Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstıklar...off yaa kocamı sıcacık yatakta bırakıp gelmek ne kadar kötü,cumartesilerden nefret ediyorummmmafoldumbenmafoldumben

hoşbulduk melekcim iyi haftasonları :) kilo verme çalışmları nasıl gidiyor:)

günaydın fıstıklar...off yaa kocamı sıcacık yatakta bırakıp gelmek ne kadar kötü,cumartesilerden nefret ediyorummmmafoldumbenmafoldumben

ben her gün kocamı sıcacık yatakta bırakıp geliyom mafoldumben

fotoğrafını çekiyom sabah kocamın uyurken ,çok şeker oluyo sempatiksalakcinni

bebek gibi sevesim geliyo ama kızıyo :icecream:

günaydın kardeş takım nasılsınz
ya bn bu montiye başlamak istiyorum nerden ne yapacam hiç bir bilgim yok :kedi:

hoşbulduk melekcim iyi haftasonları :) kilo verme çalışmları nasıl gidiyor:)

iyi diyelim iyi olsun :kedi:

günaydın kardeş takım nasılsınz
ya bn bu montiye başlamak istiyorum nerden ne yapacam hiç bir bilgim yok :kedi:

günaydın azracım

linki yapıştırıyorum canım ,aeben ablamla kızlar yardımcı olurlar

yeni kitabın ismini bilmiyorum kızlara soralım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15709005#post15709005

günaydın canım meyveleri yemekten yarım saat önce yada yemekten 3 - 4 saat sonra yiyiyoruz sen monti yaptığın için özellikle bu konuda uyarayım seni .
sabahki ekmek konusunu zaten yazmışsın . kahvede yasak aslında montide ama aeben ablam haftada sadece 1 kere içebilirsiniz demişti . onun dışında menün güzel canım . montide ilk aşamada hertürlü kızartmadan uzak duruyoruz patlıcan kebabındaki patlıcanlar genelde kızartılarak yapılıyor

kızlar güzelce değerlendirirler elbette ama ben o hazır kebaplardan yemeni tavsiye etmem şahsen ,içine bir sürü katkı giriyor :sinifsinif:

monti yapıyosan da zaten uygun değil

bende dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

öğlen
beyaz leblebi
200 ml lıght süt

ara
1 elma

akşam
2 adet fırında tavuk baget
salata
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber .

yok zaten üzerine dikkat ettim trans yağ şeker ve kalori yok gibi birşeyler yazıyordu ondan onu aldım canım uyarın için teşekkürler.

şimdi ben sabah kahvaltımı9 da yaptım meyvemi 12 1 gibi yiyebileceğim ee peki öğle yemeğini ne zaman yiyeceğim? meyveyi yedikten yarım saat sonra mı? çok soru soruyorum ama affedin:)

nazcım yaaa şu kitap işi hangisinden başlamalıyım sence_? monti yi iyice öğrenmek için

evet canım yemeğini yemeden yarım saat önce meyveni yiyebilirsin . sabahla öğlen arası çok kısa olduğu için ara yapmasanda olur bence ....

nazcım yaaa şu kitap işi hangisinden başlamalıyım sence_? monti yi iyice öğrenmek için

ergenlikten menopoza kadın kitabı var canım . onun anlatımı daha anlaşılırmış ondan başlayabilirsin bence bende yedikçe zayıfla ve ince kal kitabı var montinin

tatlım peki senin yemek saatlerin nasıl ? akşam kaçta yemek yiyosun mesela?

tatlım peki senin yemek saatlerin nasıl ? Akşam kaçta yemek yiyosun mesela?

ben sabah saat 8: 30 da kahvaltımı yapıyorum 12:00 - 12:30 arası öğlen yemeğimi yiyiyorum saat 16:00 gibi ara öğün yapıyorum benim akşam yemek yemem 19:30 - 20.00 arası olabiliyor eşim işten bu saatlerde geldiği için onu bekliyorum mecburen

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben busabah çok geç kalktım biraz önce 2 kuru kayısı ve 1 bardak ılık suyumu içtim..kahvaltı için yarım saatin dolmasını bekliyorum

nazcım valla saatlerin çok güzel işte benide kasan akşam yemeği birde çok acıkıyorum ben başlarında olduğum için mi:S

nazcım valla saatlerin çok güzel işte benide kasan akşam yemeği birde çok acıkıyorum ben başlarında olduğum için mi:S

başlarında olduğun için canım . insülin direncin dengeye girince fazla acıkmıyorsun montiyi kaçamaksız yaparsan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…