- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
merhaba montide duyrunuz vardı benide alırmısınız yarışmaya:) :)
nazcım aklımda benim kimse yok canım bilmiyorumkismile
elifçim canım çok güzel bi bayansın 5 kilo gidince hele düşünemiyorummmm bayanssulusmile
safişşş nerelerde kuuuuu
Merhaba tekrardan ; pazartesiden beri yediklerime dikkat ederek kendime doğru bir yöntem bulmaya çalışıyorum ve ayrıca sporada başladım fitness + aerobik şeklinde.
bunun dışında kendimden bahsedicek olursam 22 yaşındayım. i.k uzmanıyım. dün 89.6ydım bu sabah 89 çıktımboyum 1.83 yani anlayacağınız devasa duruyorum. Montiyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama kitabını bulamadığım için ne ile besleneceğimi şaşırıyorum bu konuda yardım ve destek bekliyorum :) bu arada istanbuldayım ailemle yaşıyorum:)
bende kalkayım kızlar madem bugün gitmiyormuşuz bende temizlik yapayım döndüğümüzde evim temiz olsun .yine ugrarım görüşmek üzere fıstıklar
tekrardan hoşgeldin . maşallah boyun baya uzunmuş canım . bende monti yapıyorum canım montiyle ilgili merak ettiğin bişey olursa burdan da sorabilirsin elimizden geldiğince yardım ederiz sana .
kirazcım hemen bir baskül ediniyorsun kendine ben baskülsüzlüğün verdiği rahatlıktan dolayı 78 den 86 ya nasıl çıktıgımı anlamamıştım.hemen ilk iş bi baskül aldım ve buraya gelip zayıflama mücadelesine başlamıştım.canım aşırı karbonhidratlı besleniyorsan sık sık acıkırsın malum vücut aşırı insülin salgılıyor ozaman ve sık sık acıkıp şekerli abur cuburlar istiyor canımız.ve bu kısır döngü haline geliyor.süt ayran yogurt haşlanmış yumurta bunlar tok tutar canım biliyorsun.monti bizi cagırıyorrrrr aslındaa bende aynı durumdayım tatlım
Merhaba tekrardan ; pazartesiden beri yediklerime dikkat ederek kendime doğru bir yöntem bulmaya çalışıyorum ve ayrıca sporada başladım fitness + aerobik şeklinde.
bunun dışında kendimden bahsedicek olursam 22 yaşındayım. i.k uzmanıyım. dün 89.6ydım bu sabah 89 çıktımboyum 1.83 yani anlayacağınız devasa duruyorum. Montiyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama kitabını bulamadığım için ne ile besleneceğimi şaşırıyorum bu konuda yardım ve destek bekliyorum :) bu arada istanbuldayım ailemle yaşıyorum:)
cnm sen çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu birde nelere dikkat ediyorsun bariz yaptıklarını anltabilirmisin bana bu arada hedefim 75 kg. inş. o günleri görebilirim
kızlar genel itibariye istisnalar hariç motivasyon eksikliğimiz var gibi görünüyor.bir ileri bir geri oldugumuz yerde sayıyoruz en başta ben tabiki aklıma bi fikir geldi siz ne dersiniz bilemiyorum.takvime baktımda tam bir ay var bayrama söyle bişey yapsak acaba yeniden azimlenirmiyiz.herkes şimdiki kilosunu ve bayramda olmak istediği kiloyu hedef olarak yazsak belki bu kısa süreli hedef koyma işe yarar ne dersiniz.mesala ben suan 70.5 kiloyum bayramda 68 olmak istiyorum gibi.
alıcam canım monti linkine yazdım gelmek isteyen olursa diye senin tanıdığın çağırmak istediğin birileri varsa çağıralım canım takıma
kızlar armut yiyiorum şu an:) motivasyona ihtiyacım var... kimi görsem kilo versen harika olursun diyorlar bugüne kadar çok denedim 5 6 kg verip bıraktım hedefime hiç ulaşamadım 4 sene önce 80 olmuştum çok güzeldim o dönem ama bırakınca ipin uçu kaçtı. şimdi yine korkuyorum başaramıycam diye
ayy nazlıcığım benim bir arkadaşım var 60-69 topiğinde diyetisyen yardımı ile kilo veriyor ve 1.5 ayda 14 kg verdi..okadar çok paylaşımı var okadar motive ediyor ki..ona söyleyim mi canım süper olur
tamam olur emineceğim gelmek isterse çağır tabiki onunda bilgilerinden yararlanırız .
kızlar armut yiyiorum şu an:) motivasyona ihtiyacım var... kimi görsem kilo versen harika olursun diyorlar bugüne kadar çok denedim 5 6 kg verip bıraktım hedefime hiç ulaşamadım 4 sene önce 80 olmuştum çok güzeldim o dönem ama bırakınca ipin uçu kaçtı. şimdi yine korkuyorum başaramıycam diye
naz cım beni dövün valla ıslak odunla hemde:) bırakırsam hakaret edin bana hergün sorun bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?