dün akşam kaynanam komşuya kadar gitti bende eşimle koltukta uzanmayı başımı onun göğsüne iyice gömüp yatmayı çok seviyorum . o şekilde uzandım eşimin yanı sonra pat diye kapı çaldı kaynanam geldi hemen çok uyuz oldum yaaaaa :gitme:mafoldumben
1. kayınvalidemle aynı ülkede bile değilim bırak mahalleyi :roflol:
2. eşimle aynı işyerindeyiz :sinifsinif: en azından farklı şubelerde
eşimle ben yanyana odalardayız işyerinde kk da aktif oldugumu biliyor bazen huysuzluk yapaıyor ama yaptıgıyla kalır yasak koyamaz.zaten kk da olmasa ona saracagımı biliyor işine geliyor burada deşarj olmam
ELİFÇİM ben kayınvalidemle bırak aynı ülkede olmayı aynı dünyada bile değiliz delikafadulden :gitme:
eşimle ben yanyana odalardayız işyerinde kk da aktif oldugumu biliyor bazen huysuzluk yapaıyor ama yaptıgıyla kalır yasak koyamaz.zaten kk da olmasa ona saracagımı biliyor işine geliyor burada deşarj olmam
bu arada kafanız karışmasın benim eşimin annesi yani gerçek kayınvalidem ben evlenmeden önce vefat etmiş Allah rahmet eylesin.şuan ki kayınvalidem ise Allah uzun ömür versin benim üvey kayınvalidem yani cic annemizzz olumunekankayizsmile
kızlar amma yazmışsınız yaa,o kadar yoğunumki hala ben izindeyken biriken işleri bitiremdim,aklımda sizde bakmadan edemiyorum
hayat ne kadar garip ya,sabah nevroşumla havalara uçmuştuk şimdi nozomun haberiyle üzüldük...nozom canım benim rabbim kısa zamanda acil şifalar versin,kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş eminim rabbim başka kapılar açacaktır,hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
narincim bende kayınvalidemle aynı dünyalarda değilim,6 ay önce sirozdan kaybettik,ama çok iyi bi insan olduğunu hasta yatağında eltimin ona büyük bi şefkatle bakmasından anladım,ama yinede şu bi gerçekki ev ev üstüne kesinlikle olmuyo...nazlım sabır versin rabbim sana,ben düşünemiyorum,evet hem çalışıp hem ev hanımı olmak zormuş ama akşam tv nin karşına kocacının göğsüne gömülüp geçince bütün herşey bitiyo,evin dağınık durmuş toplu durmuş kimin umrunda..istersen çıplak dolaş,o kadar rahatmışki kendi evin olması,akşam olsada gitsem diye bekliyorum,inş.nazlım sanada tez zamanda allahım kocanla bereber oturucan bi yuva nasip etsin
ELİFÇİM ben kayınvalidemle bırak aynı ülkede olmayı aynı dünyada bile değiliz delikafadulden :gitme:
iyiki ben eşimle aynı yerde çalışmıyorum kendisi tam bir iş delisidir . söz konusu iş olunca babasını bile tanımaz . öyle olsaydı biz hergün kavga ederdik herhalde
kızlar amma yazmışsınız yaa,o kadar yoğunumki hala ben izindeyken biriken işleri bitiremdim,aklımda sizde bakmadan edemiyorum
hayat ne kadar garip ya,sabah nevroşumla havalara uçmuştuk şimdi nozomun haberiyle üzüldük...nozom canım benim rabbim kısa zamanda acil şifalar versin,kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş eminim rabbim başka kapılar açacaktır,hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
narincim bende kayınvalidemle aynı dünyalarda değilim,6 ay önce sirozdan kaybettik,ama çok iyi bi insan olduğunu hasta yatağında eltimin ona büyük bi şefkatle bakmasından anladım,ama yinede şu bi gerçekki ev ev üstüne kesinlikle olmuyo...nazlım sabır versin rabbim sana,ben düşünemiyorum,evet hem çalışıp hem ev hanımı olmak zormuş ama akşam tv nin karşına kocacının göğsüne gömülüp geçince bütün herşey bitiyo,evin dağınık durmuş toplu durmuş kimin umrunda..istersen çıplak dolaş,o kadar rahatmışki kendi evin olması,akşam olsada gitsem diye bekliyorum,inş.nazlım sanada tez zamanda allahım kocanla bereber oturucan bi yuva nasip etsin
gözdem Allah ıslah etsin diye dua edelim o arkadaşın için.sen ne yaptıysan kendin için yaptın canım.insan ne yaparsa onu götürüyor öteki tarafa.babasınıda Allah rahmetiyle muamele etsin çok feci bi son olmuş.Rabbim affetsin inşallah.Peygamberimiz (sav) Efendimiz bir gerçeği şöyle beyan eder:
"İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür; nasıl ölürse öyle dirilir; nasıl dirilirse öyle haşrolur"
hayat nasılda geçiyor az önce nevracıgımızın bebişine sevinirken şimdi nazonun annesinin haberine üzüldük.gözdemmmm nerdesinnnn hiçbirşey kafaya takmaya değmez tatlımmm .teslim olmaktan başka yol yok tevekkül edeceğiz.
Burdayım denizim, şaşkınım tek kelime ile :1no2:
Nazocuğum rabbim hastalıkla hepimizin tozunu alırmış, annemiz iyileşecek bu da rabbimin izni ile annemizin günahlarına kefaret olacak inşallah, allahıma şükür tedavisi olan bir tür, rabbim bu yolda yar ve yardımcısı olsun annemizin, çok zor, ne diyeceğimi bilemedim, HAYAT İŞTE, ACISIDA BİZE,TATLISIDA BİZE... Aynı gün içerisinde hem delice mutlu olmak,hemde birde sönüvermek, rabbim bu üzüntümüzü nazomuzla sağlıkla görüştürmeye vesile kılsın inşallah
kızlar artık iyice anladım ki bir kayınvalide ile aynı evde oturmayacaksın nazcıgımdan çıkardıgım derstir birde eşinle aynı işyerinde çalışmayacaksın.biraz önce beni kk da konuşurken gördü odama gelince bana çok çetrefilli karışık alakasız bir iş verdi .benim konumun tamamen dışında beklediki ben ne alaka diyeyim böylece bana vaktin okadar çokki bende sana iş buldum diyecek.bende hiç sesimi çıkarmadım.çengel bulmaca çözmek gibiydi benim için odasına gittim bişiy almak için beyefendi haberleri okuyor gelde bogmaaaaa .bende bitirip götürüp bıraktım teşekkür ederim diyor kinayeli kinayeli bende gayet soguk kanlı ve rahat davrandım
Sahiden tanımışsın denizciğim beni , ben çok dikkafalıymışım öyle diyorlar, boğazımı kesseler gram değişmezmiymiş insan sempatiksalakcinni
Bu arada imzam nasıl amaaaaaaaaa:jeyyar:
Sahiden tanımışsın denizciğim beni , ben çok dikkafalıymışım öyle diyorlar, boğazımı kesseler gram değişmezmiymiş insan sempatiksalakcinni
bu arada imzam nasıl amaaaaaaaaa:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?