Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy canım yaaaa ne kadarda sinir bozucu bir durum hakikaten senin bu duruma daha fazla yıpranmada daha eskimeden sorunlar çıkmaya başlamadan bir çare bulman gerek şekerim yaaa......
Allah sana yardım etsin ne diyim....

1. kayınvalidemle aynı ülkede bile değilim bırak mahalleyi :roflol:

2. eşimle aynı işyerindeyiz :sinifsinif: en azından farklı şubelerde

woowwwwwwww 1. madde süppeeerrrrrrrrrrrrrrrr

2. için bir şey diyemicem olan olmuş ama farklı yerlerde olmanız bile iyi en azından

ELİFÇİM ben kayınvalidemle bırak aynı ülkede olmayı aynı dünyada bile değiliz delikafadulden :gitme:

eşimle ben yanyana odalardayız işyerinde kk da aktif oldugumu biliyor bazen huysuzluk yapaıyor ama yaptıgıyla kalır yasak koyamaz.zaten kk da olmasa ona saracagımı biliyor işine geliyor burada deşarj olmam

eşimle ben yanyana odalardayız işyerinde kk da aktif oldugumu biliyor bazen huysuzluk yapaıyor ama yaptıgıyla kalır yasak koyamaz.zaten kk da olmasa ona saracagımı biliyor işine geliyor burada deşarj olmam

iyiki ben eşimle aynı yerde çalışmıyorum kendisi tam bir iş delisidir . söz konusu iş olunca babasını bile tanımaz . öyle olsaydı biz hergün kavga ederdik herhalde

ee nazcım Allah veriyor sabrını başa gelen çekiliyor boshayallersmile Allah başka dert vermesin yaaa :Saruboceq:

kızlar amma yazmışsınız yaa,o kadar yoğunumki hala ben izindeyken biriken işleri bitiremdim,aklımda sizde bakmadan edemiyorum

hayat ne kadar garip ya,sabah nevroşumla havalara uçmuştuk şimdi nozomun haberiyle üzüldük...nozom canım benim rabbim kısa zamanda acil şifalar versin,kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş eminim rabbim başka kapılar açacaktır,hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

narincim bende kayınvalidemle aynı dünyalarda değilim,6 ay önce sirozdan kaybettik,ama çok iyi bi insan olduğunu hasta yatağında eltimin ona büyük bi şefkatle bakmasından anladım,ama yinede şu bi gerçekki ev ev üstüne kesinlikle olmuyo...nazlım sabır versin rabbim sana,ben düşünemiyorum,evet hem çalışıp hem ev hanımı olmak zormuş ama akşam tv nin karşına kocacının göğsüne gömülüp geçince bütün herşey bitiyo,evin dağınık durmuş toplu durmuş kimin umrunda..istersen çıplak dolaş,o kadar rahatmışki kendi evin olması,akşam olsada gitsem diye bekliyorum,inş.nazlım sanada tez zamanda allahım kocanla bereber oturucan bi yuva nasip etsin

ELİFÇİM ben kayınvalidemle bırak aynı ülkede olmayı aynı dünyada bile değiliz delikafadulden :gitme:

bu arada kafanız karışmasın benim eşimin annesi yani gerçek kayınvalidem ben evlenmeden önce vefat etmiş Allah rahmet eylesin.şuan ki kayınvalidem ise Allah uzun ömür versin benim üvey kayınvalidem yani cic annemizzz olumunekankayizsmile

peder dayanamamış almış ikinci hatunu desene
aahhh aaahhhh erkekler işte dul kalamıyorlar

AMİN kirazım ALLAH hakkımda hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH çoğu zaman işe geç kalsam bile yatağımı toplayıp çıkmak zorundayım. ama sadece kendi evim olsa kapımı çeker çıkarım kime ne ben yatağımı toplamışım yada toplamamışım. ne kadarda iyi olsa kaynanam ev ev üstüne olmuyor . evlenecek arkadaşlara tavsiyem kaynanayla aynı evde oturulmaz .

Allah rahmet eylesin canım

iyiki ben eşimle aynı yerde çalışmıyorum kendisi tam bir iş delisidir . söz konusu iş olunca babasını bile tanımaz . öyle olsaydı biz hergün kavga ederdik herhalde

aynı benim kocam

Allah rahmet eylesin kayınvalidene de

salonumda çarşaflar serili kurusun diye astım ,çay içtiğimiz fincanlar mutfakta kaldı, evim çok derli toplu değil ama karışan yok, kafam rahat huzurum yerinde

dediğin gibi ister çıplak gez, ister başka şekilde gören yok

çok zor ya kayınvalideyle olmak daha doğrusu annemle bile yaşayamam

Nasıl doğru özetlemişsin denizim haklısın rabbim hidayet versin :Saruboceq:

Burdayım denizim, şaşkınım tek kelime ile :1no2:
Nazocuğum rabbim hastalıkla hepimizin tozunu alırmış, annemiz iyileşecek bu da rabbimin izni ile annemizin günahlarına kefaret olacak inşallah, allahıma şükür tedavisi olan bir tür, rabbim bu yolda yar ve yardımcısı olsun annemizin, çok zor, ne diyeceğimi bilemedim, HAYAT İŞTE, ACISIDA BİZE,TATLISIDA BİZE... Aynı gün içerisinde hem delice mutlu olmak,hemde birde sönüvermek, rabbim bu üzüntümüzü nazomuzla sağlıkla görüştürmeye vesile kılsın inşallah

amin canım İNŞALLAH

Ahaha hikayeye bayıldım, birde teşekkür etti heee sempatiksalakcinni
Sende ona iş buyursaydın ya tatlım alkisalkisalkis

GÖZDEM beni hiç şaşıtmadın kesin gözdem bana sende ona iş buyur diye yazar dedim.demekki artık birbirimizi tanıyabildik burda olumunekankayizsmile

Sahiden tanımışsın denizciğim beni , ben çok dikkafalıymışım öyle diyorlar, boğazımı kesseler gram değişmezmiymiş insan sempatiksalakcinni
Bu arada imzam nasıl amaaaaaaaaa:jeyyar:

Sahiden tanımışsın denizciğim beni , ben çok dikkafalıymışım öyle diyorlar, boğazımı kesseler gram değişmezmiymiş insan sempatiksalakcinni
Bu arada imzam nasıl amaaaaaaaaa:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 tam senlik

bu arada imzam nasıl amaaaaaaaaa:jeyyar:

süper simoşummm . Canım sıkılıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…