günaydın canlarım benimm...günümüz dünden daha güzel olur inş.
bu arada ben hala baskül almadım,dün unutmuşum bugün alcam inş.ve tartılamadım,nazlışım ne yapalım,yine aynımı yazarız
NESLİHANIMA HİTABEN
Sana olan sevgim hızla sevdaya dönüşürken
Günlerin geçmesini istemiyorum
İstemiyorumm
çünki sensizlik
...sessizlik
çünki sensizlik
karanlık odalarda yapayalnız kalmak
çünki sensizlik
üşümek...........
seni çok seven eşin................
kızlarcım dün kocişimin facede benim için paylaştığı şiiri,ben face kullanmıyorum arada onunkini açıyorum sabah sabah görünce pek bi mutlu oldum,sizlede paylaşayım dedim:asigim:
belki benim kaynanada cevriye hanımlık yapar haaa . bazen eşime güzel bir masa hazırlayıp mum ışığında yemek yeme isteğim oluyor ama bu sadece istekte ve hayallerde kalıyor . ağlamak istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben
günaydın canlarım benimm...günümüz dünden daha güzel olur inş.
bu arada ben hala baskül almadım,dün unutmuşum bugün alcam inş.ve tartılamadım,nazlışım ne yapalım,yine aynımı yazarız
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben daha nöbetteyim ve burada kahvaltımı yapıp çıkacağım dolayısı ile bugünkü kilom tok olacağım için sağlıklı olmayacak ama çalıştığım yer 70-80 km olunca aç çıkınca midem bulanıyorkafamçokkarıştı
NESLİHANIMA HİTABEN
İstemiyorumm
çünki sensizlik
...sessizlik
çünki sensizlik
çünki sensizlik
üşümek...........
kızlarcım dün kocişimin facede benim için paylaştığı şiiri,ben face kullanmıyorum arada onunkini açıyorum sabah sabah görünce pek bi mutlu oldum,sizlede paylaşayım dedim:asigim:
Günaydın kızlar nazlıcığım bu hafta beni ayırıyorsun değilmi
evet ama tatilden sonra burda oluyorsun tekrardan olurda gelmezsen seni hergün telefonla taciz ederimkaydirigubbakcemile3
Senin tacizine kurban olurum ben, beni bununla korkutamazsın nazlıcığım, seninle konuşmak sadece sevinçle karşılanır bu yürekte :asigim:
Tamam söz, zaten hergün buralarda olurum
NESLİHANIMA HİTABEN
İstemiyorumm
çünki sensizlik
...sessizlik
çünki sensizlik
çünki sensizlik
üşümek...........
günaydın kızlar ben bu sabah tartıda 59,2 çıktım regliden kaynaklanıyor sanırım ama moralim bozuldu sabah sabah
nazlım patlıcanda şişkinlik yapıyor ...a.sdün yediklerimi yazayım hemen menü vermeden olmuyor .
sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 salatalık
öğlen
1 tabak patlıcan yemeği
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
ara
1 adet elma
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt
Günaydın kızlar nazlıcığım bu hafta beni ayırıyorsun değilmi
evet ama tatilden sonra burda oluyorsun tekrardan olurda gelmezsen seni hergün telefonla taciz ederimkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben bu sabah tartıda 59,2 çıktım regliden kaynaklanıyor sanırım ama moralim bozuldu sabah sabah
günaydın kıslar ..
geri sayfaları okuyamadım akşam ....
nazomun anecinin nesi var .??... çok geçmiş olsun rabbım şifasını versin inaşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?