var .??... çok geçmiş olsun rabbım şifasını versin inaşallah ..

:asigim: :asigim: :asigim:

günaydın kızlar ben bu sabah tartıda 59,2 çıktım regliden kaynaklanıyor sanırım ama moralim bozuldu sabah sabah

bende 74,2 çıktım niye :gitme:

nazlım patlıcanda şişkinlik yapıyor ...a.s

Günaydın kızlar nazlıcığım bu hafta beni ayırıyorsun değilmi

Günaydınnn simoşşşş naberrr yerimseniben

ohhh bu gün son iş günü desene mesai bitiminde çık güzelce kafanı dinle enerji topla kendine gel ve aramıza lütfen bmba gibi dön yerimseniben yerimseniben

evet ama tatilden sonra burda oluyorsun tekrardan olurda gelmezsen seni hergün telefonla taciz ederim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım sıkma canını regl etkilemiş olabilir bakalım haftaya kaç çıkacaksın?

günaydın kıslar ..
geri sayfaları okuyamadım akşam ....
nazomun anecinin nesi var .??... çok geçmiş olsun rabbım şifasını versin inaşallah ..

nazomun annesi göğüs kanseriymiş ablam . ameliyat olacakmış tek gözğsünü alacaklarmış annenin ALLAH yardımcıları olsun tez zamanda şifa bulsun İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…