Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kıslar ..
geri sayfaları okuyamadım akşam ....
nazomun anecinin nesi var .??... çok geçmiş olsun rabbım şifasını versin inaşallah ..

Günaydın aplaaaaaaaaaaa hoşgeldin nasılsın

nazonun annesine malesef göğüs kanseri teşhisi konmuş ablacım :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer...
Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz, görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar terk edemem. Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım. Endişe etme,Münker ve Nekir'in sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın."
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Melekul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indirdiği Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.

nazomun annesi göğüs kanseriymiş ablam . ameliyat olacakmış tek gözğsünü alacaklarmış annenin ALLAH yardımcıları olsun tez zamanda şifa bulsun İNŞALLAH
bilmiyorumkismilerabbım yardımcısı olsun . şifa versin inşallah ..:Saruboceq:
hadi hatunlar bu hafta nazomun anesi için yasin okuyalım ....a.s
sayısı fark etmez dualarımızla ...yerimseniben

bilmiyorumkismilerabbım yardımcısı olsun . şifa versin inşallah ..:Saruboceq:

okuyalım ablam simoş için okuyorduk ben 20 tane okutturdum arkadaşımın sıkıntıları gitsin diye narinciğimde okutuyordu .

okuyalım ablam simoş için okuyorduk ben 20 tane okutturdum arkadaşımın sıkıntıları gitsin diye narinciğimde okutuyordu .

benim çok yoğun akıntım var üşüttüm galiba :kedi: rahatsız oluyorum tekrar tekrar abdest almak zorunda hissediyorum kendimi okuyamadım :çok üzgünüm:

Günaydın kıslar,
ne habersiniz
hayırlı cumalar olsun..

Günaydın kıslar,
ne habersiniz
hayırlı cumalar olsun..
:1hug:senin kadar süper olmasakda iyiyiz nevkuşum .....:içelim:
bakıyorum çizelge hemen kalkmış ...
nekuşum hamileyim diye montiyi asmak yok 2 aşamadan devam edeceksin ...sengözlerimebaksanab

kıslar bene müsade hepinize iyi günler ....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nevracımmm..bunlar sana duygularımı başka ifade edemedim . darısı elifimin ve nuronun başına inşalah

canım sağolasın...ŞenizŞenizŞeniz

maşallah ayy hep böyle mutlu ol canım benim....

günaydın kızlar ben bu sabah tartıda 59,2 çıktım regliden kaynaklanıyor sanırım ama moralim bozuldu sabah sabah
nazcım hem regl hemde dünde üşütmüştün şişmiş olabilirsin.

:Saruboceq::Saruboceq:

iyiyiz taze hamiş sen nasılsın :CüvCüv: :CüvCüv:

şükür iyi biraz yorgun hissediyom bide aşağıdaki durum var inşallah bişi olmaz...:Saruboceq:

bugünde okumaya devam ederiz eksiğimiz olursa

kıslar bende okuyayım diycem ama ara ara kanama tarzı bişi oluyo bende dr.u aradım biraz bekle dedi bu sebeple abdest durumu biraz zor bende ama toparlar ise durum bende okumak isterim...:Saruboceq:

günaydın nevracığım . nasılsın
görmemişim ekercim mesajını şükür işte...

senden de bişicik kaçmıyo.. sengözlerimebaksanab

çizelgeyi diyeti astım diye değil moral bozmayayım baktıkça bu kadar kilo ile Allah sonumu hayrede dediğimden kaldırdım başka bi amacım yok valla...:hulya:

tabi tabii asmaca yok montiyi 2.aşama devam etmek benim de planım aebencim..vereliniortak

kızlar nöbetten gelince tartıldım 62.3 dedi ama dün sabah aç karna 61.5 demişti..ben bildirimi 11.20 gibi yapmak istiyorum olur mu?kafam karıştı neden böyle oluyor yaaa

allahımmm bize her daim kuran okumayı nasip eylesin ....

a.s a.s a.s
haftasonu bir aksilik çıkmaz ise bende okurum ve yazarım buraya....

Günaydın kıslar,
ne habersiniz
hayırlı cumalar olsun..

Günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalarrrr olumunekankayizsmile

kıslar bene müsade hepinize iyi günler ....opuyorumnanaktan

:gitme: :gitme: :gitme:

kıslar bende okuyayım diycem ama ara ara kanama tarzı bişi oluyo bende dr.u aradım biraz bekle dedi bu sebeple abdest durumu biraz zor bende ama toparlar ise durum bende okumak isterim...:Saruboceq:

canımm normaldir bu durum yerleşme kanaması bu bende de olmuştu tam on gün sürmüştü bende adet oluyorum sanmıştım meğer kızım içime yerleşiyormuş kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklar bugün şehirdışına yola çıkıyoruz haftasonu memlekette sünnet ve düğün var.hemen kilo bildirimimi yapayım reglimin 2.günü ondanmıdı bilmiyorum artı 500 gr. yani 70.500 maalesef.gözdem içinde toplam 15 tane okundu eksiğimiz nedir nazcım bu akşama kadar onu tamamlayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…