- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Benim kizda ayni canim 2yasinda istemiyo hadi simdi atki bagliyorum ama genede tutmuyoAynen oğlan küçük maske durdurmuyo baxen dolaştırıyodum insan vicdan azabı çekiyo o takmazken ben takıyom diye
Afiyet olsun canım
Bugün yasağa rağmen park çocuk doluyduBenim kizda ayni canim 2yasinda istemiyo hadi simdi atki bagliyorum ama genede tutmuyo
Gecicek insallah canimBugün yasağa rağmen park çocuk doluydu
Ev parklara yakın görüyolar annecim herkes dikkat etmiyo olabilir ama ya hasta olurlarsa diyorum
Ders ödev ne yapcaklar tv bakıyolar çoğunlukla da internetden film açıyolar video falan bakıyolar oyun çıkarıyolar bazen resim
Bişey diyemiyorum normalde kızarım ama evde nasıl vakit geçer ki
Şu dönemi bi atlatalım gezdirip eğlendircem
Aynen öyle canımEvde neyle vakit geçer başka türlü yemekti eğlenceydi derken sevinirler
Cuma günleri baska tartı ile tartılacaksınız (tartılacaksanız mı yazacaktın ) derken ben mi yanlis anliom sen mi yanlis yazdin canim. Hep ayni tarti ile tartilmamiz gerekmiyormuydu al sana acemi sorusu :))cuma gunleri baska tarti ile tartilacaksiniz önceden durumu yazin ki ben bu durumu paylasim alaninda yazabileyim
Sadece listedekileri etiketledim
@PAPATYAM
@asysss
Tesnim1903
missadangel
D Dileksnr
@Kirmizi pabuc
@Zeynolin44
@Yenidenyapabilirim
sleepy angel
Denp
@incibilal
@madamhd
@asliogretmen
birbeste
@icell_84
Ben o oğlunu yerim yaa izninleben bu tarifi oğluma yediriyorum içine yulaf değil de 2 bebe biskuvisi atıyorum..
Ağzını aça aça yiyor maşallah...
Canim eşin onun psikolojisinde haala. Doğrusu yanlışına bakma onun lafının sen cok cektiniz daha yeni cikti hastaneden yazık ne yapsin. Bugün ben adımımın neredeyse tamamını koşarak yaptim evde cokta güzel oldu. Hiç ihtiyacımız yok dışarıya boşver. Yine o baksin bebisinize sen gir odana bence. Bugünlerde gecer inşallah canımBugün eşime diyorumki hazır 15 gün evdesin çocuğu uyutunca ben yürüyüşe çıkar gelırim. Karşı çıkıyo bu dönemde zayıflanılmazmıs, bağışıklık çökermiş diyet zamanı, dışarı çıkma zamanı değılmış. sağlık açısından ne alakası var dıyorum. Sinir etti benı sankı 50 kiloyum iğne ıplıge dönücem .
Rica canım ❤Tamamdır canım, teşekkür ederim.
Tabiki Teraziii❤Denp senin burcun neydi hakkat?
Kaptanım Lili nin burcu neydi?
Sanki yengeç daha fazla idi.
Orjinal abla evvab onlar da yengeç ti çünkü.
Sporti oglak ti
Ayyyy tek zannediyordum kendimi yalnız olmadığıma sevindim terazi burçdaşımmmmRica canım ❤
Tabiki Teraziii❤
Hep ayni tarti ile tartilmak gerekiyor ama olurda cok onemli bir isiniz cikar tartınız bozulur bu durumlarda tartim degisti diyerek onceden belirtin diye yazdimCuma günleri baska tartı ile tartılacaksınız (tartılacaksanız mı yazacaktın ) derken ben mi yanlis anliom sen mi yanlis yazdin canim. Hep ayni tarti ile tartilmamiz gerekmiyormuydu al sana acemi sorusu :))
Ben o oğlunu yerim yaa izninleküçük demekki oğlun. Ayyy bebek özledik benim ufak 18 yaşında olunca valla onu öpüyoz yokluktan :)) corona yüzünden kimsenin bebeginide sevemez olduk valla cok ozledik yaaa küçük çocuğu olanlarda bu yönden şanslısınız kizlar
Canim eşin onun psikolojisinde haala. Doğrusu yanlışına bakma onun lafının sen cok cektiniz daha yeni cikti hastaneden yazık ne yapsin. Bugün ben adımımın neredeyse tamamını koşarak yaptim evde cokta güzel oldu. Hiç ihtiyacımız yok dışarıya boşver. Yine o baksin bebisinize sen gir odana bence. Bugünlerde gecer inşallah canım
❤❤❤❤❤❤ canım burcdasimAyyyy tek zannediyordum kendimi yalnız olmadığıma sevindim terazi burçdaşımmmmdengelemeye çalış dur hayatı
Afiyet olsun canimSabah ılık su
Kahvaltı 9.00 yulafli omlet zeytin peynir
Ara öğün 2 kuru incir kahve
Öğlen 14.00 salata 3 köfte 3 yk bulgur pilavı
Ara öğün yulafli mozaik pasta bir dilim + çay
Akşam 18.30
Bir kase sebze çorbası + yarım tabak pırasa yemeği
3.5 lt su bitti
Afiyet olsun canimMenüm güzeller
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği (bu sicak ekmekler cok fena oluyo)
Tereyağ
Az pekmez 2 catal sucuklu yumurta
Ara kuruyemiş
Akşam
Tavuk tandır (tencerede yaptim harika oldu)
3 kaşık pilav
2 dilim ekmek
Salata
Kefir
Aksam ekmeği yarin oruç tutacağım için yedim canlar pilavla olmadi yoksa.
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?