- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
senin cevabını bekledim de şimdi ona da gelmek ister mi diye sordum bakalım
kızlar çok sinirlerim bozuk eşim benim hiç tanımadıgım bi adamı memelketine giderken yanımızda götürecekmişiz yaklaşık 4 saat yolculuk ve dönüştede bizimle gelecek acayip sinirlerim bozuk ve bana kalkmış ne var bunda diyor benmi abartıyorum Allah aşkına söyleyinnnn
'gelmek isterdim ama 60-69topiğinde çok paylaşımda bulunuyorum ayrıca kendim insülin direnci ile ilgili bir topik açacağım takımda aktif olamam' dedi:çok üzgünüm:
solsun canım başka üyeler için mesaj gönderdim yarışmaya katılmak isteyenler topiğinden .
memlekette de sizinlemi kalacak canım . şahsen benim eşim bırak tanımadığım bir adamla yolculuk yapalım beni tanımadığım kişilerin ortamına bile götürmez eşleriyle geleceklerse anca ozaman benide götürür.
ben çirkin bi kadınım nazcım pasif bi kadınım eşim gerek duymuyor beni öyle adamlardan sakınmayı nede olsa deniz kapalı bakımsız niye bi erkekten sakınsın ki
bu nedemek narıncim.. bence sen biraz abartıyorsun yada kendine gereksiz az güveniyorsun sana bikaç taktik vermek lazım ..sengözlerimebaksanabben çirkin bi kadınım nazcım pasif bi kadınım eşim gerek duymuyor beni öyle adamlardan sakınmayı nede olsa deniz kapalı bakımsız niye bi erkekten sakınsın ki
ben çirkin bi kadınım nazcım pasif bi kadınım eşim gerek duymuyor beni öyle adamlardan sakınmayı nede olsa deniz kapalı bakımsız niye bi erkekten sakınsın ki
aaa nebü kendinize olan güvensizlginiz kıslar okumamış olayım ...galiba benim eşimde böyle düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?