nazlışım paylaşımada gönderdim canım listeyi,kardeş takımada bi bakıyım sonra yine işlere gömülücemmafoldumben
:sm_cool: heyooo! Artık ben de zayıflama klubündeyim heyooo! :sm_cool: Bu hafta çok çalışıp sizleri pişman etmemeliyim...
Kızlar eskiyi okuyorum 1 haftadır doğru dürüst giremedim ya merak ettim yazdıklarınızı...
naz kiraz ellerinize saglık kızlar.bu hafta resmen dökülmüşüz yaa
gözdem Allah kabul etsin inşallah tüm sıkıntıların son bulsun tatlımmm
nazooonun annesine yasin mi okuyacagız kızlar neye karar verildi ona göre bende alayım.
kızlar genel itibariye istisnalar hariç motivasyon eksikliğimiz var gibi görünüyor.bir ileri bir geri oldugumuz yerde sayıyoruz en başta ben tabiki aklıma bi fikir geldi siz ne dersiniz bilemiyorum.takvime baktımda tam bir ay var bayrama söyle bişey yapsak acaba yeniden azimlenirmiyiz.herkes şimdiki kilosunu ve bayramda olmak istediği kiloyu hedef olarak yazsak belki bu kısa süreli hedef koyma işe yarar ne dersiniz.mesala ben suan 70.5 kiloyum bayramda 68 olmak istiyorum gibi.
elifçim 5 kilo harikasın tatlım iddialısın bakıyorummmm da sengözlerimebaksanab
naz takıma yeni birilerini alacakmısın epey bi sayımız düştü yenilerle beraber bizde eski heyecanımızı kazanırız.safiş mesala çok iyi gidiyor ak81 inşallah bundan sonra daha sık girer bizde onu daha yakından tanırız.
naz takıma yeni birilerini alacakmısın epey bi sayımız düştü yenilerle beraber bizde eski heyecanımızı kazanırız.safiş mesala çok iyi gidiyor ak81 inşallah bundan sonra daha sık girer bizde onu daha yakından tanırız.
Benide tanı denizzzzz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?