Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar çok sinirlerim bozuk eşim benim hiç tanımadıgım bi adamı memelketine giderken yanımızda götürecekmişiz yaklaşık 4 saat yolculuk ve dönüştede bizimle gelecek acayip sinirlerim bozuk ve bana kalkmış ne var bunda diyor benmi abartıyorum Allah aşkına söyleyinnnn

evet hata yapabilirim birde dün spor hocam aerobikten sonra 10 bardak su için çok faydalı dedi. kendiside eskiden çok kiloluymuş aerobikle vermiş gerçekten çok sıkı bir fiziği var haftasonuda oryantele gidicem inş aslında hergün yarım saat oryantel mi yapsak

güya benim fikrimi sorar her defasında ama sürekli kendi bildiginden şaşmaz.gece yolculugu yapmayalım gece 12 de gitceğizde ne olacak diorum hayır yaa neymiş plan yapmış ne planı diyorum neymiş arkadaşına söylemiş su saat te yola çıkarız diye.hiçbizaman kendi bildiginden şaşmaz ama hiç bizaman beni delirtincede ben anlayışsız kadın oluyorum

memlekette de sizinlemi kalacak canım . şahsen benim eşim bırak tanımadığım bir adamla yolculuk yapalım beni tanımadığım kişilerin ortamına bile götürmez eşleriyle geleceklerse anca ozaman benide götürür.

'gelmek isterdim ama 60-69topiğinde çok paylaşımda bulunuyorum ayrıca kendim insülin direnci ile ilgili bir topik açacağım takımda aktif olamam' dedi:çok üzgünüm:

olsun canım başka üyeler için mesaj gönderdim yarışmaya katılmak isteyenler topiğinden .

Son düzenleme:

canım bu eşimin memleketten arkadaşıymış ama çok samimi değil şimdi bursaya taşınmış ramazan bayramından beri görüşüyorlar ama ben daha hiç tanışmadım.eşimde biz giderken senide götürürz demiş.oda şimdi bizimle gelecek eşi gelmiyor.yani ben arkada çocukla o kocamın yanında ve ben tesettürlü bi bayanım bi eşofman altı üstüme yalan yanlış bi eşarpla yolda rahat rahat gitmeyi seviyorum.şimdi o adam var diye bu şekilde rahat olamam.

narin nazenincim erkek milleti biraz ayrıntıyı düşünemediği için birde 4 saat çok fazla olmadığı için ona göre bunda ne var olabilir. ama tabi siz evlisiniz ve kesinlikle sana sorması gerekiyordu. bence kızdığım bensiz plan yapman falan diye diret.:)

kızlar benim mesai bitti kendinize iyi bakın görüşürüz narinciğim sende üzme kendini canım . eşine gerekli açıklamayı yaparsan oda seni anlayacaktır . rahat edemiyeceğini kendiside görecektir canım . erkekler bizim kadar ayrıntılara takılmazlar canım .

ben çirkin bi kadınım nazcım pasif bi kadınım eşim gerek duymuyor beni öyle adamlardan sakınmayı nede olsa deniz kapalı bakımsız niye bi erkekten sakınsın ki

mimu aslında adamın gelmesi değil sorun olan dediğin gibi bana söylemeden plan yapması.birde gelecek arkadaşını tanısam okadar sorun olmaz ama ben kendisini hiç tanımıyorum.hiç görmüşlüğüm bile yok ne yapayım olan oldu ama ben yapacagımı biliyorum :jeyyar:

HERKES bugün ne kadar olumsuz düşünüyor yapmayın bayanlar o kadar kiloyu vermişsiniz.

ben çirkin bi kadınım nazcım pasif bi kadınım eşim gerek duymuyor beni öyle adamlardan sakınmayı nede olsa deniz kapalı bakımsız niye bi erkekten sakınsın ki

Ay deniz benim sinirlerimi oynatma bak, ben gördüm resmini neren çirkinmiş ya, fıstık gibi hatunsun yemin ederim doğru söylüyorum, kocanın saçlarını da dolamayayım ellerime, kapalılarda gayet bakımlıdır, ay çok sinirlendim şimdi alsanaalsanasmile

merhabalar arkadaşlar.
uzun bir aradan sonra menümü yazayım .vatana millete ve kendime hayırlı olsun.kaydirigubbakcemile3
KAHVALTI
2t.b.ekmek,domates,peynir,zeytin,marmelat
ÖĞLE
fırında sebzeli balık,bol yeşil salata
geç kahvaltı ettim.2öğün ypabildim.
akşam meyve ve süt olur büyük ihtimalle
Geçmişi ancak okuyabildim.
nevracım anne oluyormuş.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.
nazzocum çok geçmiş olsun anneciğine canım.biliyorsun benim ablamda göğüs kanseri.
erken teşhis edildiği için göğsünün üçte biri alındı.şimdi kemoterapi görüyor.söylemesi kolay,yaşaması zor.ama çaresiz değiliz elhamdülillah.herşey iyi olacak allahın izniyle.allah yardımcınız olsun canım.
simoşum moralin düzeldimi tatlişkom.opuyorumnanaktan

bu nedemek narıncim.. bence sen biraz abartıyorsun yada kendine gereksiz az güveniyorsun sana bikaç taktik vermek lazım ..sengözlerimebaksanab

kızlar günaydıııın kimse yok bugün galibaaa :) dünkü menümü paylaşlmaya geldimmm keyifler nasıll bakalımmm

KAHVALTI

07:00
elma 1 ad.

08:30 .
eti etimek tuzsuz 3 dilim ( bugünden itibaren tam buğday ekmeğine geçtim)
beyaz peynir 1 kib. kut.
karper peynir (üçgen) 1 ad. ( iş yerinde 1 adet kalmıştı)
salatalık 1 ad.
kuru kayısı 2 ad. ( üzerine birde yeşilçay içiyorum mis oluyoo:)

1. ARA ÖĞÜN

11:30 mandalina 2 ad.

ÖĞLE YEMEĞİ

13:00

salatalar (yağsız) ama tam bir porsiyon değildi bir kaç kaşık sadece yeşillikti.
brokoli 3 tane falan ufak parçaydı.
patlıcan kebabı bundan yiyip yiyemiceğimden emin olmadığım için kuru kısmından sadece bir kaşık aldım o da iki üç ufak parçaya denk geldi
cacık 2 kase içtim :).
türk kahvesi - şekersiz 1 fincan

2. ARA ÖĞÜN
16:30
armut 1 ad. .

17:30
elma 1 ad.

AKŞAM YEMEĞİ
20:30 Şu migrostaki hazır tavuk kebaplarından aldım onlardan 3 parçayı mikrodalgada ısıttım light yoğurtla beraber yedim.

kuru kayısı 4 ad. ve üzerine yeşil çay tabiki.

evet kızlar nasıl menümm doğrularım yanlışlarım nelerrr acil değerlendirme bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…