günaydın kıslar ..
geri sayfaları okuyamadım akşam ....
nazomun anecinin nesi var .??... çok geçmiş olsun rabbım şifasını versin inaşallah ..
nazlım patlıcanda şişkinlik yapıyor ...a.s
bilmiyorumkismilerabbım yardımcısı olsun . şifa versin inşallah ..:Saruboceq:nazomun annesi göğüs kanseriymiş ablam . ameliyat olacakmış tek gözğsünü alacaklarmış annenin ALLAH yardımcıları olsun tez zamanda şifa bulsun İNŞALLAH
hadi hatunlar bu hafta nazomun anesi için yasin okuyalım ....a.sPeygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer...
Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz, görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar terk edemem. Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım. Endişe etme,Münker ve Nekir'in sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın."
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Melekul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indirdiği Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.
bilmiyorumkismilerabbım yardımcısı olsun . şifa versin inşallah ..:Saruboceq:
hadi hatunlar bu hafta nazomun anesi için yasin okuyalım ....a.s
sayısı fark etmez dualarımızla ...yerimseniben
okuyalım ablam simoş için okuyorduk ben 20 tane okutturdum arkadaşımın sıkıntıları gitsin diye narinciğimde okutuyordu .
ben kaçırdım tabi k.k giremeyince ....bilmiyorumkismileokuyalım ablam simoş için okuyorduk ben 20 tane okutturdum arkadaşımın sıkıntıları gitsin diye narinciğimde okutuyordu .
Günaydın kıslar,
ne habersiniz
hayırlı cumalar olsun..
Günaydın kıslar,
ne habersiniz
hayırlı cumalar olsun..
ben kaçırdım tabi k.k giremeyince ....bilmiyorumkismile
:1hug:senin kadar süper olmasakda iyiyiz nevkuşum .....:içelim:Günaydın kıslar,
ne habersiniz
hayırlı cumalar olsun..
nevracımmm..bunlar sana duygularımı başka ifade edemedim . darısı elifimin ve nuronun başına inşalah
NESLİHANIMA HİTABEN
Sana olan sevgim hızla sevdaya dönüşürken
Günlerin geçmesini istemiyorum
İstemiyorumm
çünki sensizlik
...sessizlik
çünki sensizlik
karanlık odalarda yapayalnız kalmak
çünki sensizlik
üşümek...........
seni çok seven eşin................
kızlarcım dün kocişimin facede benim için paylaştığı şiiri,ben face kullanmıyorum arada onunkini açıyorum sabah sabah görünce pek bi mutlu oldum,sizlede paylaşayım dedim:asigim:
nazcım hem regl hemde dünde üşütmüştün şişmiş olabilirsin.günaydın kızlar ben bu sabah tartıda 59,2 çıktım regliden kaynaklanıyor sanırım ama moralim bozuldu sabah sabah
:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyiz taze hamiş sen nasılsın :CüvCüv: :CüvCüv:
bugünde okumaya devam ederiz eksiğimiz olursa
görmemişim ekercim mesajını şükür işte...günaydın nevracığım . nasılsın
:1hug:senin kadar süper olmasakda iyiyiz nevkuşum .....:içelim:
bakıyorum çizelge hemen kalkmış ...
nekuşum hamileyim diye montiyi asmak yok 2 aşamadan devam edeceksin ...sengözlerimebaksanab
kıslar bene müsade hepinize iyi günler ....opuyorumnanaktan
kızlar nöbetten gelince tartıldım 62.3 dedi ama dün sabah aç karna 61.5 demişti..ben bildirimi 11.20 gibi yapmak istiyorum olur mu?kafam karıştı neden böyle oluyor yaaa
Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer...
Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz, görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar terk edemem. Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım. Endişe etme,Münker ve Nekir'in sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın."
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Melekul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indirdiği Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.
hadi hatunlar bu hafta nazomun anesi için yasin okuyalım ....a.s
sayısı fark etmez dualarımızla ...yerimseniben
Günaydın kıslar,
ne habersiniz
hayırlı cumalar olsun..
kıslar bene müsade hepinize iyi günler ....opuyorumnanaktan
kıslar bende okuyayım diycem ama ara ara kanama tarzı bişi oluyo bende dr.u aradım biraz bekle dedi bu sebeple abdest durumu biraz zor bende ama toparlar ise durum bende okumak isterim...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?