Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim akşam çok işim var laptopumdaki gereksiz dosyaları silicem düzenleyeceğim içini dışını, dergilerim var onları elden gecirip geri dönüşüme atacağım ohoooo sempatiksalakcinni

Benim akşam çok işim var laptopumdaki gereksiz dosyaları silicem düzenleyeceğim içini dışını, dergilerim var onları elden gecirip geri dönüşüme atacağım ohoooo sempatiksalakcinni

eve gider gitmez ilk yapacağım şey üstümü değiştirmek ve odamın kapısını kapatıp yatmak olacak .

işte yok canım sıkılıyor . Karnım hala ağrıyor . Akşam olsada eve gitsem yatsam .

oyyy canım yaaa az kaldı sık dişini şeker....

tabii bekar olunca yapılacak işler böyle şeyler oluyor yemek yapıcam çamaşır yıkıcam ütü yapıcam çocuğu doyurucam diyemezsin

eve gider gitmez ilk yapacağım şey üstümü değiştirmek ve odamın kapısını kapatıp yatmak olacak .

İnşallah cicim...

Bizim yardımcımız var safişim yemekleri ve temizliği o ve annem yapıyor, hiç işim olmaz vallahi, zaten evde de kaldım sorun yok delikafadulden

Bizim yardımcımız var safişim yemekleri ve temizliği o ve annem yapıyor, hiç işim olmaz vallahi, zaten evde de kaldım sorun yok delikafadulden

benimde yemekleri kaynanam yapar . hafta içi zaten ben bişey yapmak istediğimde engel olur ben sadece cumartesi ve pazar temizlik falan yapabiliyorum . hahta içi softa kur mutfağı topla işlerini yapıyorum .

ahhh canım aahhh o yardımcı bende de vardı 1 ay öncesine kadar baya işime yarıyordu mutfağa yemeğe sokmuyordum ama temizlik vs. işlerini jhallediyordu ama 1 ay önce zorla kovdurdu kendisii şimdilerde yeni birini aramaktayım lakin güvenilir insan bulmak zor işte evde tek bırakıcam onu

benimde yemekleri kaynanam yapar . hafta içi zaten ben bişey yapmak istediğimde engel olur ben sadece cumartesi ve pazar temizlik falan yapabiliyorum . hahta içi softa kur mutfağı topla işlerini yapıyorum .

kııss bak güzel yanlarına bak birde dezavantajları olduğu kadar avantajlarıda var kaynananın

mesela sen bu gün hastasın ve gidip yatıcam hemen diyorsun kaynana olmasa birde çocuk olduğunu düşün yatmak ne kelimeeeee iş yerindekinden fazla yorulursun inan.
Bari güzel taraflarını gör accık ne edek....

tamam orası güzel ama ben kocacığıma bazen kendi ellerimle yemek yapmak istiyorum . Böyle bir şasım malesef olmuyor .

tamam orası güzel ama ben kocacığıma bazen kendi ellerimle yemek yapmak istiyorum . Böyle bir şasım malesef olmuyor .

nazlıcım altlı üstlü ya da karşılıklı dairelerde oturma şansınız yok mu

gerçi yine aynı şey olur aman kızım sen yorulma ben hazırlıyorum işten gelince yer öyle gidersiniz diyebilir ,sonra da çay faslı falan ancak yatmaya eve gidersiniz

zor işler fisfisfis

selam kızlar nabersiniz..

nazlımın kayınvalde ve ev sorunu gündemde sanırım okuduğum kadarıyla fisfisfis nazlım aynı evde olmak çok zor cnm bende aynı baştan seninn gibi kabul ettim ne var cnm oturalım aynı evde herşey tozpembeydi o günlerde,çok düşünceli kayınvaldem kendine üst katı yaptırdı olmazmış aynı evde gelin kaynana diye. dua et altlı üstlü değilsin bi müddet sonra aynı evde olmuyor diyip gitme olasılığın daha yüksek cnm ben 12 sene yaşadım bu durumları evim bildiğin oteldi boshayallersmile bazen aşağıda neden ayrı soba yanıyor diye bile sorun çıkarırdı,hep birlikte oturcakmışız yakmıcakmışız aşağıda. çocuktan sonra biraz biraz evimde oturmaya başladım bukezde o sürekli aşağıya indi yeme içme yine beraber eşinle bi oturamassın bişey paylaşamassın 12 sene bunları yaşadıktan sonra şimdi çok şükür çok huzurlu ve mutluyum umarım en kısa zamanda seninde ayrı bi evin olur,aynı evde ne kadar iyide olsa olmuyor.ne başbaşa yemek yedik biz eşimle ne birlikte yemek yaptık çok heves ederdim işten aynı saatte gelirdik eve birlikte girelim mutfağa güle eğlene yemek yapalım,şimdi geçti o gençlik hevesleri ama bundan sonra en azndan huzur verir Rabbim inş. eşimde sanki taşınmayı beklermiş kaydirigubbakcemile3 felaket değişti evden gidesi yok sürekli el ele diz dize olalım istiyo noluyo anlamadım sıkma canını nazlım eşin eminim görüyo ve bişeyler düşünüyodur umarım fazla uzun sürmez sende kendi evinde huzurla oturursun cnm :teselli:

canım iyice dinlen sen hay Allah inşallah daha kötü olmazsın...
nazcım arada kaynanana desen "annecim siz yorulmayın bugünde ben ... yapcam kocama diye"
anlamaz mı?

ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin artık elifim . her akşam bu şekilde dua ediyorum canım . ALLAH kısmet ederse 1 veya 2 sene sonra ev almayı düşünüyoruz eşimle eğer böyle bişey olursa kaynanam komşularını çok seviyor belki bizimle gelmek istemez şuanki evde kalır .

simoşum son günlerdeki iç karartıcı mesajlarından sonra neşeli gördüm seni kuzum :1hug:
iyisin demi o kötü fikirleri attın kafandan demi lmaz:

ay bu habere çok sevindim nevracım delikafadulden delikafadulden Allah dileyen herkese nasip etsin meleğimle kirazıma nazlımada en kısa zamanda inş. :Saruboceq: çok güzelya senin ne kadar çok istediğini biliyodum işte vakti zamanı gelince Rabbim duaları boş çevirmez :lepi: Allah kucağına almayıda nasip etsin gülüm sağlıkla inş. :Saruboceq:

yaprak dökümü dizisindeki cevriye hanım geldi aklıma

ne kadar bırakmam çıkmam bu evden desede herkesden önce koşa koşa gitmişti yeni eve ve istanbula....

yaprak dökümü dizisindeki cevriye hanım geldi aklıma

ne kadar bırakmam çıkmam bu evden desede herkesden önce koşa koşa gitmişti yeni eve ve istanbula....

belki benim kaynanada cevriye hanımlık yapar haaa . bazen eşime güzel bir masa hazırlayıp mum ışığında yemek yeme isteğim oluyor ama bu sadece istekte ve hayallerde kalıyor . ağlamak istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben

canım sağolasın bilmem mi ne sevindiğini iyi kalpli arkadaşım...
evet vakti şimdiymiş inşallah sağlıkla tamamlanır canım benim..Şeniz

nazım üzme kendini ya..
bu mum ışıklı yemekleri arada dışarıda yapıverin bari.. başbaşa kalmak dışarıda da olsa iyi olur...
ya da kaynanayı komşuya filan yemeğe vs vs davet ettirip ??

simoşum son günlerdeki iç karartıcı mesajlarından sonra neşeli gördüm seni kuzum :1hug:
iyisin demi o kötü fikirleri attın kafandan demi lmaz:

Ehhh ayşegülüm idare ederiiik, sende aktif olarak katılaydın aramıza çok iyi olacak Şeniz

nevracımmm..bunlar sana duygularımı başka ifade edemedim . darısı elifimin ve nuronun başına inşalah

günaydın canlarım benimm...günümüz dünden daha güzel olur inş.

bu arada ben hala baskül almadım,dün unutmuşum bugün alcam inş.ve tartılamadım,nazlışım ne yapalım,yine aynımı yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…