benimde sıkılıyor :sm_confused:
Benim akşam çok işim var laptopumdaki gereksiz dosyaları silicem düzenleyeceğim içini dışını, dergilerim var onları elden gecirip geri dönüşüme atacağım ohoooo sempatiksalakcinni
işte yok canım sıkılıyor . Karnım hala ağrıyor . Akşam olsada eve gitsem yatsam .
Benim akşam çok işim var laptopumdaki gereksiz dosyaları silicem düzenleyeceğim içini dışını, dergilerim var onları elden gecirip geri dönüşüme atacağım ohoooo sempatiksalakcinni
eve gider gitmez ilk yapacağım şey üstümü değiştirmek ve odamın kapısını kapatıp yatmak olacak .
Bizim yardımcımız var safişim yemekleri ve temizliği o ve annem yapıyor, hiç işim olmaz vallahi, zaten evde de kaldım sorun yok delikafadulden
Bizim yardımcımız var safişim yemekleri ve temizliği o ve annem yapıyor, hiç işim olmaz vallahi, zaten evde de kaldım sorun yok delikafadulden
benimde yemekleri kaynanam yapar . hafta içi zaten ben bişey yapmak istediğimde engel olur ben sadece cumartesi ve pazar temizlik falan yapabiliyorum . hahta içi softa kur mutfağı topla işlerini yapıyorum .
ahhh canım aahhh o yardımcı bende de vardı 1 ay öncesine kadar baya işime yarıyordu mutfağa yemeğe sokmuyordum ama temizlik vs. Işlerini jhallediyordu ama 1 ay önce zorla kovdurdu kendisii şimdilerde yeni birini aramaktayım lakin güvenilir insan bulmak zor işte evde tek bırakıcam onu
kııss bak güzel yanlarına bak birde dezavantajları olduğu kadar avantajlarıda var kaynananın
Mesela sen bu gün hastasın ve gidip yatıcam hemen diyorsun kaynana olmasa birde çocuk olduğunu düşün yatmak ne kelimeeeee iş yerindekinden fazla yorulursun inan.
Bari güzel taraflarını gör accık ne edek....
tamam orası güzel ama ben kocacığıma bazen kendi ellerimle yemek yapmak istiyorum . Böyle bir şasım malesef olmuyor .
eve gider gitmez ilk yapacağım şey üstümü değiştirmek ve odamın kapısını kapatıp yatmak olacak .
tamam orası güzel ama ben kocacığıma bazen kendi ellerimle yemek yapmak istiyorum . Böyle bir şasım malesef olmuyor .
nazlıcım altlı üstlü ya da karşılıklı dairelerde oturma şansınız yok mu
gerçi yine aynı şey olur aman kızım sen yorulma ben hazırlıyorum işten gelince yer öyle gidersiniz diyebilir ,sonra da çay faslı falan ancak yatmaya eve gidersiniz
zor işler fisfisfis
kıslar size bomba bir havadis vereyim..ben hala şoktayım...
:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım kabul olmuş meğerse de haberim yokmuş..HAMİLEYİİİM...:CüvCüv:
hala şoktayım diyodum ya tatil sonrası bi garip adet oldum bi kaç gün meğerse o adet değilmiş keyifsizim filan diyodum ama misafirden vs vs derken yorgunluk dedim.. dün akşam midem filan hiç olmadığı şekli ile yanınca acaba dedim? kan tahlili yaptırdım ve pozitif.. Allahım yıllardır istiyodum inşallah sonunda sağlıkla olur. O kadar korkuyorum ki kıslar ya bişey olursa diye? Allaha emenet gerçi...
İnşalalh olur ben de bu mutluluğu tadarım.. senağlama
benle dua ettiniz hepiniz kıslar her dileğinizde hep yazdınız... inşallah ben sağlıkla tamamlayabilirim süreci..aebenim her duasında hiç unutmadı can kardeşim sağolsun. Şeniz
darısı kirazımın nazımın elifimin hayırlı damat adayı ile simoşumun ve isteyen herkesin başına..
:Saruboceq:
daha çok yeni..bu sebeple randevuda sadece kese göründü Allah inşallah bundan sonrasını da hayreder kıslar. da kalp pıtpıtını da duyarım..hihoyyyt
:CüvCüv:
ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin artık elifim . her akşam bu şekilde dua ediyorum canım . ALLAH kısmet ederse 1 veya 2 sene sonra ev almayı düşünüyoruz eşimle eğer böyle bişey olursa kaynanam komşularını çok seviyor belki bizimle gelmek istemez şuanki evde kalır .
yaprak dökümü dizisindeki cevriye hanım geldi aklıma
ne kadar bırakmam çıkmam bu evden desede herkesden önce koşa koşa gitmişti yeni eve ve istanbula....
canım sağolasın bilmem mi ne sevindiğini iyi kalpli arkadaşım...ay bu habere çok sevindim nevracım delikafadulden delikafadulden Allah dileyen herkese nasip etsin meleğimle kirazıma nazlımada en kısa zamanda inş. :Saruboceq: çok güzelya senin ne kadar çok istediğini biliyodum işte vakti zamanı gelince Rabbim duaları boş çevirmez :lepi: Allah kucağına almayıda nasip etsin gülüm sağlıkla inş. :Saruboceq:
belki benim kaynanada cevriye hanımlık yapar haaa . bazen eşime güzel bir masa hazırlayıp mum ışığında yemek yeme isteğim oluyor ama bu sadece istekte ve hayallerde kalıyor . ağlamak istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben
simoşum son günlerdeki iç karartıcı mesajlarından sonra neşeli gördüm seni kuzum :1hug:
iyisin demi o kötü fikirleri attın kafandan demilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?