Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba montide duyrunuz vardı benide alırmısınız yarışmaya:) :)

canım hoşgeldin a.s. aramıza. inşallah hedeflediğin kiloya enkısa zamanda saglıklı bişekilde ulaşırsın.takım olarak bazı kurallarımız var kaptanımız naz sana bunları yazacaktır.inşallah hayırlısı olur

hoşgeldin mimucuğum . takımada boş yerimiz var canım takımın bir takım kurallarıda var . ilk haftan deneme haftası canım . her cuma en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz . bol paylaşım ve motivasyon istiyoruz . takımdaki hatunların çoğu montici zaten elimizden geldiğince burdan ve monti linkinden yardıma hazırız canım . kendinden bahsedermisin biraz canım seni tanıyalım kaç kilosun mesela şuanda

evet ya safiş nerelere kayboldu şimdiden haftasonu tatilinin etkisine girdi sanırım .

bende kalkayım kızlar madem bugün gitmiyormuşuz bende temizlik yapayım döndüğümüzde evim temiz olsun .yine ugrarım görüşmek üzere fıstıklar

nazcım aklımda benim kimse yok canım bilmiyorumkismile

elifçim canım çok güzel bi bayansın 5 kilo gidince hele düşünemiyorummmm bayanssulusmile

safişşş nerelerde kuuuuu

sağol canım Şeniz

akşam daha düzgün resimler ekliyim :kedi: düğün resimlerimi falan 63 kiloydum o zamanlar

Merhaba tekrardan ; pazartesiden beri yediklerime dikkat ederek kendime doğru bir yöntem bulmaya çalışıyorum ve ayrıca sporada başladım fitness + aerobik şeklinde.

bunun dışında kendimden bahsedicek olursam 22 yaşındayım. i.k uzmanıyım. dün 89.6ydım bu sabah 89 çıktım boyum 1.83 yani anlayacağınız devasa duruyorum. Montiyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama kitabını bulamadığım için ne ile besleneceğimi şaşırıyorum bu konuda yardım ve destek bekliyorum :) bu arada istanbuldayım ailemle yaşıyorum:)

tekrardan hoşgeldin . maşallah boyun baya uzunmuş canım . bende monti yapıyorum canım montiyle ilgili merak ettiğin bişey olursa burdan da sorabilirsin elimizden geldiğince yardım ederiz sana .

tekrardan hoşgeldin . maşallah boyun baya uzunmuş canım . bende monti yapıyorum canım montiyle ilgili merak ettiğin bişey olursa burdan da sorabilirsin elimizden geldiğince yardım ederiz sana .

cnm sen çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu birde nelere dikkat ediyorsun bariz yaptıklarını anltabilirmisin bana bu arada hedefim 75 kg. inş. o günleri görebilirim

hemen alıcam narincim baskülü,evet bu ara karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum,canım hep abur cubur ve tatlı istiyo,tamere güzel yemekler yapıcam diye bende ölçüyü kaçırıyorum,oda saolsun yemem konusunda çok güzel destekliyo beni,ama bayrama bende 4 kilo vermiş olarak girmek istiyorum,eskişehire gidicez büyük ihtimal,evlendide kilo aldı desinler istemiyorum

hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannazlıcım sana kısaca kurallardan bahsetmiş,inş.birbirimize destek olarak kurtulucaz kilolardan:lepi:

Son düzenleme:
cnm sen çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu birde nelere dikkat ediyorsun bariz yaptıklarını anltabilirmisin bana bu arada hedefim 75 kg. inş. o günleri görebilirim

canım ben bayramdan önce kaçamaksız 2 ay monti yaptım ve kilolarımı ozaman verdim . bayramdan sonra bir bozdum montiyi yeni yeni kendimi toparladım . bir ileri iki geri gidip geliyorum şuanda . monti çok güzel bir diyet kaçamaksız yapabilirsen çok güzel sonuçlar alırsın. ben genelde sabahları ekmekli kahvaltı yapıyorum canım daha sonraki öğünlerde fazla acıkıp yemeklere saldırmamak için genelde her öğünde mutlaka süt ürünü tüketmeye özen gösteriyorum .

harika bir fikir narinciğimalkisalkisalkis benim 24-30 ekim arası seminerim açık büfe ya gözümü korkutan o işte yoksa hedefim büyük olurdu ama korkuyorumeyvahedigeldismile ama yine şuan 61.8 bayramda 59 olmak istiyorum:Saruboceq:

alıcam canım monti linkine yazdım gelmek isteyen olursa diye senin tanıdığın çağırmak istediğin birileri varsa çağıralım canım takıma

ayy nazlıcığım benim bir arkadaşım var 60-69 topiğinde diyetisyen yardımı ile kilo veriyor ve 1.5 ayda 14 kg verdi..okadar çok paylaşımı var okadar motive ediyor ki..ona söyleyim mi canım süper olur

kızlar armut yiyiorum şu an:) motivasyona ihtiyacım var... kimi görsem kilo versen harika olursun diyorlar bugüne kadar çok denedim 5 6 kg verip bıraktım hedefime hiç ulaşamadım 4 sene önce 80 olmuştum çok güzeldim o dönem ama bırakınca ipin uçu kaçtı. şimdi yine korkuyorum başaramıycam diye

sen buraya takıl kilo verip bırakmazsın takıma karşı sorumluluk duyacağın için emin ol bırakmak istemeyeceksin . burda bir birimize çok destek oluyoruz yeri geldiğinde oklavalarımızı çıkarıp dövüyoruz klava:klava:

ayy nazlıcığım benim bir arkadaşım var 60-69 topiğinde diyetisyen yardımı ile kilo veriyor ve 1.5 ayda 14 kg verdi..okadar çok paylaşımı var okadar motive ediyor ki..ona söyleyim mi canım süper olur

tamam olur emineceğim gelmek isterse çağır tabiki onunda bilgilerinden yararlanırız .

hoşgeldin canımolumunekankayizsmile afiyet olsun..hiç ümitsizliğe kapılma elbet vereceğiz kiloların hepsini

naz cım beni dövün valla ıslak odunla hemde:) bırakırsam hakaret edin bana hergün sorun bana :)

naz cım beni dövün valla ıslak odunla hemde:) bırakırsam hakaret edin bana hergün sorun bana :)

sen hiç merak etme monti linkinde de aebenim ablam var . 6. takımada yetişir kendileri ondan baya dayak yiyeceğiz bu aralar zaten . sen hergün yediğin şeyleri günlük toplu halde buraya yaz canım yanlışlarını söyleriz sana ona göre sende listelerinde düzenleme yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…