Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlışım paylaşımada gönderdim canım listeyi,kardeş takımada bi bakıyım sonra yine işlere gömülücemmafoldumben

gördüm kirazım ellerine sağlık tatlım . kolay gelsin sana şimdiden . iş yerine araba alıcaz fiyatlarımı aldım bende evraklarımı hazırlayayımda göndereyim bu arada

akçığım seni artık daha sık buralarda görmek istiyoruz canım . ne kadar çok buralarda olur paylaşımda bulunursan okadar çok motive olursun canım .

kızlar genel itibariye istisnalar hariç motivasyon eksikliğimiz var gibi görünüyor.bir ileri bir geri oldugumuz yerde sayıyoruz en başta ben tabiki aklıma bi fikir geldi siz ne dersiniz bilemiyorum.takvime baktımda tam bir ay var bayrama söyle bişey yapsak acaba yeniden azimlenirmiyiz.herkes şimdiki kilosunu ve bayramda olmak istediği kiloyu hedef olarak yazsak belki bu kısa süreli hedef koyma işe yarar ne dersiniz.mesala ben suan 70.5 kiloyum bayramda 68 olmak istiyorum gibi.

narinim sayı vermedik ne kadar okuyabilirsek

tamam olur herkes yazsın bayramda olmak istediği kiloyu ben bir tablo hazırlarım . sonra her gün sabah gelir gelmez tabloyu yayınlarım burda o şekilde gaza geliriz hedefimizi yakalamak adına ............ bayramdan sonra döküldük resmen hepimiz

benim şuanki kilom 59,2 bende bayrama kadar 55 olmak istiyorum pazartesi sporada başlayacağım inşallah.

evet nazcım tablo olayıda harika olur bencede biran önce toparlanmamız gerek.bende pazartesi spora başlıyorum eger evde olsaydım yarından itibaren başlayacaktım.herneyse inşallah bu hedef olayı bizi kendimize getirir.

kızlar bende acilen bugün bi baskül alıcam,kilomu göremedikçe daha bi rahatım sanki,ayrıca içime öküzlerin en büyüğünden kaçtı gibi,çok çabuk acıkıyorum,doymak bilmiyorum ya

kirazcım hemen bir baskül ediniyorsun kendine ben baskülsüzlüğün verdiği rahatlıktan dolayı 78 den 86 ya nasıl çıktıgımı anlamamıştım.hemen ilk iş bi baskül aldım ve buraya gelip zayıflama mücadelesine başlamıştım.canım aşırı karbonhidratlı besleniyorsan sık sık acıkırsın malum vücut aşırı insülin salgılıyor ozaman ve sık sık acıkıp şekerli abur cuburlar istiyor canımız.ve bu kısır döngü haline geliyor.süt ayran yogurt haşlanmış yumurta bunlar tok tutar canım biliyorsun.monti bizi cagırıyorrrrr aslındaa bende aynı durumdayım tatlım

elifçim tatlım o fazlalıkları kesme kolay olsa en başta ben giderdim o kesme tazgahına yatmaya herhalde .aglamak yok bitanem bu defa olacak inşallah takım olarak birbirimize destek vereceğiz bizi bizden başka kimse anlamaz

naz takıma yeni birilerini alacakmısın epey bi sayımız düştü yenilerle beraber bizde eski heyecanımızı kazanırız.safiş mesala çok iyi gidiyor ak81 inşallah bundan sonra daha sık girer bizde onu daha yakından tanırız.

Benide tanı denizzzzz delikafadulden

alıcam canım monti linkine yazdım gelmek isteyen olursa diye senin tanıdığın çağırmak istediğin birileri varsa çağıralım canım takıma

Benide tanı denizzzzz delikafadulden

olumunekankayizsmile Şeniz yavrum sen heryeni gün başka başka çıkıyorsun karşımıza sen ele avuca sıgmaz delününnnn tekisinnnn seviyorum seniiiii lülülülülülü

gel bakayım sen şuraya bi tanıyalım seniii :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

merhaba montide duyrunuz vardı benide alırmısınız yarışmaya:) :)

nazcım aklımda benim kimse yok canım bilmiyorumkismile

elifçim canım çok güzel bi bayansın 5 kilo gidince hele düşünemiyorummmm bayanssulusmile

safişşş nerelerde kuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…